Magdo
Piękna historia z kasztanowcem, ja też kocham drzewa, to coś więcej niż tylko rośliny - dla niektórych małych żyjątek - to cały świat. Zawsze mam nieprzyjemne ciarki jak widzę wycinkę drzew- zastanawiam się- czy naprawdę trzeba było to zrobić..,
Masz piękny ogród - taki duży teren=nieograniczone możliwości i jeszcze duże drzewa - prawdziwy skarb. Obejrzałam z przyjemnością twój ogród- i rzeczywiście mamy podobne gusty
Masz sporo pięknych roślin- widziałam nawet tojad?
Podziwiam Cię tym bardziej że nie mieszkasz na stałe tylko dojeżdżasz, pięknie tym trudniej zadbać o wszystko
Życzę udanych ogrodowych zmagań
Pozdrawiam serdecznie z drugiego końca Polski
He he, miałabym lepsze porównanie do pisania w telefonie na mini klawiaturce
Czy znasz odmianę tego jarząba? Ile czasu go masz? Czy jesienią ładnie wybarwiają mu się liście?
Widzę, że barwinek od Joli pięknie wpisał się w cieniste miejsce pod dachem
To połączenie nowoczesności z rustykalnym wychwyciłaś idealnie, a ja zapomniałam dodać. W salonie mam nowocześnie i połączenie ze starym odnowionym ponad stuletnim kredensem, pamiątka rodzinna męża Każdy kto nas odwiedza właśnie zachwyca się tym połączeniem
Lustro teraz też jest przymocowane, bo zaliczyło kiedyś wywrotkę, musi być zwrócone w tą stronę, ale ustawione może być inaczej. W drugą byłoby skierowane na południowe i popołudniowe słońce, na wprost widzielibyśmy siebie siedzących na tarasie To jest do rozkminki i się zobaczy Było tak: