Luki
10:36, 21 gru 2016

Kamila no niestety to wcale nie takie prosto by zrobić to równo i trwale, ale w otoczeniu gdy oferuje to niektórzy twierdzą, że co to za problem samemu takie coś zrobić 
Kasiu no mnie ostatnio to świąteczne zabieganie denerwuje, ale to nie miejsce na takie tematy
świątecznie jestem prawie na finiszu. Jeszcze dzisiaj większe zamieszanie 
Edytko dzisiaj wieczorkiem zapodam całkiem sporą dawkę dekoracji, które ostatnio poczyniłem dla mojego domu, dla siostry i dla siebie chociaż z tym ostatnim to jak zwykle zostałem bez tego co najbardziej chciałem sobie zrobić
Reniu poczyniłem jeszcze jedną choinkę do pokoju młodego
ja o dziwo choinką zainspirowałem się z całkiem czegoś innego widzianego na giełdzie 3 lata temu, jakoś na pincie nie potrafię znaleźć inspiracji na święta bo króluje teraz moda na 'nowoczesne' dekoracje, a to nie moja bajka

Kasiu no mnie ostatnio to świąteczne zabieganie denerwuje, ale to nie miejsce na takie tematy

Edytko dzisiaj wieczorkiem zapodam całkiem sporą dawkę dekoracji, które ostatnio poczyniłem dla mojego domu, dla siostry i dla siebie chociaż z tym ostatnim to jak zwykle zostałem bez tego co najbardziej chciałem sobie zrobić

Reniu poczyniłem jeszcze jedną choinkę do pokoju młodego