Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Przedziwny Ogród 22:46, 18 cze 2019

Do góry
AgataM napisał(a)
Renatko, Małgosiu ten powojnik to Błękitny Anioł. Mam jeszcze tam wsadzone jego trzy sadzonki. Ale są dużo młodsze.

Hura akurat kupiłam 2 sztuki, ależ on mnie zachwyca na zdjęciach. Najpierw u Joli nad jeziorem a teraz u Ciebie
Oj jak Ci się to wszystko rozrośnie to będziesz miała raj powojnikowy
Liliowo i kolorowo:) 22:43, 18 cze 2019

Do góry
bogumila napisał(a)
Dawno nie byłam...weszłam i nie mogę wyjść...zabłądziłam w pachnącym gąszczu.
Cofam się wstecz i wszędzie pięknie.Takiej ilości kwiatów dawno nie widziałam.Masz cudowny ogród.Życzę dużo zdrowia,te upały nas wykańczają,obydwie zmagamy się z c...ą i wiemy jak czasem jest nam trudno .Pozdrawiam.

Ciesze się, że zajrzałaś, mnie tez u Ciebie dawno nie było i musze spojrzec co w cienistym kwitnie Oj kwiecia teraz dużo, nawet nie wszystko pokazuje. U nas dalej upalnie chodz mówili, że zimniej ale byle tylko gwałtownych burz nie było. Pozdrawiam Bogusiu

Ogród z rzeźbą 22:41, 18 cze 2019

Do góry
Zana napisał(a)

Lady cały czas jest, ciągle w tym samym miejscu

jest mistrzowska, aż mnie przytkało to zdjęcie
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 22:41, 18 cze 2019

Do góry
Jola_M napisał(a)
no i moje wypociny - start preriowej przy domu ciasno posadziłam, ale ma się docelowo poprzenikać trochę - ja generalnie mam problem ze zbyt bliskim sadzeniem wszystkiego Jeśli coś nie tak - czekam na uwagi. Doszłam do wniosku, że jak trawnik słaby to się i kancików nie da ładnych zrobić, na szczęście są tymczasowe, bo w przyszłym roku planuję cały ten plac na prerię zagarnąć, a co

ten bukszpan docelowo może w kulkę pójdzie, dookoła ma turzycę włosowatą. Seslerię i turzycę częściowo dzieliłam, jak zwykle wydało mi się, że nazbyt brutalnie ale jakoś sobie z tym nie radzę

przetacznik dwarf blue ma się przenikać z seslerią jesienną

a pod drabinką najbliżej są trzy trzcinniki, przed nimi fioletowa dziewanna - nie wiem czy to widać

a jutro.... jutro mój szczęśliwy dzień - jadę do Wojsławic będą fotki

No i się doczekałam ładnie wszystko się komponuje ,ja też tak mam że jak już posadzę to rozmyślam że może za blisko wszystko dałam
Ogród z rzeźbą 22:40, 18 cze 2019

Do góry
Zana napisał(a)

Trochę chłodniejszy klimat hostowej

Twoja hostowa ma cudowną konstrukcję!
Opiszesz, co to za odmiany?
W ogródku emerytki 22:40, 18 cze 2019

Do góry
Żeby nie było, że wstawiam zdjęcia z Barcelony, trochę mojego ogrodu
Moje róże, wszystkie bez nazw.

Ogród na piasku i z wielkim murem 22:38, 18 cze 2019

Do góry
Alicja169 napisał(a)
To byłoby na tyle, dzisiejszy poranek był dobry dla robienia fot, chociaż komary żarły, wieczorem wyjście do ogrodu niemożliwe, skąd tyle tego tałatajstwa

Oooch jaki widok
To się nazywa kwitnienie, nie tak jak u mnie kilka kwiatków na krzyż.

Wieczorne foty bardzo udane, ładnie Ci lampa doświetla, nie przejaskrawia. To z lawendą szczególnie mi się podoba.
Japoński ogród Reni i Matiego 22:37, 18 cze 2019

Do góry
Liliowo i kolorowo:) 22:35, 18 cze 2019

Do góry
marba napisał(a)

Śliczne połączenie żółci traw i fioleu clematisów. Pięknie to razem wygląda.
Zazdroszczę deszczu, u mnie ledwie pokropiło.

Dziekuje Basiu, lubie taki zestaw kolorow, szkoda tylko, ze te hakonki dosyc wolno u mnie rosna a tak je lubie, po deszczu juz sladu nie ma i trzeba podlewac, na jutro cos zapowiadaja ale oby bez gradu i kataklizmow

Japoński ogród Reni i Matiego 22:33, 18 cze 2019

Do góry
Ogród z rzeźbą 22:31, 18 cze 2019

Do góry
Zana napisał(a)

Jak w kółko to samo, no to jeszcze jedna migawka z serii tego co już było

Jak można mieć aż tyle jarzmianek? no... jak
I jak tu żyć z taką traumą..
Japoński ogród Reni i Matiego 22:30, 18 cze 2019

Do góry
Ogród z rzeźbą 22:30, 18 cze 2019

Do góry
Zana napisał(a)

Przepięknie masz skomponowane rabatki, tak jak lubię, będę podglądać. Zdjęcia też zachwycające. No i ptaszek, napisz proszę gdzie takiego można zakupić, jest słodki, uwielbiam ptaszki i Krzysztofy
Ogród - moje marzenie, zmęczenie i spokój 22:29, 18 cze 2019

Do góry
no i moje wypociny - start preriowej przy domu ciasno posadziłam, ale ma się docelowo poprzenikać trochę - ja generalnie mam problem ze zbyt bliskim sadzeniem wszystkiego Jeśli coś nie tak - czekam na uwagi. Doszłam do wniosku, że jak trawnik słaby to się i kancików nie da ładnych zrobić, na szczęście są tymczasowe, bo w przyszłym roku planuję cały ten plac na prerię zagarnąć, a co

ten bukszpan docelowo może w kulkę pójdzie, dookoła ma turzycę włosowatą. Seslerię i turzycę częściowo dzieliłam, jak zwykle wydało mi się, że nazbyt brutalnie ale jakoś sobie z tym nie radzę

przetacznik dwarf blue ma się przenikać z seslerią jesienną

a pod drabinką najbliżej są trzy trzcinniki, przed nimi fioletowa dziewanna - nie wiem czy to widać

a jutro.... jutro mój szczęśliwy dzień - jadę do Wojsławic będą fotki
Przedziwny Ogród 22:29, 18 cze 2019

Do góry
Dominika11 napisał(a)
Jak zawsze pieknie, elegancko i z klasą

Mnie też dech zapiera czytając tyle miłych słów Dziękuję bardzo
Dzięki za odwiedziny

Japoński ogród Reni i Matiego 22:26, 18 cze 2019

Do góry
Ogród Małej Mi 2017 22:25, 18 cze 2019

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Koniczynki szczęścia

Wow ...ale dzwony
Choroby i szkodniki hortensji, hortensja - Hydrangea 22:24, 18 cze 2019

Do góry
Mszana,jdkbys mógł zerknąć co tym razem z moją limelight? Liście jakby żółkną. Jutro zrobię zdj krzaczka.
Ziemia była przygotowana pod hortensje: przekopana z obornikiem,mączka bazaltową, kora i siarka. Pod krzaczkami leży kora. Podsypuje ten krzaczek,i inne też) fusami z kawy. Zasilalam w tym sezonie magiczna siła ( raz) i naeizel w płynie. Zastanawiam się czy to nie nadmiar słońca, choć wydaje mi się,że tylko jeden krzaczek ma takie objawy.
Nie podlewam po liściach,chyba że niechcący chlapne jak przekładam węża

Google podpoiwada, że to grzyb i żeby zastosować np Topsin. Zgadza się? Jutro dokładniej obejrzę pozostałe, w razie wątpliwości to dodam kolejne zdjęcia
Casa Verde..W Leśnym Ogrodzie 22:22, 18 cze 2019

Do góry
Mam kolejnego kota
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies