Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

beta 13:12, 26 lut 2015

to wszystko prawda...do cesarki paznokci nie maluj...będą kazali zmyć...nogi jak najbardziej wydepilowane...i to najlepiej woskiem, bo potem możesz nie mieć czasu nawet na umycie zębów a co dopiero na depilację...(ja tak miałam)
poczytałam o Gardeni-niefart....

pozdrawiam gorąco i nie przesadzaj zbytnio z tym poremontowym sprzątaniem
siakowa 13:21, 26 lut 2015

magnolia napisał(a)
jak cesarką to nie maluj. Mnie własnie siostra z traumą przygotowała- byłam wydepilowana wszędzie, nakremowana, włosy umyte, paznokie pomalowane... Kłade się do cięcia.... a oni w krzyk że przez te moje paznokcie powinni zabieg odwołac, bo jak będe miała coś tam z krążeniem to nie zobaczą.
Także nie idź ta drogą Kochana- albo naturalnie, albo bez malowania pazurów

na rękach beda widziec. przeca na nogi nikt sie nie patrzy miałam 2 cesarki
malkul 13:38, 26 lut 2015

aleksandra_g napisał(a)
w domu jeszcze remont, ogrodowo nic się nie dzieje czekam bo potrafi jeszcze przymrozić ale za to w fabryce coś już na mnie czeka

miałam pokazać efekt końcowy ale nie wiem czy nastąpi to w tym roku czy za dwa lata więc nie wytrzymałam i się chwalę! ;]

o ja cię! w morda jeża ! alez piękne masz te skrzynie! mega wypasione! jakie wymiary? ile docelowo będzie?
ela_z 14:50, 26 lut 2015

Ja miałam cc w maju, pomalowane ręce i nogi i nic nie powiedzieli
Magda70 14:54, 26 lut 2015

Co Wy wszystkie po cesarce??

magnolia 14:56, 26 lut 2015

Magda70 napisał(a)
Co Wy wszystkie po cesarce??

ja po trzech
aleksandra_g 15:05, 26 lut 2015

poszły mi stąd! bo mi wykraczecie tą cesarkę!

a tak serio, jestem świadoma, że nie da się tego zaplanować ale po prostu się nie nastawiam bo po co? przecież wszystko będzie ładnie pięknie bez komplikacji jak wizyta u kosmetyczki którą odkąd jestem w ciąży i tak odwiedzam częściej bo już wygibasy nie dla mnie
Juzia 15:06, 26 lut 2015

Będzie ładnie pięknie!
aleksandra_g 15:08, 26 lut 2015

Malkul to do skrzyń to zabij ale nie pamiętam wymiarów bo oddałam mój piękny plan do produkcji a ksero mam gdzieś zakopane w teczce ogrodowej a teraz po remoncie jej nie odkopię

dużo tego będzie bo te dwie duże- długie będą na środku, z przodu ta potrójna-schody, od sąsiada będę takie dechy na których będą wisieć na różnych wysokościach donice z ziołami np a od ogrodu będą jeszcze wąskie donice nad wszystkim pergola i będę mocować do nich łańcuchy i przypinać do nich pomidory i inne pnące- taki jest plan a będzie co ma być narazie czekam... jeszcze cierpliwie
Magda70 15:18, 26 lut 2015

aleksandra_g napisał(a)
poszły mi stąd! bo mi wykraczecie tą cesarkę!

a tak serio, jestem świadoma, że nie da się tego zaplanować ale po prostu się nie nastawiam bo po co? przecież wszystko będzie ładnie pięknie bez komplikacji jak wizyta u kosmetyczki którą odkąd jestem w ciąży i tak odwiedzam częściej bo już wygibasy nie dla mnie

Nie nerwuj się...ja naturalnie rodziłam razy 2