Też się nim zachwycam, tylko nie umiem zrobić koloru, bo i aparat i telefon przekłamują Jest cudny.. Jak poszerzę rabatę i przeniosę kukliki to spróbuję go podzielić, ale z tego co widzę to on tak za mocno nie przyrasta.. Dzieliłaś go?
Z czasem chyba sie pogniewałam. Przestał mnie lubić
Co prawda trochę ostatnio jeździłam tu i tam, podziwiałam inne ogrody (Gosiu, Łucjo, baaaardzo dziękuję), a poza tym przez te niesamowite upały to każdą wieczorną i poranną chwilę poświęcałam na podlewanie
Trochę pisma obrazkowego z umęczonego ogrodu, ale przepraszam, dzisiaj bez podpisywania
O tej trojesci to o tym myślałem. Jeśli to ona, to to jest straszne dziadostwo. A tojeści, nawet tej marnej zazdraszczam, bo sam nie mam
Będziesz miała fantastyczne rabaty jak porosną dalie z dyniami i jeżówki z pomidorami taki renesans trochę. Sam myślę że kiedyś machnę ręką na to pielenie i niech sobie rosną te wszystkie zioła i chwasty, bo żal mi wody jest marnować już na podlewanie roślin. Jak to pisała Megi Moher, all we need is weed .
Ale piękne roślinki,Ty masz jakieś giganty te bodziszki i szałwie.
Takich bodziszkowi nie znam i nie mam.
Ale dwa inne , biały i rowy mam.Ale moje mniejsze.
I
Bogdzia ale jak by ten temat rzucić niektórym politykom to może by wyszła Red Charm
tak mi się spodobała że chciałem mieć drugi krzak a wyszło jak zawsze -podmianka, barwa w oryginale to ciemny buraczek aparat przekłamał
Red Charm 24.05.2018
Przyszłam do Ciebie, Kasiu, śladem różanym - przepiękne masz różyczki, i w ładnym towarzystwie. Będę częściej tu zaglądać i uczyć się od Ciebie komponowania rabat
Ale najpierw mam pytanie odnośnie tej pergoli tarasowej - bo waham się między markizą a taką pergolą. Nie chcę stałego zadaszenia, aby nie zacieniać okien, a jednocześnie ta możliwość przesłonienia tarasu woalami mnie kusi.
Zadowolona jesteś z takiego rozwiązania? Zima nie przeszkadzają Ci te puste konstrukcje?
Moim zdaniem to jedna z serii Coral , albo Coral Charm albo Coral Sunset albo Coral Suprema lub Tay ale w ostatniej fazie przekwitania bo na początku kwitnienia wyglada inaczej, mniej więcej tak