Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AgataP 16:39, 15 gru 2016

Iwk4 napisał(a)
A ja nie. Nie wyobrażam sobie podnosić dźwiczki, potem mikrofalę, by na 30 sekund podgrzać szklankę mleka.

U mnie mikrofala codzienne chodzi - rano mleko do chrupek dzieciaki, jak mróz to i kot ciepłym mlekiem nie wzgardzi, bo mieszka na zewnątrz.

Pijam kawę z mlekiem, mleko z lodówki, a ja wolę gorącą kawę więc podgrzewam
Masło, margarynę do ciasta topię w mikro. Więc nie mogłabym z niej zrezygnować na tym etapie
nawigatorka 16:58, 15 gru 2016

A fabrykę bluma to mam niedaleko.no i w szafkach of course
nawigatorka 16:59, 15 gru 2016

A ja mikrofali nie mam i nawet nie wiem do czego mialabym jej używać.no ale ja nawet czajnika nie m no mi płytę zagracal
AnnaCh 19:15, 15 gru 2016

Jak mogę coś powiedzieć, to ja mam słupek zabudowany na samym dole zmywarka, później mikro, a najwyżej piekarnik. Wiem, że jesteś wysoka, więc korzystanie z piekarnika nie będzie problemem, a z mikrofali na pewnej wysokości już tak
AngelikaX 19:52, 15 gru 2016

kasja83 napisał(a)

A też masz tego DualCooka??
Ja myślałam o takim:
http://www.euro.com.pl/piekarniki-do-zabudowy/samsung-nv70h5787cb.bhtml

ale też np taka Amica też fajna:
http://www.euro.com.pl/piekarniki-do-zabudowy/amica-eb525vba-in.bhtml?from=criteo&p=1499.00&utm_source=criteo.com&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargeting

Jak widzisz rozstrzał cenowy jest.

Tak mam dualcooka. Patrzyłam na Twoje propozycje - faktycznie duża różnica ceny - Amice masz tańszą i energooszczędność A+. Coś mi się kojarzy, że pisałaś o czarnym fronie piekarnika że chcesz mieć - mój Samsung nie ma całkiem czarnej szyby tzn widać co jest w środku
AngelikaX 19:58, 15 gru 2016

Natomiast co do indukcji to mogę Ci napisać jak mówili moi monteży, żeby zwracać uwagę na firmę, która ją produkowała (nie na markę) najlepsza ponoć to schott ceran - mam taką (logo Mastercooka)
Mixtoorka 20:10, 15 gru 2016

Luki napisał(a)
Kasiu zdecydowanie taniej wychodzi zamontowanie nad piekarnikiem szafki z frontem dźwiganym do góry na podnośnikach Aventos HL od Bluma i wstawienie do środka tradycyjnej mikrofalówki 3-4 razy tańszej od tych do zabudowy Oczywiście to tylko taka propozycja jak można zaoszczędzić na tym sprzęcie nie tracąc na estetyce, ale to musi też pasować do linii frontów itd

ja właśnie taką opcję wybrałam, i piekarnik będzie jakby o poziom niskiej szuflady niżej niż blat, nie jestem niska ale też nie bardzo wysoka. nad nim mikro ukryte w szafce.
Mixtoorka 20:13, 15 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
A ja mikrofali nie mam i nawet nie wiem do czego mialabym jej używać.no ale ja nawet czajnika nie m no mi płytę zagracal

Asiu, ciągle kawę podgrzewam, co sobie zrobię to znów zimna a tak znów gorąca
Makao_J 20:32, 15 gru 2016

Luki napisał(a)
Kasiu zdecydowanie taniej wychodzi zamontowanie nad piekarnikiem szafki z frontem dźwiganym do góry na podnośnikach Aventos HL od Bluma i wstawienie do środka tradycyjnej mikrofalówki 3-4 razy tańszej od tych do zabudowy Oczywiście to tylko taka propozycja jak można zaoszczędzić na tym sprzęcie nie tracąc na estetyce, ale to musi też pasować do linii frontów itd

Ja tak mam.
Makao_J 21:14, 15 gru 2016

A no i jeszcze najważniejsze. Indukcję musi podłączyć fachowiec z uprawnieniami. I w książce serwisowej musi postawić pieczątkę. Jeśli tego nie będzie to w razie reklamacji serwis jej nie uzna.