Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

aleksandra_g 10:43, 26 lut 2015

czy jeden przebiśnieg wiosnę czyni?
magnolia 10:56, 26 lut 2015

czy jeden przebiśnieg wiosnę czyni?

Uznajmy że czyni- straszniee jej potzrebuję.
Jeden u Ciebie, 5 u mnie, jeszcze kilka dziewczyn się dorzuci będzie całe polke przebisniegów. No to wiosna jak malowana!
Rośniesz? sapiesz?
Wczoraj A. zagadał kupelkę w pracy która jest przy nadziei? ( skąd mu to się wzieło, nie wiem)- To co , mościsz legowisko i wywalasz smaca z gawry?
Mościsz, a samiec na wycieraczce?
malkul 11:14, 26 lut 2015

o tzn. że jak wisona się budzi to i nasza ola sie ogrodowo obudzi ot co
Juzia 12:04, 26 lut 2015

aleksandra_g 12:06, 26 lut 2015

hahahaha dobrze, że na żywo mi tego pytania nie zadałaś bo bym gębę otworzyła tylko
samiec się jeszcze przydaje, za poduszkę robi
rosnę, trochę sapię, ale czasu na marudzenie brak bo remont w domu i w biurze i w pracy full roboty, ale już remonty prawie zakończone więc teraz pozostaje mi sprzątanie, potem mycie okien, i jak starczy czasu w weekend to do ogrodu wyjdę bo już mnie woła

choć pogodę sprawdziłam przed chwilką i u nas mrozy i śniegi jeszcze zapowiadają?! :/

co do ciężarowych zdolności to sprzedam wam się i powiem, że czytając wszelkie poradniki gdzie piszą, iż ciężarówką to mózg na czas ciąży się kurczy i gamonie z nich straszne się robią, to mówiłam sobie, że chyba trochę przesadzają bo w pracy może i faktycznie bez kalendarza ciężko by mi było ale ogólnie ogarniam..... no i nadeszła i na mnie pora pisałam, że na gardenię się wybieram nie? no to się wybrałam w poprzedni weekend..... szkoda gadać! myślałam, że się w piątek w hotelu popłacze jak ogarnęłam, że to następny weekend
widocznie nie jest mi pisana....

aleksandra_g 12:08, 26 lut 2015

co do wiosny to wierzę, że jest tuż za rogiem, słońce pięknie świeci, ptaki ćwierkają, czuję ją już serio... tylko ta zmarznięta ziemia jakaś taka nie z tej bajki....
Juzia 12:10, 26 lut 2015

O ja...
No to trochę niefart z tą Gardenią

aleksandra_g 12:18, 26 lut 2015

trochę? Juzia proszę Cię ! toć to mongolizm totalny!
pretensje mieć mogę tylko do siebie a jeszcze w dzień wyjazdu leciałam po magnolię bo wejściówka była i sprawdzałam czy oby na pewno i była! tylko szkoda, że data mi się jakoś w te moje zaćmione oczy nie rzuciła
magnolia 12:28, 26 lut 2015

dobre!
Niestety Olu, jakos mi bliski jest ten rodzaj 'wtop'.
Co się dziwić, ja mam trójkę.
Ale spoko, koleżanki tez mają małe, albo za moment je będa miały, wszystkie baby w rodzinie też z dziećmi, na forum 95 % ludzi ma dzieci.... kto nam zarzuci że to nie jest norma?

Uważaj na siebie, i nie rodź ze szmatką do okien w ręku, albo z grabiami. Lepiej przedtem ciepła kapiel, depilacja ( obu nóg, moja siostra ma traumę bo miała zrobiną tylko jedną i uważa że wszyscy to zauwazyli), malowanie paznokci( albo nie, bo potem ich przeciez nie zmyjesz przez najbliższe miesiące)
Magda70 12:32, 26 lut 2015

O ludzie...mam nadzieję, że mimo wszystko weekend w Poznaniu możesz zaliczyć do tych udanych?!
Dobra jesteś...a już sie zastanawialam czy jakoś nie wykombinować i też nie jechać na Gardenię

Marta...w sumie paznokcie może pomalować...odmokną podczas kąpieli maluszka