Ogród prezentuje się wybornie, szlachetnie i elegancko.
Wiem, że nikt tego nie zauważy co nas denerwuje, ale każda praca w ogrodzie zawsze nas cieszy
Nie mam tego wiosennego zawilca, cudny jest
Twój eM zapracowany, mojego złapał postrzał, zawsze brakuje rąk d pracy
Ja też dietuję razem z eM przed weselem, schudłam 9 kilo i ani więcej waga
nie chce ruszyć w dół, wczoraj byłam na aqua, wygrzałam kości w jacuzzi
i w saunie...trzymam kciuki będziesz super laską na lato
Pozdrawiam maturzystę
Witam poczytałam już trochę o odmianach krzewów które nadają się na żywopłot i podobają mi się jasminowiec wonny, zlotlin japoński, berberys, pecherznica, dereń biały, tawuła, jaśmin pachnący. Które z nich i w jakiej ilości sprawdza się na tym wydzielonym pasie 80cm przy płocie? Chcialabym żeby w miarę podobnie rosły i za jakis czas osłoniły nas od sasiada (nie musi to być az tak szybko tam gdzie chcieliśmy szybko daliśmy tuje). Które z wymienionych warto połączyć ? Po ile sztuk nasadzić? Czy każdy z nich jest na zimę „łysy”?
Angelika, jak dobrze, że wstawiłaś to zdjęcie, z którego roku ono jest? Bardzo poprawia humor, że kiedyś i ja może będę miała takie piękne Doorenbosy jak ty
Sylwia ale pokazuj,koniecznie pokazuj foty. Dużo osób ogląda Wasz ogród i czerpie z tego przyjemność.
Właśnie ze mną tak dokładnie jest. Ja podziwiam ten Wasz zapał, równowagę. Przyznam, że u mnie jest inaczej. Działam impulsami. Okres wzlotu i upadku
Jak mam gorszy dzień idę sobie na spacer wirtualny do Waszego ogrodu i zaraz jest mi lepiej
No ale trawnik bajunia! Tak to nabrało wszystko charakteru po zmianach nawierzchni i z nowym trawnikiem Ja bym chętnie u nas podniosła poziom trawnika, żeby był właśnie tak wyniesiony i rabaty ciut w dole zostawiła - super to wygląda.