Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Mirka 18:01, 06 sty 2014

JoannA napisał(a)

Dziekuję Mirko
Ani się nie obejrzysz a będziesz miała piekny ogród. Ja sadziłam swoje roślinki z braku funduszy takie maleńkie, a M narzekał kiedy to wszystko urośnie. Dzisiaj sama jestem zdziwiona jak rośliny rosną w oczach.
Pamiętam o hortkach, patyki wyślę po cięciu.
pozdrawiam serdecznie
Dzięki za słowa pocieszenia puki co to cieszę oko waszymi ogrodami za patyczki dzięki będę czekać,a i za przesyłkę ja płacę
polinka 21:52, 06 sty 2014

Joanko przybiegłam do Ciebie i widzę wiosnę w Twoim ogrodzie W listopadzie śniegiem popruszyło a styczeń wuiosenny. U nas dzisiaj 10 st.było. Wrzosy odkryłam a wrzośce już kwitną.
Niestety norweska prognoza mówi coś o zimie u nas:
AgnieszkaW 23:32, 06 sty 2014

Jak ładnie u Was Joasiu. Ostnice nadal zachwycają, może tym razem pięknie przezimują?
GorAna 12:19, 07 sty 2014

Joasiu przychodzę po kolędzie....bo noworocznie się spóźniłam....szczęścia zdrowia....sukcesów ogrodowych....dyplomów.....czsu na podziwianie efektów Twojej pracy i dużo słoneczych dni
Pozdrawiam
JoannA 17:08, 07 sty 2014

polinka napisał(a)
Joanko przybiegłam do Ciebie i widzę wiosnę w Twoim ogrodzie W listopadzie śniegiem popruszyło a styczeń wuiosenny. U nas dzisiaj 10 st.było. Wrzosy odkryłam a wrzośce już kwitną.
Niestety norweska prognoza mówi coś o zimie u nas:

Podobna temperatura była u nas wczoraj, dzisiaj też ładny dzionek i słoneczko świeciło, mimo iż zapowiadali przelotny deszcz.
Polinko, może zima jednak łagodnie obejdzie się z nami, bezśnieżna i mroźna może nam zepsuć radość z tej wiosny w styczniu
Ja jednak myślę optymistycznie, zimy nie będzie w tym roku!
pozdrawiam Polinko
JoannA 17:10, 07 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Jak ładnie u Was Joasiu. Ostnice nadal zachwycają, może tym razem pięknie przezimują?

Witaj Agnieszko,
nie mam jeszcze doświadczenia z zimowaniem ostnicy. Cieszyłabym się bardzo gdyby przetrwała zimę.
pozdrawiam serdecznie
JoannA 17:13, 07 sty 2014

GorAna napisał(a)
Joasiu przychodzę po kolędzie....bo noworocznie się spóźniłam....szczęścia zdrowia....sukcesów ogrodowych....dyplomów.....czsu na podziwianie efektów Twojej pracy i dużo słoneczych dni
Pozdrawiam

Witaj Aniu, a ja właśnie w sobotę księdza przyjęłam
Kolędnicy mile widziani
Dziękuję Aniu, tyle wspaniałych życzeń, mam nadzieję że wszystkie się spełnią.
Pozdrawiam serdecznie
Agania 12:02, 09 sty 2014

Joasiu witaj noworocznie, wreszcie jestem już z Wami na ogrodowisku i od razu mam w oczach zachwyt i uśmiech na ustach, pieknie jest u Ciebie i Twoje obrazy z ogrodu poprawiają mi nastrój, rośliny naprawdę Ci urosły ogród prezentuje się w styczniu bajecznie, trawnik u Ciebie taki zieleniutki jak prawdziwą wiosną a ostnice zachwycają swoją dorodnością

piękne okazy odpisałam na pr

pozdrawiam Joasiu,
monteverde 12:14, 09 sty 2014

JoannA napisał(a)

Joasiu też kolęduję do Ciebie zachwycona tą ogrodową zielenią, pięknie rośliny wyglądają u mnie po niedzieli szykują się nocne mrozy i to dość wysokie pozdrawiam
Milka 12:28, 09 sty 2014

Joasiu, jakie wypasione te trawki!!!!!