Pod bosymi stopami
12:20, 07 maj 2019
No dobra, wstawię zdjęcia choć jak zwykle mam opory 
Najpierw rabata przy tarasie na którą przywiozłam wczoraj szałwie (15 szt).Docelowo mają być jeszcze trawy i może piwonia Itoh All that jazz?
Rabata po powiększeniu (zgodnie z Twoimi sugestiami sprzed ponad roku Makadamia) ma wymiary 3,5 dł na 2,5. Metr odejdzie bo tam gdzie teraz rosną clematisy posadzimy cisy. Nawalczyliśmy się z osłoną tarasu przy tegorocznych wiatrach i zdecydowanie lepszy parawan roślinny będzie
Nie wiem tylko co zrobić z clematisami i różą okrywową. Jedną różę już przesadziłam jakiś czas temu. może po prostu poczeka z cisami do jesieni? Teraz i tak nie a sensu ich robić bo w maju ruszamy z tarasem.
Tak to wygląda.
Róża
Przywiezione szałwie
I clematis rozpoczynający swój spektakl

Najpierw rabata przy tarasie na którą przywiozłam wczoraj szałwie (15 szt).Docelowo mają być jeszcze trawy i może piwonia Itoh All that jazz?
Rabata po powiększeniu (zgodnie z Twoimi sugestiami sprzed ponad roku Makadamia) ma wymiary 3,5 dł na 2,5. Metr odejdzie bo tam gdzie teraz rosną clematisy posadzimy cisy. Nawalczyliśmy się z osłoną tarasu przy tegorocznych wiatrach i zdecydowanie lepszy parawan roślinny będzie

Tak to wygląda.
Róża
Przywiezione szałwie
I clematis rozpoczynający swój spektakl