Jegódka ciepełka życzę jak najwięcej.Podobno od soboty u Was ocieplenie, a do nas ma wkroczyć zima. Teraz Ty u nas będziesz oglądać białe ogrody
Pozdrawiam jeszcze wiosennie.
Aga schody z różami przepiękne. Jest w tym zdjęciu taka delikatność. Teraz gdy w ogrodzie mało koloru z radością i nutką ''ochu i achu'' oglądamy taką ferię barw.
Pozdrawiam ciepło
Irenko to pierwszy rok ogrodu, w kompie zdjęcia gdzieś się zawieruszą a tu wiadomo, że nie znikną Życzę sobie aby w tym roku zmiany były jeszcze większe Może odważę się na jakiś mały warzywniaczek? Póki co straszą nas zimą
Pozdrawiam z jeszcze wiosennym słoneczkiem
Polinko, dobrze jak na razie słońce, w nocy deszcz, normalnie wiosna! kwitną mi juz pigwowce, nie wspomnę o innych roślinach, bo część wiciokrzewów kwitnie cały czas, a inne szykują się do startu
muszę ryć, bo mam nową linię do rabaty angielskiej
na kawkę, czy herbatkę zawsze zapraszam
ale na ładniejsze widoki ogrodowe musimy poczekać jednak do wiosny, a latem zawsze jest najładniej. Wiadomo, że jak już komuś coś pokazywać, to kiedy samemu się jest zadowolonemu z widoków
a tak naprawdę, już sie nie mogę do czekać kiedy te Wasze wizyty u nas nastąpią
Podobna temperatura była u nas wczoraj, dzisiaj też ładny dzionek i słoneczko świeciło, mimo iż zapowiadali przelotny deszcz.
Polinko, może zima jednak łagodnie obejdzie się z nami, bezśnieżna i mroźna może nam zepsuć radość z tej wiosny w styczniu
Ja jednak myślę optymistycznie, zimy nie będzie w tym roku!
pozdrawiam Polinko
Dominika ten staw w Twoim ogrodzie to taka wisienka na torcie Jest po prostu uroczy. Pozytywnie zazdraszczam tak wspaniałego ogrodu z magicznym miejscem jakim jest ten staw. Jak przyjdzie czas, że zaczniesz przyjmować gości to ja również wpisuje się na listę oczekujących na jego poznanie
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszko dziękuję Ty jako jedna z pierwszych podpowiedziałaś mi jak zabrać się do rabaty wrzosowej- a to z nią miałam największy problem. A z funduszami na ogród to chyba większość ogrodników ma problem, zawsze za mało
Pozdrawiam mój ulubiony jurajski
Joanko przybiegłam do Ciebie i widzę wiosnę w Twoim ogrodzie W listopadzie śniegiem popruszyło a styczeń wuiosenny. U nas dzisiaj 10 st.było. Wrzosy odkryłam a wrzośce już kwitną.
Niestety norweska prognoza mówi coś o zimie u nas: