Cześć Aniu, ta hosta to moja wymarzona, w zeszłym roku jakoś nie trafiłam na nią w szkółkach, ale zawsze bardzo mi się podobała i w tym roku na pewno będę ją mieć
piękna jest
Kosiłam w zeszły piątek. Miałam powtórzyć dzisiaj, ale pogoda nie sprzyja. Pada mocno w cyklu 15 minut ulewy, 30 minut przerwy. Gleba z bylinami już się nasyciła. Ale pod krzewami i w brzeziniaku suchawo.
Ostatnie-dzięki ochłodzeniu długo kwitną.
Gar mi lekko się nadruszył od targania do garażu. Ciężki jest jak diabli, sam z siebie.
Piękne zestawienie - ja mam Pashminę za nią posadziłam ciemnego z liści penstemona, ale dopiero w tym roku powinno coś być widać (sadzony jesienią i nie wiem jak połączenie wyjdzie). Potem jest Artemis, ale cienko coś przędzie - oby w tym roku pokazał więcej
A czy ja dobrze widzę, że jeszcze liście tulipanów w czasie kwitnienia róź miałaś niezaschnięte? olaboga, ile toto będzie na rabacie siedzieć
świetne zdjęcie, tajemniczy ogród, a krzewy w tle takie pochylone jakby pokazywały i zachęcały "no proszę, wejdz tam, zobacz co jest dalej"
ilość tulipanów - tytan pracy z Ciebie Aniu - a jeszcze większym tytanem się zdajesz skoro udało Ci się je policzyć gratulacje