Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 18:45, 03 lut 2014

wiunia napisał(a)
A u nas Joasiu wiosna na całego! Mam tylko nadzieję, że tak już zostanie Pozdrawiam serdecznie!

Tęsknie już za wiosną bo ostatni tydzień był dla nas dość ciężki. Zimno, opady śniegu a dodatkowo wiatr zwiewał wszystko z pól. Od soboty już znacznie lepiej.
pozdrawiam
renatamama3 20:38, 03 lut 2014

Asiu ,właśnie słucham w wiadomościach co się dzieje u Was i na lubelszczyźnie i jestem w szoku .
JoannA 20:40, 03 lut 2014

renatamama3 napisał(a)
Asiu ,właśnie słucham w wiadomościach co się dzieje u Was i na lubelszczyźnie i jestem w szoku .

Renatko, u nas nie aż takiej tragedii jak na lubelszczyźnie.Drogi mamy przejezdne
buziol
Agania 11:05, 04 lut 2014

Joasiu czerwienie podziwiam u Ciebie, jak każdą roślinkę, buczki i klony fajnie, że są i rosną u Ciebie

zawsze cieszą oczy i buziol się raduje ich widokiem..................berberyski, róże, lilie, tulipanki,

mieczyki i dalie przecudne.............ta kopozycja w konewce słodka, lubię takie głębokie czerwienie

Milin to niemasowity okaz, czy dikarmiasz go czyms szczególnym, bo takiego giganta nigdy nie

widziałam i ten kolor też niespotykany, podziwiam tym bardziej

a czy to jest Joasiu, bez koralowy? nie poznaję co to ładne

Pstrokaterię też pooglądałam, hosty najbardziej lubię
Agania 11:10, 04 lut 2014

U mnie zima odpłynęła i słoneczko świeci, a u ciebie na odwrót zima zaatakowała, ale biało

pewnie się z tej zimy nie cieszysz, ale twój piesek wygląda na zadowolonego

Z mamą na spacerku
polinka 12:06, 04 lut 2014

Od południa wiosna idzie, to i do Was zawita Choć ja uwielbiam śnieg to jakoś w tym roku jestem mega szczęśliwa, że już koniec białych krajobrazów.
Pozdrawiam ciepło z wiosennej Doliny Baryczy
JoannA 17:02, 04 lut 2014

Agania napisał(a)
Joasiu czerwienie podziwiam u Ciebie, jak każdą roślinkę, buczki i klony fajnie, że są i rosną u Ciebie

zawsze cieszą oczy i buziol się raduje ich widokiem..................berberyski, róże, lilie, tulipanki,

mieczyki i dalie przecudne.............ta kopozycja w konewce słodka, lubię takie głębokie czerwienie

Milin to niemasowity okaz, czy dikarmiasz go czyms szczególnym, bo takiego giganta nigdy nie

widziałam i ten kolor też niespotykany, podziwiam tym bardziej

a czy to jest Joasiu, bez koralowy? nie poznaję co to ładne

Pstrokaterię też pooglądałam, hosty najbardziej lubię

Agatko, dziekuję za pochwały moich czerwoności te buki i klony to moje oczko w głowie
Milin dokarmiany nazwykleszym florowitem, zakwitł mi po raz pierwszy co mnie ogromnie cieszy.
Na tej fotce z czerwonymi koralikami to bez pierzasty Aurea, dobrze poznajesz Agatko.
A sunia jest przeszczęśliwa, ogromne mrozy minęły i biega teraz jak szalona, łapki mniej marzną.
Ona kocha to nasze miejsce na ziemi ale najbardziej lubi biegać po lesie. Na spacerku musi być zawsze z Pańcią i Panem Wtedy jest najszczęśliwsza.
pozdrawiam Agatko
JoannA 17:05, 04 lut 2014

polinka napisał(a)
Od południa wiosna idzie, to i do Was zawita Choć ja uwielbiam śnieg to jakoś w tym roku jestem mega szczęśliwa, że już koniec białych krajobrazów.
Pozdrawiam ciepło z wiosennej Doliny Baryczy

A wiesz Polinko, że ja kocham taką białą zimę ale mrozy to już niekoniecznie
Na wiosnę czekam jak zawsze z utęsknieniem.
pozdrawiam serdecznie
wiunia 21:59, 04 lut 2014

Joasiu czerwienie masz piękne, jeszcze trochę i będziemy kolorki oglądać na żywo Pozdrawiam!
JoannA 22:05, 04 lut 2014

wiunia napisał(a)
Joasiu czerwienie masz piękne, jeszcze trochę i będziemy kolorki oglądać na żywo Pozdrawiam!

Dziękuję Wiuniu.
Na wiosenne kolorki czekam z niecierpliwością. Jeszcze chwilka i będziemy cieszyć oczy krokuskami i tulipkami, a narazie to tylko fotki z ubiegłych lat nam pozostały.
buziaki