Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

magnolia 19:49, 26 lut 2015

Matko,co jest?- jakieś fałdy mózgowe musiały mi się wygładzić- to przez zimę najpewniej.
Oczywiście że maliny wysępione od Magdy- dziewczyny wybaczcie, zrozumcie....
Wstyd mnie pali wielki!
A. siedzi z wiaderkiem nad malinami Magdy oczywiście

W ciąży?- niestety, fabryka jakoś nie działa, choć muszę przyznać tęsknota, żeby ktoś się na nas uwiesił, nie dał spać czy wysiakać się bez asysty jest wielka.
Jeszcze jedna mała wredota....hm.
beta 08:11, 27 lut 2015

Olu dziękuje za zdjęcia...nie musisz ich usuwać...śliczne są te Wasze szarości.....może się komuś jeszcze przydadzą...widziałam, że dziewczyny pytały o kolorki...faktycznie fajnie wyszły...ja wczoraj kupiłam Beckersa (znowu) ...eM się zbuntował i powiedział, że malować trza i koniec.....wyjścia nie miałam...ale kolor spoko...tak mi się wydaje...ale ja już chyba jakiegoś fioła mam...jak mówię że mam problem z wyborem szarości to patrzą się na mnie jak na kosmitę

w ogóle bardzo ładne wnętrza przygotowujesz...podobają mi się te białe listwy przypodłogowe...one są drewniane?...sami malowaliście czy już gotowe?
siakowa 09:06, 27 lut 2015

malkul napisał(a)
Magnolia w ciązy- no patrZ nic mi małpa nie mówiła!

Marta, czy chcesz czy nie chcesz
aleksandra_g 11:00, 27 lut 2015

Beta, dobrze,że już masz problem głowy ja też byłam kosmitką i kazałam eMowi kupić dwa kolory pomalować na dwóch ścianach plamy( bo przecież w słońcu inaczej i inaczej w cieniu) patrzyłam na nie przez tydzień i w końcu się zdecydowałam na oba a ten jaśniejszy i tak okazał się jakiś ciemniejszy niż na tej plamie, ale to nic przyjdą białe meble i będzie gites

co do listw, to to chyba jakiś MDF był i takie już pomalowane, ale wydaje mi się, że bardziej opłaca się montować te które trzeba malować bo na łączeniach i narożnikach zawsze jest brzydko a tak można by zamaskować akrylem i pomalować ale to już grubsza zabawa, na którą już pod koniec wykańczania domu nie miałam ochoty.

a i dziękuję za komplementy
Magda70 20:30, 27 lut 2015

Wcale nie wysępione!

Za mną też czasami chodzi takie małe maleństwo...ale skutecznie odganiam. Myślę, że na dłuższą metę byłabym zmęczona tym tupotem małych stóp
Poczekam na wnuki
Kacha123 21:35, 01 mar 2015

Pytałaś o szklarenki, podaję stronę: www.greenhouse-service.eu
aleksandra_g 11:02, 02 mar 2015

bardzo dziękuję
aleksandra_g 10:12, 04 mar 2015

się człowiek nasłucha, napaczy, że wszędzie zima wróciła i o! proszę jakie widoki z rana! :/

brrrr...
Juzia 10:13, 04 mar 2015

Słabo
Magda70 08:59, 12 mar 2015

Fotki będą ?!?!