Agusiu ja mało piszę ale bywam u ciebie bardzo często.Mimi jest obłędna typowa aktorka nic tylko kamerę ustwic Podobną osobowość ma moja czarna Mamba i ta czarna malutka bezimienna Postawiłam juz aparat pod ręką , szkoda ze zapominam o zdjeciach Znalazłoby sie kilka swietnych z nimi fotek ,nawet na choince siedziała hi,hi.bez towarzystwa płacze musi byc adorowana domaga się pieszczot róznymi sposobami .Gdyby ją ktos przygarnął miałby naprawdę wspaniałą kochającą kotkę Oprócz tego jest sliczna ,a w dotyku tak delikatna niczym puch. Ona zjada tabletki bez oporu i ta druga tez, jedynie ich matka je tylko suchy pokarm, wszedzie tabletkę wyczuje i jak mam jej ją podać ? Wolała zrezygnowac z mięsa ,rybki aby tylko jej nie oszukać .Z nią to będę miała kłopot .,nie wyobrażam sobie aby mi znowu dzieci przyniosła.Ona dopiero po dwóch miesiacach podawania tabletek zaczęła mi takie numery robic ,wcześniej jadła bez oporów . Jakie to mądre stworzenia .Uwielbiaja kiedy rozpalam w kominku, juz wiedza ze będzie ciepło i ten płomień w który sie wpatrują,wtedy wszystkie kładą sie blisko siebie i czekają na ciepło .Koty są wspaniałe tylko nie taka ilośc jak u mnie .Dwie mogą byc ale nie pięć.Na jedną to nie znajdę amatora ze wzgledu na oczko które po kocim katarze jej sie nie wykształciło jak nalezy Mysle że ona nie widzi na to oko, choc jej to nie przeszkadza w niczym to inwilidki nikt nie zechce .Cały czas mam nadzieje ze jednak ktos sie znajdzie do adopcji moich kotek bo inaczej mam przerąbane

Agusiu serdecznosci moc ci posyłam i dziekuje za pamięc o mnie .