Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:09, 28 paź 2013

Do góry
No no no jestem już

Marzenko-ja jestem szczera babka i nie owiajać w bawełnę to powiem Ci kochana, że te kolczyki to wymysł mamusiu i dla mamusi. Mnie się tak podobają dziewczyneczki z kloczykami, że egoistycznie zrobiłam to dla siebie.
Powiem więcej: przecież sto % zakolczykowanych małych dziewczynek i nawet tych ciut większych to tylka aspiracje mamuś.
Ja tak jak i ty, też nie noszę kolczyków choć mam dziurki (to kolczyki zakładam dosłownie trzy razy do roku).
Jak Klara dorosnie i nie będzie nosić kolczyków to jej sprawa i jej wybór.

no juz je ma , wygląda ślicznie i na razie odpukać nic się nie dzieje złego.

Polinka - ja nie odkopałam jak zauważyłam dziure bo jak włozyłam palce do dziury i pomacałam to czułam że jakieś korzenie są i olałam al to niestety były tylko końcówki korzeni jak zajrzyjsz to dasj znac jak twój Smaragd.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:29, 27 paź 2013

Do góry
Madżen przypomnę się na pewno i już mógłby być luty A nad pomieszczeniem będę dumać ale znając mojego pomysłowego eMa pewnie znajdzie szybko rozwiązanie
Serdecznie dziękuję
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:19, 27 paź 2013

Do góry
polinka napisał(a)

O kochana to ja się piszę na te bambusy bo zachorowałam na nie a do następnej zimy będę główkować gdzie je pożniej wstawić Dzięki wielkie

Przypomnij mi się koniecznie wiosną
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:12, 27 paź 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Pamiętaj gdybyś miała ochotę to wiosną mogę podzielić bambusy, bo mi już doniczki rozsadzają....

O kochana to ja się piszę na te bambusy bo zachorowałam na nie a do następnej zimy będę główkować gdzie je pożniej wstawić Dzięki wielkie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:15, 26 paź 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Ale kolorowo jeszcze masz i róże przepięknie kwitną A tych wielkoludnych bambusów zazraszczam straszliwie ( oczywiście pozytywnie) Muszę znależć u mnie jakieś mądre rozwiązanie na pomieszczenie dla nich

Pamiętaj gdybyś miała ochotę to wiosną mogę podzielić bambusy, bo mi już doniczki rozsadzają....
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 18:52, 26 paź 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Gabisia pospacerowałam po Twoim ogródku, pozachwycałam się brzozami, wisienkami umbracośtam, powzdychałam do mebelków tarasowych i zakochałam się w Generale Mikołaju
Pozdrawiam serdecznie z Doliny Baryczy

Polinko dziękuję, zwłaszcza za zakochanie w Generale - made in ja
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:43, 26 paź 2013

Do góry
Ale kolorowo jeszcze masz i róże przepięknie kwitną A tych wielkoludnych bambusów zazraszczam straszliwie ( oczywiście pozytywnie) Muszę znależć u mnie jakieś mądre rozwiązanie na pomieszczenie dla nich
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:15, 26 paź 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Madżenko słoneczko pięknie świeci to Ty pewnie grzebiesz w ziemi? Przyjemnego weekendu

Jeszcze nie grzebię zaraz zacznę
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:44, 26 paź 2013

Do góry
Twoje czy nie Twoje dają ładne tło a hortki mega wybujały Urlop Ci się jakiś nie szykuje?
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 10:42, 26 paź 2013

Do góry
Gabisia pospacerowałam po Twoim ogródku, pozachwycałam się brzozami, wisienkami umbracośtam, powzdychałam do mebelków tarasowych i zakochałam się w Generale Mikołaju
Pozdrawiam serdecznie z Doliny Baryczy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:34, 26 paź 2013

Do góry
Madżenko słoneczko pięknie świeci to Ty pewnie grzebiesz w ziemi? Przyjemnego weekendu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:32, 26 paź 2013

Do góry
Ja wczoraj taką dziurę znalazłam a raczej mój psiak wyniuchał pod smaragdem. Na razie zasypałam ale w pon. muszę odkopać i zobaczyć co tam się dzieje w korzonkach. A kilka dni temu cieszyliśmy się z M., że smaragdy już takie dorodne.
Udanego i słonecznego weekendu
U Oci ... 10:22, 26 paź 2013

Do góry
Hej. Zaznaczam ogród do poczytania w wolnej chwili Szukałam inspiracji na kostkę granitową i wygooglał mi się Twój podjazd Uwielbiam proste linie więc na pewno do Ciebie wrócę
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 00:45, 23 paź 2013

Do góry
polinka napisał(a)

Ja ostatnio jak wyciągnęłam drabinę aby zrobić zdjęcia z wysokości to zauważyłam ''fruwające'' firanki w oknach sąsiadów Niestety wiem, że co poniektórzy uważają mnie za wariatkę ogrodową

Znam ten ból Polinko - u mnie zboku za ogrodzeniem jest blok, co prawda niewysoki ale 3 kondygnacje ma - z resztą widac go na moich fotkach, więc sąsiedzi mają mnie i mój ogród na widoku....ostatnio tez robiłam fotki i mi sie załączała lampa błyskowa w niektórych momentach to wzbudziłam zainteresowanie sasiadek - co ja tam mam takiego ciekawego na rabacie, żeby aż fotografować....
Kondziowy Ogród :) 18:21, 22 paź 2013

Do góry
polinka napisał(a)
Ale czadowa terapia Śliczne pocztówki zdjęciowe. Teraz to Kondziu musisz wyzdrowieć
mi też się podobają hi hi hi no trzeba bo jeszcze mam dużo roboty tym razem w domu
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 17:18, 22 paź 2013

Do góry
Margarete napisał(a)

No tak, mnie też to cieszy ale nie mam czasu na ogródkowanie, wracam z pracy po 18, w poprzedni weekend goście teraz w najbliższy - wyjazd słuzbowy, juz pisałam u Marzenki ze dzis po nocy z latarka bede latac po ogrodzie i rozsiewac nawóz a potem podlewać, a potem.....sasiedzi zadzwonia po pogotowie i zabiora mnie do wariatkowa... bo juz i tak wiosna sadziłam i kopałam po ciemku..więc taka całkiem normalna to dla nich nie jestem chyba.........

Ja ostatnio jak wyciągnęłam drabinę aby zrobić zdjęcia z wysokości to zauważyłam ''fruwające'' firanki w oknach sąsiadów Niestety wiem, że co poniektórzy uważają mnie za wariatkę ogrodową
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 15:13, 22 paź 2013

Do góry
Jak to nie ma?! Smaragdy jak maszty i jakie duże, rozrośnięte trawy A hortensja to ta co w tym roku kupowałaś?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:59, 22 paź 2013

Do góry
Super Czekam na jakieś info.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:46, 22 paź 2013

Do góry
Dobrze, że jest perspektywa na coś luzniejszego i może uda nam się w końcu spotkać przy kawie
Kondziowy Ogród :) 11:42, 22 paź 2013

Do góry
Ale czadowa terapia Śliczne pocztówki zdjęciowe. Teraz to Kondziu musisz wyzdrowieć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies