Danusiu no dzięki, ale bez przesadymasz taką samą wiedzę
dziś u mnie spokojnie kropi, ale się cieszę
i w końcu energia mi wraca, te upały mnie wykańczały, a ogród zaczął podsychać, a podlewania nie cierpię
kolejna cudna, jarzy
ileś tam w kolejce, niektóre pod ciężarem kwiatów pokładają się bardzo
Sasiadow sie nie wybiera. Pewnie podupadle gospodarstwo i wszystko rozwalone.
Ja bym go wykupila moze by poszedl na taki uklad.
Mozn postawic 2 slupy zepniete gora i przywiesic zaslone w zielone liscie.
Zaslona na pilota w zaleznosci od przeszkadzania ja przesuwac.
Widzialam foty u Grzegorza - bardzo ladny letni pokoj.
Ide jeszcze ogladac pewnie wszystko piekne jak zawsze
Piszesz, ze Nike nie cierpi na uwiad to ide kupic moze posadze z roza New Down dla kontrastu.
Irenko - cudny twój ogród nieustająco mnie zachwyca tak jak wszystkich ale to wiesz nie od dziś. Piękne peonie, róże, bujną zieleń....pięknie.
A już czosnki Krzysztofa w morzu traw to mistrzostwo świata
Chyba kupiłam bardzo podobną, ale też z nazwą pomyloną. Czy tan kolor jest taki jarzeniowo malinowy?
Irenko, podziwiam ogród, nieustannie Rh w skarpetkach z hakonki super wyglądają
Przepadłam, bo w ciągu 2 miesięcy miałam 5 awarii netu, dziś już jest, długo naprawiali, bojam się że za 3 dni znowu coś...nerwa mam...
No i upały...
Nie wybiera mają dzieci- kilka, wnuków z 20, prawnuków też sporo i nic się nie dzieje, nawet toalety nie mają...oni od 22 lat nic nie robią.
Ale mimo okropnych widoków, żal mi ich, to korzystanie z wiaderka i odchody wylewane do kanalizacji, no szok w ich wieku, a kanalizacja jest, tylko się włączyć. Kupić się nie da, bo tam kolejka na to miejsce.
Patio jest super chłodnym miejscem
Tak, ten powojnik jest mega mocny, a New Dan mam 2 i je nie cierpię, kupiłam pod wpływem forum, raczej je wywalę