Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Ogródeczek jagody99 19:02, 09 sty 2014

Do góry
Jegódka ciepełka życzę jak najwięcej.Podobno od soboty u Was ocieplenie, a do nas ma wkroczyć zima. Teraz Ty u nas będziesz oglądać białe ogrody
Pozdrawiam jeszcze wiosennie.
Pszczelarnia 18:58, 09 sty 2014

Do góry
Ewuś bukszpany rewelacyjne, dorodne okazy Jest się z czego cieszyć
Pozdrawiam jeszcze wiosennie
Jurajski Ogród 11:15, 09 sty 2014

Do góry
Aga schody z różami przepiękne. Jest w tym zdjęciu taka delikatność. Teraz gdy w ogrodzie mało koloru z radością i nutką ''ochu i achu'' oglądamy taką ferię barw.
Pozdrawiam ciepło
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:10, 09 sty 2014

Do góry
Irenko to pierwszy rok ogrodu, w kompie zdjęcia gdzieś się zawieruszą a tu wiadomo, że nie znikną Życzę sobie aby w tym roku zmiany były jeszcze większe Może odważę się na jakiś mały warzywniaczek? Póki co straszą nas zimą
Pozdrawiam z jeszcze wiosennym słoneczkiem
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:04, 08 sty 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Te pelargonie aż nie do uwierzenia! Irenko czy ja dobrze doczytałam, że Ty masz zamiar ryć teraz w ogrodzie? Znaczy się przesadzać, dosadzać??

Polinko, dobrze jak na razie słońce, w nocy deszcz, normalnie wiosna! kwitną mi juz pigwowce, nie wspomnę o innych roślinach, bo część wiciokrzewów kwitnie cały czas, a inne szykują się do startu
muszę ryć, bo mam nową linię do rabaty angielskiej
Od ogrodu do łąki i stawu 18:46, 07 sty 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Dominika ten staw w Twoim ogrodzie to taka wisienka na torcie Jest po prostu uroczy. Pozytywnie zazdraszczam tak wspaniałego ogrodu z magicznym miejscem jakim jest ten staw. Jak przyjdzie czas, że zaczniesz przyjmować gości to ja również wpisuje się na listę oczekujących na jego poznanie
Pozdrawiam serdecznie

na kawkę, czy herbatkę zawsze zapraszam
ale na ładniejsze widoki ogrodowe musimy poczekać jednak do wiosny, a latem zawsze jest najładniej. Wiadomo, że jak już komuś coś pokazywać, to kiedy samemu się jest zadowolonemu z widoków
a tak naprawdę, już sie nie mogę do czekać kiedy te Wasze wizyty u nas nastąpią
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 17:08, 07 sty 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Joanko przybiegłam do Ciebie i widzę wiosnę w Twoim ogrodzie W listopadzie śniegiem popruszyło a styczeń wuiosenny. U nas dzisiaj 10 st.było. Wrzosy odkryłam a wrzośce już kwitną.
Niestety norweska prognoza mówi coś o zimie u nas:

Podobna temperatura była u nas wczoraj, dzisiaj też ładny dzionek i słoneczko świeciło, mimo iż zapowiadali przelotny deszcz.
Polinko, może zima jednak łagodnie obejdzie się z nami, bezśnieżna i mroźna może nam zepsuć radość z tej wiosny w styczniu
Ja jednak myślę optymistycznie, zimy nie będzie w tym roku!
pozdrawiam Polinko
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:05, 07 sty 2014

Do góry
Te pelargonie aż nie do uwierzenia! Irenko czy ja dobrze doczytałam, że Ty masz zamiar ryć teraz w ogrodzie? Znaczy się przesadzać, dosadzać??
Od ogrodu do łąki i stawu 16:58, 07 sty 2014

Do góry
Dominika ten staw w Twoim ogrodzie to taka wisienka na torcie Jest po prostu uroczy. Pozytywnie zazdraszczam tak wspaniałego ogrodu z magicznym miejscem jakim jest ten staw. Jak przyjdzie czas, że zaczniesz przyjmować gości to ja również wpisuje się na listę oczekujących na jego poznanie
Pozdrawiam serdecznie
Roztoczańskie klimaty 16:20, 07 sty 2014

Do góry
Cudny Maksio, taki do schrupania Za rabatkę dziękuję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:12, 07 sty 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
Piękne ozdoby i niezła metemorfoza ogrodu

Zetko cieszę się, że wpadłaś do mnie Ty wiesz, że ja w tym roku będę kopiować Twoją przeuroczą rabatkę rozchodnikową?!
Pozdrawiam cieplutko
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:10, 07 sty 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Z wielkim zainteresowaniem i przyjemnością obejrzałam Twoje metamorfozy - wyszło bardzo ładnie. Tuje przytniesz wiosną do równości i powinny się powoli wyrównać. Problem z finansowaniem chciejstw ogrodowych też nie jest mi obcy, więc dobrze Cię rozumiem. Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko dziękuję Ty jako jedna z pierwszych podpowiedziałaś mi jak zabrać się do rabaty wrzosowej- a to z nią miałam największy problem. A z funduszami na ogród to chyba większość ogrodników ma problem, zawsze za mało
Pozdrawiam mój ulubiony jurajski
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:07, 07 sty 2014

Do góry
aniaib napisał(a)
Podziwiam metamorfozę rabaty, normalnie szok! ale taki bardzo, bardzo pozytywny!
Pozdrawiam

Duży udział w tym szoku ma nawóz o którym już wcześniej pisałam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:05, 07 sty 2014

Do góry
dominika_rew napisał(a)
Porównania zmian ogrodowych uwielbiam! Dzięki za wizytę u mnie i zapraszam jeszcze

Dominiko ja też uwielbiam podziwiać jak z chaszczy czy klepiska robi się ogród
Roztoczańskie klimaty 10:17, 07 sty 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Zetko czy ja mogę skopiować Twoją rabatkę rozchodnikową?

Kopiuj nie pytaj
Ogródeczek jagody99 23:53, 06 sty 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Jagoda czy u Was naprawdę tak mrożno? Wszystkie serwisy informacyjne podają, że w nocy do -54 ma spaść temperatura!?
Pozdrawiam cieplutko..

Tak moja droga taka mamy miec temperature
Miejscami w innych stanach tak juz jest u nas zapowiadaja na jutro koniec swiata
pozdrawiam
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 21:52, 06 sty 2014

Do góry
Joanko przybiegłam do Ciebie i widzę wiosnę w Twoim ogrodzie W listopadzie śniegiem popruszyło a styczeń wuiosenny. U nas dzisiaj 10 st.było. Wrzosy odkryłam a wrzośce już kwitną.
Niestety norweska prognoza mówi coś o zimie u nas:
Ogródeczek jagody99 21:41, 06 sty 2014

Do góry
Jagoda czy u Was naprawdę tak mrożno? Wszystkie serwisy informacyjne podają, że w nocy do -54 ma spaść temperatura!?
Pozdrawiam cieplutko..
Kondziowy Ogród :) 21:39, 06 sty 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Kondziu czytam, że o kurkach zamarzyłeś? Dobra rzecz w dzisiejszych świecie,pełnym chemii i ulepszaczy. U nas też pojawiła się taka myśl, tylko najpierw musiałbym zaprzyjaznić mojego 50 kg piesa z nimi Niestety wiem, że byłaby to krótkotrwała znajomość
hi hi hi no wlasnie chce być chociaż w części samowystarczalny hi hi hi i ekologiczny
Od ogrodu do łąki i stawu 21:36, 06 sty 2014

Do góry
Przychodzę z rewizytą, jutro na spokojnie będę czytać Dzisiaj zaznaczam i pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies