Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród z wilkiem zamkn. 22:00, 15 lip 2019

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Kochana ogromne buziaki za cudowne popołudnie jeszcze raz, atmosfera była wspaniała, aż się ze smiechu popłakałam
A ogród po wiosennej metamorfozie bardzo się zmienił, jest ślicznie, spójnie ze skalniakiem, brzozowa świetnie wyszła i ogólnie zmiana bardzo na plus, ale wiem ile to roboty było i kibicuję kolejnym poczynaniom
Do nastepnego i jesteśmy w kontakcie

Sylwuś dla mnie te spotkania dają takiego pozytywnego kopa ,że już nie mogę doczekać się kolejnych spotkań dziękuję Kochana za wszystko

miałam więcej się rozpisać ,ale już się nagadałyśmy
a tu ta dzisiejsza praca mojego em

i parę pstryczków
Hortensjowo 21:56, 15 lip 2019

Do góry
Podzieliłam stipy i część posadziłam pomiędzy perowskimi. Teraz czekam aż zmężnieją
Mój ogrodowy pamiętnik 21:56, 15 lip 2019

Do góry
Nowa12 napisał(a)
Dzisiaj prawie noc nas zastała przy robocie ogrodowej więc trochę wieczornych fotek .

Cudnie i tajemniczo
Podmiejski ogródek 21:55, 15 lip 2019

Do góry
makadamia napisał(a)

Kwarteciku to jest pyszne!!!
Ogród wśród pól i wiatrów 21:48, 15 lip 2019

Do góry
Basinkowo napisał(a)
Oglądam Twój ogród i wzdycham z zachwytu. Przepięknie! Uwielbiam zaglądać do Twojego wątku. Najczęściej robię to po cichu ale po ostatnich zdjęciach musiałam się odezwać. Oglądanie migawek z twojego ogrodu dostarcza mi "chwile kulturalnych uniesień"

Cieszę, się że się w końcu odezwałaś Dziękuję bardzo za miłe słowa, na pewno mi się przydadzą "w chwilach zwątpienia", hehe Ale ja też mogę powiedzieć, to samo co i TY... też sobie lubię czasem po cichutku różne ogrodu pooglądać, dostarczając sobie "kulturalnych uniesień"
Mój ogrodowy pamiętnik 21:41, 15 lip 2019

Do góry
Dzisiaj prawie noc nas zastała przy robocie ogrodowej więc trochę wieczornych fotek .

Dehner Blumenpark 21:36, 15 lip 2019

Do góry
no i to koniec ogrodowej relacji.
Wstep oczywiscie jest darmowy. Jedzenie w restauracji - kantynie nam nie smakowalo. No i jeszcze jednym minusem jest, ze bardzo malo roslin bylo podpisanych.
Ale warto tam zagladnac. Szkoda, ze tak daleko.

Ogród wśród pól i wiatrów 21:32, 15 lip 2019

Do góry
KasiaBawaria napisał(a)

Przepieknie!!

Dziękuję Zostawiam energetyczne jeżówki, które powoli się rozkręcają
Dehner Blumenpark 21:32, 15 lip 2019

Do góry
Ogród wśród pól i wiatrów 21:30, 15 lip 2019

Do góry
Agi2006 napisał(a)
Cuuudownie! Faktycznie u ciebie suszy nie widać. Patrząc na Twoje anabel wzdycham z uwielbienia. Moje niestety chyba jakieś dzikusy są. Graby mi chorują,trawnik przypalony. Ale reszta choć niewielka bardzo cieszy. Nawet ogrodzenie nareszcie ma się ku finiszowi.

Dziękuję!! U Ciebie też suszy nie widać Byłam przed chwilą, wszystko sobie oglądnęłam Nowy płot również, super że już masz ogrodzenie Ja też mam jedną anabell dzikuskę, a jedną cywilizowaną Chyba w końcu wywalę dzikuskę, zwłaszcza, że mam cywilizowaną własnoręcznie rozmnożoną Powodzenie z grabami!! Moje jeszcze nie cięte, eM. wkrótce wraca, więc w przyszłym tygodniu będzie ciachał. Ja nawet nie próbuję, grab większy ode mnie

Podwórkowa rehabilitacja 21:27, 15 lip 2019

Do góry
Joku napisał(a)
Zapatrzyłam się, najbardziej na liliowce i dzwonki.

I jeszcze na tawułki

Liliowców mam 3 kępy. Jak w końcu ogarniemy to oczko to dosadzę jeszcze, bo fajnie nad wodą wyglądają.

Dehner Blumenpark 21:26, 15 lip 2019

Do góry
no i tyle na zewnatrz

do tego wielkie centrum ogrodnicze z czescia zoologiczna. Raj zakupowy dla ogrodnikow, chyba wszystko moza tam kupic co ogrodnikowi potrzebne. ja wyszlam z dwoma roslinkami tylko i lodami. No i nie mielismy juz sily wszystkiego ogladac. Przelecielismy szybko.

Ogrodowe dylematy, czyli jak stworzyć mały ogródek 21:20, 15 lip 2019

Do góry
Ogrodowe dylematy, czyli jak stworzyć mały ogródek 21:19, 15 lip 2019

Do góry
Podwórkowa rehabilitacja 21:19, 15 lip 2019

Do góry
Katkak napisał(a)
Reniu stipa ful wypas:,D. Zdjęcia cydne, a na nich nieco preriowy ogród

Jak tak dalej pójdzie w stronę suszy to nie pozostanie nic innego jak dostosować ogród do prerii.
Wybrukowany podjazd bardzo negatywnie wpływa na rośliny
Ale ten tymianek bodajże nic sobie z upałów nie robi.

Ogród z wilkiem zamkn. 21:19, 15 lip 2019

Do góry
Waclaw napisał(a)
Madziu, bardzo dziękuje za miłe spotkanie.
Wspaniale było. Twój ogród zrobił duże wrażenie.
Wszyscy goście tacy radośni. To lubię najbardziej.
Pamiątkę zostawię później

Wacław jeszcze raz dziękuję Wam ,że przyjechaliście za prezenty bardzooooo dziękuję też -już posadzone -nie obfociłam wszystkiego jeszcze ,bo dziś spędziłam z Anią i jej Emem bardzo fajny dzień u Kapiasa i w mojej ulubionej szkółce ….a wieczorem sadziłam wszystkie prezentowe dary

mam nadzieję,że znowu się spotkamy

Dehner Blumenpark 21:18, 15 lip 2019

Do góry
Podwórkowa rehabilitacja 21:16, 15 lip 2019

Do góry
anabuko1 napisał(a)

Pięknie.
I pomyśleć że jeszcze parę lat temu takie trawiaste widoczki mi się nie podobały. A teraz trawy zapraszam do swojego ogrodu.
Jezowki i inne kwitnienia też masz śliczne

Trawy dodają rabatom lekkości.
Dziękuję
Tawułki odżyły po deszczu.

Taka ogrodówka mi kwitnie.

I brateczki niestrudzone. Te akurat w hostach się wysiały.

Ogród z wilkiem zamkn. 21:14, 15 lip 2019

Do góry
effka napisał(a)
Madziu, oficjalnie u Ciebie dziękuję Ci za spontaniczną wizytę u mnie. Jesteś niesamowicie pozytywna! Super nam się gadało, szkoda tylko że tak krótko.

Ewa cieszę się ,że choć tak krótko ,to mogłam zobaczyć Twój ogród na żywo masz prześlicznieeeeee

mam nadzieję ,że jeszcze będzie niejedna okazja na dłuższe pogaduchy

effka napisał(a)
Aha i pokaż basen, koniecznie, bo to świetny patent!

Ewa szczerze nie cierpię tego basenu ….ale w przyszłym sezonie na szczęście będzie miał inną miejscówkę
jak na razie musi być tu i uroku ogrodowi nie dodaje ….
patent -to po prostu obłożenie paletami trochę lepiej niż bez ,ale i tak szału nie ma

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies