Już tyle odpowiedzi? Jejku jacy Wy jestescie wspaniali!

) Myslalam, ze jak zajrze za tydzien do swojego watku, to moze doczekam sie jednej odpowiedzi- i bylabym bardzo zadowolona!

Naprawde ciesze sie, ze znalazlam taka cudowna spolecznosc wielbicieli przyrody i nie bede tu sama
A najlepsze jest to, ze to wlasnie Wasze ogrody podziwiam i jestem w trakcie ich odkrywania. Musialam przerwac na pare dni ze wzgledu na ostatnie egzaminy na studiach,
ale np u Ciebie Jazzy jestem na stronie 254

i podziwiam Twoj piekny taras

Malkul Twoj nowoczesny ogrod tez przyciagnal mnie juz pierwszego dnia, kiedy tu trafilam

I wlasciwie to dotyczy Was wszystkich bez wyjatku
Gardener27, pod koranami grupki drzew planowałam żwirek, gdyż myślałam o rozwieszeniu tam dużego hamaka

Tylko z drzewami jest inny problem, który mnie martwi, mianowicie zostały zasypane piaskiem i ziemia ponad dozwolona wysokość, więc pewnie będę musiała coś z tym zrobić, żeby nie uschły..
MałgorzataS i Danusia- bardzo dziękuję za pocieszenie

A Twoj piękny ogród Małgosiu wcale nie jest taki mały
Karol i Leon bardzo Wam dziekuje

Magdo Tobie tez bardzo dziekuje, ze dolaczylas

Jak wiesz jestem w trakcie odkrywania Twojego ogrodu.. Czytam u Was wszystko dzielnie i skrupulatnie, czerpiac wiedze i inspiracje z fascynujacych przemian Waszych ogrodow, ale przyznam, ze przeklikujac strone zawsze mam nadzieje, ze bedzie tam zdjecia

jakas wyszukiwarka by sie przydala hehe