Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Moja codzienność - ogród Oli 23:27, 16 gru 2016

Do góry
Kurka, ale jestem ciekawy jak to ze stalą będzie wyglądać, jest klasa bo nie raz widziałem jak można białą kuchnie s... no wiadomo Blat mnie bardzo intryguje.
Tak coś mi się wydaje, że skromne jedzeniowo święta będą u Ciebie w tym roku szkoda przecież takiej nowiutkiej kuchni brudzić.
Coś jeszcze, coś więcej... 23:16, 16 gru 2016

Do góry
Sebek spokojnie w Twoim osiedlowym Cię 'namierzyłem' w markecie dokładnie. Na zakupach świątecznych byłem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:14, 16 gru 2016

Do góry
No Gosiu jak zwykle spojnie i ze smakiem, takie kapki koloru to tu, to tam perfekcyjne w ilości. Najbardziej to podziwiam za umiar w dekoracjach bo mnie jest zawsze za mało
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 07:50, 16 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Jolu chyba się nie wyrobie bo zabrałem się dzisiaj za lukrowanie pierników

Ehhh chciałem obudzić w sobie duszę artysty, ale jedyne co można po tych staraniach wynieść to 'Co artysta miał na myśli' Na dodatek przy próbie ożywienia lukrem zwierzątek jedyne co potrafię perfekcyjnie odwzorować to jelita
Podsumowując artysta malarz nigdy ze mnie nie będzie

Buhahahahaha-ale bez jelit nie da się żyć!Czy nie można pójść w tą stronę zastanawiając się co artysta miał na myśli?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:37, 16 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Kasiu zdecydowanie taniej wychodzi zamontowanie nad piekarnikiem szafki z frontem dźwiganym do góry na podnośnikach Aventos HL od Bluma i wstawienie do środka tradycyjnej mikrofalówki 3-4 razy tańszej od tych do zabudowy Oczywiście to tylko taka propozycja jak można zaoszczędzić na tym sprzęcie nie tracąc na estetyce, ale to musi też pasować do linii frontów itd

Brałam to pod uwagę,ale estetycznie siada bardziej opcja z zainstalowaniem mikro w zabudowie.Wizualna strona jest też znacząca-choć masz rację-w szafce byłoby taniej.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:32, 15 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Kasiu zdecydowanie taniej wychodzi zamontowanie nad piekarnikiem szafki z frontem dźwiganym do góry na podnośnikach Aventos HL od Bluma i wstawienie do środka tradycyjnej mikrofalówki 3-4 razy tańszej od tych do zabudowy Oczywiście to tylko taka propozycja jak można zaoszczędzić na tym sprzęcie nie tracąc na estetyce, ale to musi też pasować do linii frontów itd

Ja tak mam.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:10, 15 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)

ja właśnie taką opcję wybrałam, i piekarnik będzie jakby o poziom niskiej szuflady niżej niż blat, nie jestem niska ale też nie bardzo wysoka. nad nim mikro ukryte w szafce.
Coś jeszcze, coś więcej... 16:18, 15 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ładnie musiało Ci się wczoraj śpieszyć dogoniłbym Cię gdyby nie ręce pełne siat, a gdybym z tym ładunkiem zaczął biec jeszcze by inni pomyśleli, że karpie przecenili i zostałbym staranowany
Dekoracje świetne i pomysłowe, ale renifery wygrywają

Mi się zawsze spieszy, ale o której to było? I gdzie mnie widziałeś to pojęcia nie mam?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 15:06, 15 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)

proponowali mi takie rozwiązanie i gdybym używała mikrofali pewnie bym się zdecydowała
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 14:21, 15 gru 2016

Do góry
Coś jeszcze, coś więcej... 14:11, 15 gru 2016

Do góry
Ładnie musiało Ci się wczoraj śpieszyć dogoniłbym Cię gdyby nie ręce pełne siat, a gdybym z tym ładunkiem zaczął biec jeszcze by inni pomyśleli, że karpie przecenili i zostałbym staranowany
Dekoracje świetne i pomysłowe, ale renifery wygrywają
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:43, 13 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Joluś

Gosiu pamiętaj, ideał nie istnieje

hihihhi wiem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:58, 13 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj Westworld polecam bardzo do 7 odcinka trochę się ciągnie jak flaki z olejem, ale później dla mnie to była miazga

dziś powinniśmy obejrzec już ostatni odcinek. wczoraj coś nam nei chodziło więc oglądalismy PAKT
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:57, 13 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ojj Westworld polecam bardzo do 7 odcinka trochę się ciągnie jak flaki z olejem, ale później dla mnie to była miazga

no tak bo ty w weekendy pracujesz przecież.
Typografia ogrodu 14:32, 13 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Oczywiście każdemu daje podpisane jako Nawigatorskie pierniki, a na końcu kartki mały adresik do stronki
Mój wianek z jodły do pokoju również mrozi się na zewnątrz
serio? o matko. teraz to mam tremę dzięki. miłe to ogromnie
U nas jeden wianek mrozi się na bramie a drugi upleciony wczoraj w domku ogrodnika...ale on do zupełnie innych celów
Typografia ogrodu 14:00, 13 gru 2016

Do góry
Oczywiście każdemu daje podpisane jako Nawigatorskie pierniki, a na końcu kartki mały adresik do stronki
Mój wianek z jodły do pokoju również mrozi się na zewnątrz
Typografia ogrodu 12:53, 13 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Szybki meldunek i zmykam nadrabiać dalej Jak zwykle u Ciebie najwięcej nadrabiania, bombeczki świetne, a mój numer 1 to te ze sreberkiem, a Twoje pierniczki robią już furorę za granicą
oj jak mnie to cieszy ech dumna jestem a tam też nazywają się nawigatorskie?
Bombrcxki czekają na choinkę.ta już jest ale jeszcze oddycha świeżym powietrzem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:14, 13 gru 2016

Do góry
Ogród w skali mikro cz.II 11:54, 13 gru 2016

Do góry
Ela no z takim brzuszkiem to na dietę po świętach musisz się wybrać genialna jesteś i nikt tego nie zaprzeczy uśmiałem się okropnie.
Typografia ogrodu 11:47, 13 gru 2016

Do góry
Szybki meldunek i zmykam nadrabiać dalej Jak zwykle u Ciebie najwięcej nadrabiania, bombeczki świetne, a mój numer 1 to te ze sreberkiem, a Twoje pierniczki robią już furorę za granicą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies