Cieszę, się że się w końcu odezwałaśDziękuję bardzo za miłe słowa, na pewno mi się przydadzą "w chwilach zwątpienia", hehe Ale ja też mogę powiedzieć, to samo co i TY... też sobie lubię czasem po cichutku różne ogrodu pooglądać, dostarczając sobie "kulturalnych uniesień"
no i to koniec ogrodowej relacji.
Wstep oczywiscie jest darmowy. Jedzenie w restauracji - kantynie nam nie smakowalo. No i jeszcze jednym minusem jest, ze bardzo malo roslin bylo podpisanych.
Ale warto tam zagladnac. Szkoda, ze tak daleko.
Dziękuję!! U Ciebie też suszy nie widać Byłam przed chwilą, wszystko sobie oglądnęłam Nowy płot również, super że już masz ogrodzenie Ja też mam jedną anabell dzikuskę, a jedną cywilizowaną Chyba w końcu wywalę dzikuskę, zwłaszcza, że mam cywilizowaną własnoręcznie rozmnożoną Powodzenie z grabami!! Moje jeszcze nie cięte, eM. wkrótce wraca, więc w przyszłym tygodniu będzie ciachał. Ja nawet nie próbuję, grab większy ode mnie
do tego wielkie centrum ogrodnicze z czescia zoologiczna. Raj zakupowy dla ogrodnikow, chyba wszystko moza tam kupic co ogrodnikowi potrzebne. ja wyszlam z dwoma roslinkami tylko i lodami. No i nie mielismy juz sily wszystkiego ogladac. Przelecielismy szybko.
Jak tak dalej pójdzie w stronę suszy to nie pozostanie nic innego jak dostosować ogród do prerii.
Wybrukowany podjazd bardzo negatywnie wpływa na rośliny
Ale ten tymianek bodajże nic sobie z upałów nie robi.
Wacław jeszcze raz dziękuję Wam ,że przyjechaliście za prezenty bardzooooo dziękuję też -już posadzone -nie obfociłam wszystkiego jeszcze ,bo dziś spędziłam z Anią i jej Emem bardzo fajny dzień u Kapiasa i w mojej ulubionej szkółce ….a wieczorem sadziłam wszystkie prezentowe dary
Ewa cieszę się ,że choć tak krótko ,to mogłam zobaczyć Twój ogród na żywo masz prześlicznieeeeee
mam nadzieję ,że jeszcze będzie niejedna okazja na dłuższe pogaduchy
Ewa szczerze nie cierpię tego basenu ….ale w przyszłym sezonie na szczęście będzie miał inną miejscówkę
jak na razie musi być tu i uroku ogrodowi nie dodaje ….
patent -to po prostu obłożenie paletami trochę lepiej niż bez ,ale i tak szału nie ma