Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Rozpoznawanie chorób i szkodników 09:55, 04 maj 2019

Do góry
Kochani coś zjada moje anabelki Wszystkie trzy kupiłam u jednego sprzedawcy, ładnie wypuściły liście a teraz taka niespodzianka ;( jedna jest wyraźnie mniejsza od dwóch pozostałych. Nie znalazłam żadnych gości z wyjątkiem czarnych mrówek. Pomożecie?

.
Podwórkowa rehabilitacja 09:51, 04 maj 2019

Do góry
ryska napisał(a)

Będę pamiętać. On jest taki ni różowy ni pomarańczowy. W zależności od stopnia rozkwitu. Cudo

Dla Ciebie kilka bibelotów.

Reniu jako, że fotki z myślą o mnie to pozwoliłam sobie zacytować' cudne te skarby, szczególnie ten pordzewiały dzban, cuuuuudo.
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 09:47, 04 maj 2019

Do góry
inka74 napisał(a)
Obie jabłonki pięknie ci kwitną. Bardzo mi się podoba u ciebie od frontu i z tyłu tylko jakoś zdjęć mało...

Kwitnie pięć jabłonek. Szaleństwo kwiatów i pszczółki mają radochę.
Sezon 2017 u Hanusi 09:36, 04 maj 2019

Do góry
hankaandrus_44 napisał(a)
Ho,ho,ho! Goście weselni u mnie. Czyżby poprawiny z nalewką? Po kielichu można zawsze, byle z umiarem.
Zbyszku, otrząsam swego pigwowca, bo inaczej zarobiłabym się na amen.
Zobacz ile kwiatków, i z każdego jest zawiązek. Czasem w jednym miejscu i po kilka razem rośnie.

Haniu piękne. W tym roku pigwy wyjątkowo kwitną na osiedlu dosłownie oblepione kwiatami. Nie mam ani jednego krzaka w ogrodzie, ale widząc to jak kwitną kupię kilka zamiast berberysów które też ładne.
W tym roku miałam bardzo dużo cięcia min też berberysy do dzisiaj mam ręce w kolcach. Zmieniam na krzaki które nie będę musiała tak często ciac i bez️ kolców.

Haniu dzisiaj u nas dosyć ładnie nie wieje tak jak wczoraj więc da się robić.
Miłej soboty i niedzieli.
Po nitce do kłębka ;) 09:13, 04 maj 2019

Do góry
malinia napisał(a)

Takie coś

A nie jest to cyprysik teddy bear?
Mam takie dwa.
Ogród w remoncie 09:07, 04 maj 2019

Do góry
Anda napisał(a)
Glicynia na pergoli to dobry pomysł. Pergola musi być jednak odpowiednio duża. Te glicynie które do tej pory widziałam zawsze były pokaźnych rozmiarów

No właśnie ta pergola musiałaby być masywna. Na razie prowadzę ją w formie drzewka

Właśnie szykuje się do kwitnienia. Zawsze miała tylko po kilka kwiatków a w tym roku jak usłyszała o wykopaniu

Sezon 2017 u Hanusi 09:06, 04 maj 2019

Do góry
Mariolko, dziękuję i również przesyłam majowe słońce, chociaż zimne jeszcze.

Moja działka na Dębowym Lesie 08:56, 04 maj 2019

Do góry
zawitka napisał(a)
Jak odpoczęłaś to robota przyszła Pochwal eMa za sukces Sławek a gdzie takie ryby żyją ?????/

Odpoczęłam dużo.
A robota nie przyszła,
Sławek rybki złapie, zabije,rozprawi, wyczyści, pokroi,marynatę to już on albo ja nastawię.

Dla ciebie i innych hortensja dębolistna
A jak tam twoja ? Listki rozwija ?

Luteczka znów wymyśla - czyli Joga Ogrodowa 08:54, 04 maj 2019

Do góry
No i moja plantacja pomidorków aklimatyzuje się na tarasie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies