Ania, fundament tak jak piszesz 80 cm, zbrojenie pręty stalowe (4 szt./słup) zalane betonem. Belki pomalowane dwukrotnie drewnochronem. Na górze słupów jest opierzenie z blachy ocynkowanej.Pozdrawiam
Teraz zaczyna kwitnienie hortensja ogrodowa która była parę lat temu przesadzona z ogrodu mojej mamy. Na swoim wcześniejszym stanowisku była różowa, u mnie jest taka:
dodam że nic jej nie dosypywałam i dlatego tym bardziej jestem zaskoczona kolorem. Coraz więcej u mnie tego niebieskiego, może jakaś niebieska rabata będzie... hmmm
Witam.
Potrzebuję pomocy przy świerku serbskim.
Sadzone 4 lata temu.
Nie nawoziłam ,nie ma za sucho. Jeden już zachorował rok temu, a teraz dwa kolejne zaczynają chorować.
Nie mam włókniny, kora jest rozsypana.
Też czekałam na deszcz, żeby popikować cynie w gruncie ale padało zaledwie 15 minut, susza bardzo. Dwa dni już walcze z uporzadkowaniem chociaz troche ogrodu.
Juz rok temu chciałam do tych wiader bo mam dwa coś posadzić ale jakoś się zeszło no wiec w tym roku w obu są cynie i stoją tam gdzie tak Ci się szałwia podobała no ale póki co przekwitła i brzydko wyglądało to zapełniłam dziury po obu stronach
Bobo w koncu jest Bobo i bardzo cieszy no ale póki co z patyczków nic nie wypuszcza
Groszki pachnące mojej wnusi na "kwiatuszku zakwitły