Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Betka 11:01, 09 sty 2014

Agnieszko Twój ogród zawsze wprowadza mnie w zachwyt !!!! Zdjęcia piękne byle do wiosny .....
Pozdrawiam

polinka 11:15, 09 sty 2014

Aga schody z różami przepiękne. Jest w tym zdjęciu taka delikatność. Teraz gdy w ogrodzie mało koloru z radością i nutką ''ochu i achu'' oglądamy taką ferię barw.
Pozdrawiam ciepło
elzbieta_g 11:25, 09 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)

[img

Twój cudny ogród można oglądać non stop, dech zapiera róże piękne, pamiętasz może ich nazwę?
janina_zawada 11:41, 09 sty 2014

Ale piecuch , ja mam trzy ale ogrodowe chociaż jeden zawsze siedzi w oknie ale od strony tarasu ..Wygląda jak panienka z okienka ,,
gaga 11:58, 09 sty 2014

Taką aleją róż chętnie się spaceruje pięknie
BASIA8 12:28, 09 sty 2014

Aguś piękne te Twoje foty z ogrodu kotka na kaloryferach wygląda zabawnie - Jak to można się w życiu dobrze ustawić, trzeba tylko w dobre ręce trafić
Milka 12:34, 09 sty 2014

A ja ciągle jeszcze o tych różach myślę, tylko to uszczykiwanie mnie ciut zniechęca, że nie wyrobię z tą pracą i nie będą takie piękne
Loosiuu 12:38, 09 sty 2014

U mnie kotka kiedyś też leżała na grzejniku zimą i jak się ją głaskało to się elektryzowała haha
Piękne wspomnienia rozmarzyłem się o lecie
dajana 14:08, 09 sty 2014

Agusiu ja mało piszę ale bywam u ciebie bardzo często.Mimi jest obłędna typowa aktorka nic tylko kamerę ustwic Podobną osobowość ma moja czarna Mamba i ta czarna malutka bezimienna Postawiłam juz aparat pod ręką , szkoda ze zapominam o zdjeciach Znalazłoby sie kilka swietnych z nimi fotek ,nawet na choince siedziała hi,hi.bez towarzystwa płacze musi byc adorowana domaga się pieszczot róznymi sposobami .Gdyby ją ktos przygarnął miałby naprawdę wspaniałą kochającą kotkę Oprócz tego jest sliczna ,a w dotyku tak delikatna niczym puch. Ona zjada tabletki bez oporu i ta druga tez, jedynie ich matka je tylko suchy pokarm, wszedzie tabletkę wyczuje i jak mam jej ją podać ? Wolała zrezygnowac z mięsa ,rybki aby tylko jej nie oszukać .Z nią to będę miała kłopot .,nie wyobrażam sobie aby mi znowu dzieci przyniosła.Ona dopiero po dwóch miesiacach podawania tabletek zaczęła mi takie numery robic ,wcześniej jadła bez oporów . Jakie to mądre stworzenia .Uwielbiaja kiedy rozpalam w kominku, juz wiedza ze będzie ciepło i ten płomień w który sie wpatrują,wtedy wszystkie kładą sie blisko siebie i czekają na ciepło .Koty są wspaniałe tylko nie taka ilośc jak u mnie .Dwie mogą byc ale nie pięć.Na jedną to nie znajdę amatora ze wzgledu na oczko które po kocim katarze jej sie nie wykształciło jak nalezy Mysle że ona nie widzi na to oko, choc jej to nie przeszkadza w niczym to inwilidki nikt nie zechce .Cały czas mam nadzieje ze jednak ktos sie znajdzie do adopcji moich kotek bo inaczej mam przerąbane Agusiu serdecznosci moc ci posyłam i dziekuje za pamięc o mnie .
agata19762 18:07, 09 sty 2014

Aga cudny ten Twój ogród !!!!
pozdrawiam