Janie to Fireglow. Masz go też?
Ja jestem z niego bardzo zadowolona bo ma cały czas intensywny kolor, pięknie się rozrasta i nie przemarza w ogóle. Nie wypuszcza też długich pędów jak niektóre inne klony, z którymi potem nie wiem co robić . Nie wiem czy to kwestia odmiany bo Oridono-Nishiki wypuszcza u mnie długie pędy we wszystkie strony świata .
Bardzo się cieszę, że mój strumyk kamienny tak Ci się podoba
Byłam u Ciebie, pomyśl o tym co Ci napisałam.
Klony są piękne i u mnie w ogrodzie też jest dla nich miejsce.
W okolicy oczka mam 4 klony palmowe(Atropurpureum ,2 Dissectrum Garnet,Green), jeden czerwony i jeden Shirashawy Aureum
Jeden z nich zielony kupiony pod nazwą Green ale sprawdzałam i takiego klona nie znalazłam, może wiesz co to za jeden?
To jeszcze jedno pytanie. Niestety polowa jednego z krzewow ma inne kwiaty niz Krasawica. Jest to cala odnoga z ziemi, zdrewniala. Liscie wygladaja identycznie, ale kwiaty takie, sa fioletowe:
Dzisiaj pogoda dopisała, dopiero koło 18 zaczęło kropić. Zdążyłam pomalować skrzynie
M pomalował te zeszłoroczne. Bałam się tej bieli, ale chyba się przekonam
pomiędzy jednymi a drugimi skrzyniami stanie szklarenka, ładnie przysłoni widok na sąsiada
tu będzie wypełniała lukę pomiędzy drzewami
Mam uczucie, że ta biel rozjaśnia przestrzeń i chyba się nie gryzie z brązem , co myślicie?