zimozielona ... chodzi o to żeby było w tym miejscu minimalistycznie, ale też żeby ta trawka wyróżniała się nieco od zieloniutkiego ambrowca i bukszpanu
Doczytałam o tujach
Szkoda, bo tak się na nie cieszyłaś. U mnie, po marcowym przesadzaniu i dosadzaniu 2m tujek jedna wygląda tak jak Twoja pierwsza z lewej (nie jest żywo zielona tylko taka szarzejąca) ... czekam jeszcze tydzień dwa i chyba będę musiała wymienić
PS Czy "reaktywowałaś" je jakoś?
No coś ty ?!! my sie tu wszyscy znamy...na Ogrodowisku, w tym tkwi dla mnie fenomen tego forum i tych zgromadzonych tu ludzi których połączyła pasja ogrodowa. A już kto jak kto ale Irenka to wierz mi jest osoba z uśmiechem i otwartym sercem dla wszystkich, dla całego świata....naprawdę. Przecież możesz zpytac czy by ci kupiła, kase wyslesz na konto a odbiór sobie jakoś zorganizujesz bo ty byś chciała kilka sztuk przecież wiec paczka byłaby na pewno kłopotliwa....
No i realistka też ... chwasty będą na pewno wyrastały, bo to norma ... wyrwę je jak nadejdzie właściwa chwila
Aaa nie masz się co gniewać ... bo jak obiecałam i ceny nie uzgadnialam to ma się rozumieć prezent jest
Na kawkę wjechałabym chętnie i ... pogapiła się jeszcze na cuuudną kocimiętkę wśród brzóz, ale nie wiem czy czasem do znajomych nie pójdziemy Dam znać
Co do ML decyzja podjęta