Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od ogrodu do łąki i stawu

Od ogrodu do łąki i stawu

dominika_rew 12:21, 07 sty 2014

Zielona napisał(a)
Domi - na Gardenię chcę się wybrać. Muszę tylko sprawdzić grafik Męża, bo to jest priorytet. Jeśli ma zaplanowany wyjazd służbowy - to mogę pomarzyć o targach, bo Dzieci nie mam z kim zostawić. Tak to jest, jak się ma Dziadków daleko...

Z tym przyjazdem to się nie stresuj, Dziewczyno! Wiosna przyjdzie, Mama wypieli, co uważa za słuszne i wtedy zdecydujesz, czy masz w ogóle ochotę na spotkania. Tymczasem wstawiaj fotki, bo piękne

Marto, ja bym miała ochotę się spotkac jak najszybciej! Przyjechać do Ciebie także...
Dziś jeszcze taka piękna pogoda, jak na zdjęciach dosłownie

Może się uda pojechać na te Targi...mam nadzieję
dominika_rew 12:23, 07 sty 2014

Magdalenka napisał(a)
Cudowny ten staw i ten strumyczek...nic tylko wzdychać. Też bym taki chciała, ale u mnie co najwyżej kałużę mogę zmieścić.
Pozdrawiam

widzisz, ja za to podziwiam Wasze kałuże, bo to dla mnie tez odmiana od wielkich przestrzeni...
pozdrowionka, dzięki
dominika_rew 12:46, 07 sty 2014

trochę lilii wodnych - posadzonych w tym roku i nawet zakwitły

dominika_rew 13:20, 07 sty 2014

I tak niepostrzeżenie dotarliśmy na druga stronę stawu, więc rundka prawie zakończona

i na koniec pokażę miejsce na ognisko, które będziemy w tym roku dopracowywać

elzbieta_g 14:02, 07 sty 2014

dominika_rew napisał(a)
I tak niepostrzeżenie dotarliśmy na druga stronę stawu, więc rundka prawie zakończona

]

odbyłam spacer po pięknym miejscu eh.... pomarzyć o takim jeziorku tylko mi pozostało
lilia boska
dominika_rew 14:11, 07 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)

odbyłam spacer po pięknym miejscu eh.... pomarzyć o takim jeziorku tylko mi pozostało
lilia boska

Pomarzyć, ale zobaczyć też kiedyś możesz
zapraszam do spacerowania jak najczęściej
polinka 16:58, 07 sty 2014

Dominika ten staw w Twoim ogrodzie to taka wisienka na torcie Jest po prostu uroczy. Pozytywnie zazdraszczam tak wspaniałego ogrodu z magicznym miejscem jakim jest ten staw. Jak przyjdzie czas, że zaczniesz przyjmować gości to ja również wpisuje się na listę oczekujących na jego poznanie
Pozdrawiam serdecznie
malgorzata_s... 17:11, 07 sty 2014

Cudowne widoki pokazujesz Teraz z bliska widać berberysy Ale bym sie pomoczyła w takim miejscu Pozdrawiam
dominika_rew 18:46, 07 sty 2014

polinka napisał(a)
Dominika ten staw w Twoim ogrodzie to taka wisienka na torcie Jest po prostu uroczy. Pozytywnie zazdraszczam tak wspaniałego ogrodu z magicznym miejscem jakim jest ten staw. Jak przyjdzie czas, że zaczniesz przyjmować gości to ja również wpisuje się na listę oczekujących na jego poznanie
Pozdrawiam serdecznie

na kawkę, czy herbatkę zawsze zapraszam
ale na ładniejsze widoki ogrodowe musimy poczekać jednak do wiosny, a latem zawsze jest najładniej. Wiadomo, że jak już komuś coś pokazywać, to kiedy samemu się jest zadowolonemu z widoków
a tak naprawdę, już sie nie mogę do czekać kiedy te Wasze wizyty u nas nastąpią
dominika_rew 18:49, 07 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudowne widoki pokazujesz Teraz z bliska widać berberysy Ale bym sie pomoczyła w takim miejscu Pozdrawiam

Gosiu, to rozumiem, że mogę się Ciebie spodziewać u nas w ogrodzie?