Od południa wiosna idzie, to i do Was zawita Choć ja uwielbiam śnieg to jakoś w tym roku jestem mega szczęśliwa, że już koniec białych krajobrazów.
Pozdrawiam ciepło z wiosennej Doliny Baryczy
Pierwszy słoneczny dzień tegorocznej wiosny za nami Mam nadzieję, że zima już sobie o nas nie przypomni! 2 godziny siedziałam dzisiaj pod kocykiem w ogrodzie i planowałam zmiany Ogród, który nie ma jeszcze roku a już jedna część pójdzie do całkowitej rewolucji. Na szczęście M. również pochwala ten pomysł więc jest ogólny kop do działania Jutro będzie mały szkic pierwszych rewolucji ogrodowych.
Ta skrytka to nie Wasza czatownia? Żarcik mały, wiem co to czatownia
Czytam o trudnej decyzji wyboru koloru elewacji, u mnie temat również na czasie. Ola masz może jakieś sprawdzone programy do wizualizacji? Szukam, szukam i nic ciekawego nie mogę znależć.
Jagódko nadrobiłam i jestem na bieżąco Podziwiam zimę u Ciebie i troszkę zazdroszczę, u mnie tylko lód na roślinach, zero śniegu a troszkę mogłoby sypnąć
Zdrowia życzę kochana i jak najwięcej radości
Storczykowe cuda prześliczne.
Aguś to mnie pocieszyłaś Mam nadzieję, że internet przestanie fiksować bo wiem, jak to człowieka denerwuje. A za dobre słowo na temat rabaty bardzo dziękuję
Polinka, ja jeszcze parę lat temu też nad wszystkim lamentowałam. Ale to szkoda zdrowia, bo to i tak niczego nie zmieni i szkód nie naprawi....a tylko wątroba boli
Witaj Polinko !
Ja tez obawiam sie o moje młode roslinki w ogrodzie, bez pokrywy sniegowej maja marne szanse przy kilkunastostopniowym mrozie, a takie sa zapowiedzi...
Maiejmy nadzieje ze najpierw popada zanim zamrozi.
dzis u nas lekki snieg i minus 8, a do tego piekne słońce, taka śliczna, "normalna" zima...........