Robaczku nie okrywam donic i bukszpany wymarzają. Nawet okrywane i zabezpieczane donice wymarzały, przerabiałam to wiele lat, po każdej mroźnej zimie płakałam... zatem teraz co ma wymarznąć to wymarznie. Jednak jeśli będą mrozy to stożki przeniose do ogrodu zimowego gdyż wiosna mają już swoje miejsce w ogrodzie.... na tej rabacie, która jest zbyt poczochrana
No prosze Marzenka jak coś zaplanuje to zrobi.
Piekny ten twoj ogrod taki uporządkowany... i te trawy
A lampki faktcznie ładnie się prezentują i jeszcze raz napisze piękny ten Twoj dom, jeszcze się nie wyleczyłam z tego projektu, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
A wejście dod domu prawie do świąt gotowe cudne stozki
Madżenko śliczne zakupy. Jeśli możesz to zdradź mi cenę tych stożków u mnie po 250 złotych chcą i sama nie wiem czy dużo czy nie. Ja chciałabym na razie taki grudzień bo ja mam błotko śniegowe i do ogrodu nie wychodzę bo noga w trawniku grzęźnie. Piękne fotki jak zwykle. Pozdrawiam
Kasiu ja mam lenia przez cały listopad... Gdyby nie obowiazki w pracy najchetniej ten miesiąc spedziałabym na Karaibach... Ale gdy nadchodzi grudzień wraca mi chęć do życia, co roku tak mam Jeszcze śnieg i narty i pełnia szczęscia
Nie pisz o projekcie domu bo gdy wejdę na forum muratora to już bym nowy budowala... Zresztą zbieram sobie na pinterest inspiracje bo za 10-15 lat planuję nowy
Trawy i bukszapny dodają uroku ogrodowi jesienią i zimą, gdy wszystkie inne rosliny są brzydkie własnie te rosliny dodaja życia ogrodowi. Co roku dosadzam kolejne bukszpany aż zrobię sobie ogród "prawiebukszpanowy"
Wejście do domu będzie swiąteczne za tydzien, na mikołaja będą lampki i bombki
Małgosiu mały stozek kupiony był wcześniej ale dzisiaj Irenka takie same kupila po 30 zł, wyższy ma ok 1,2 m i kosztowal 90 zl. Ponieważ był idealnie wystrzyźony i w bardzo dobrej kondycji nawet przez sekundę się nie wahalam
Śniegu nie zazdroszcze, u nas jednak zawsze jesienia i na początku zimy cieplej, podobnie jest wczesną wiosna..... Ja lubię snieg ale gdy sypnie tak z 10-20 cm i trzyma lekki mrozik