Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Dorii 11:22, 22 cze 2019

Johanka77 napisał(a)

Cześć Dorii! Miło mi bardzo
Pokaż zatem ten Twój ogródek, będziemy wspierać i kibicować

Dziękuję za chęć wsparcia, własny wątek kusi szczególnie że podglądam forum już jakieś pięć lat a od trzech bardzo intensywnie. Kilka wątków i to tych opasłych od dechy do dechy przeczytałam wiele innych przewertowałam a jeszcze inne śledzę od początku. Znam tu wiele osób choć one mnie nie znają i łapię się na tym że nie pamiętam czy się już witałam. Nie odzywam się za często przede wszystkim dlatego że dzidzia mi nie daje, na dwie minuty skupienia by coś skrobnąć nie ma szans. Dzieciaki mają jakiś radar, zaraz wiedzą że mama nie skroluje tylko coś bardziej wymagającego robi.

Nie mając czasu na pisanie to własny wątek chyba sensu nie ma za bardzo. A do tego wykopki mało interesujące szczególnie że tempo mało zawrotne. Wczoraj glebogryzarka mi się zepsuła więc chyba całkiem utknę. Glinę mam straszną, bez tego sprzętu grud nie rozbije.
Zazdroszczę oborniczka, stajnia o rzut beretem ale wybrać się nie mogę, a jeszcze podobno mało przyjazni ludzie tam więc się cykam.
Johanka77 15:06, 22 cze 2019

Co ja wiozę???

Wiolka5_7 15:59, 22 cze 2019

Super pasażerowie ! też Bardzo lubię Ml
Johanka77 16:48, 22 cze 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Super pasażerowie ! też Bardzo lubię Ml

Wesoła czternastka
A ja piętnasta najweselsza
anna_t 18:10, 22 cze 2019

Po trawce jaka wesoła
Johanka77 18:30, 22 cze 2019

anna_t napisał(a)
Po trawce jaka wesoła

Hehehehe!!!
Wiolka5_7 22:09, 22 cze 2019

Johanka77 napisał(a)

Wesoła czternastka
A ja piętnasta najweselsza

Johanka77 22:59, 22 cze 2019

amatorodniczka napisał(a)

Asiu pięknie wszystko pokazałaś, dokładnie tak samo przygotowywałam glebę
Dobrze, że stadnina koni niedaleko, też mam blisko po te "złotko"

Deszcz troszkę mi plany pokrzyżował i złoto znów ujrzało światło dzienne
Jutro muszę znów przekopać...
Johanka77 23:10, 22 cze 2019

Dorii napisał(a)

Dziękuję za chęć wsparcia, własny wątek kusi szczególnie że podglądam forum już jakieś pięć lat a od trzech bardzo intensywnie. Kilka wątków i to tych opasłych od dechy do dechy przeczytałam wiele innych przewertowałam a jeszcze inne śledzę od początku. Znam tu wiele osób choć one mnie nie znają i łapię się na tym że nie pamiętam czy się już witałam. Nie odzywam się za często przede wszystkim dlatego że dzidzia mi nie daje, na dwie minuty skupienia by coś skrobnąć nie ma szans. Dzieciaki mają jakiś radar, zaraz wiedzą że mama nie skroluje tylko coś bardziej wymagającego robi.

Nie mając czasu na pisanie to własny wątek chyba sensu nie ma za bardzo. A do tego wykopki mało interesujące szczególnie że tempo mało zawrotne. Wczoraj glebogryzarka mi się zepsuła więc chyba całkiem utknę. Glinę mam straszną, bez tego sprzętu grud nie rozbije.
Zazdroszczę oborniczka, stajnia o rzut beretem ale wybrać się nie mogę, a jeszcze podobno mało przyjazni ludzie tam więc się cykam.

Nie kryguj się! Dzidzia kiedyś śpi, a Tobie należy się trochę czasu dla siebie.
Skoro Ty walczysz z glebogryzarką, to Twoje miejsce jest tutaj
Johanka77 11:52, 23 cze 2019

Przymiarki tarasowe.
Mąż montuje żagle, a ja Miśki

Zakupiłam na przód i prawą stronę tarasu. A z lewą mam dylemat.