Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 23:07, 09 cze 2015

Nie wiem czy to za sprawą cudnego Leosia czy tak w ogóle ale dzis zauważałam u siebie w ogrodzie głównie kolor różowy we wszystkich jego odcieniach.......

Margarete 23:12, 09 cze 2015

ren133 napisał(a)

Dzięki wielkie
Nie wiem czy to wypada tak do Irenki ... my się nie znamy?

No coś ty ?!! my sie tu wszyscy znamy...na Ogrodowisku, w tym tkwi dla mnie fenomen tego forum i tych zgromadzonych tu ludzi których połączyła pasja ogrodowa. A już kto jak kto ale Irenka to wierz mi jest osoba z uśmiechem i otwartym sercem dla wszystkich, dla całego świata....naprawdę. Przecież możesz zpytac czy by ci kupiła, kase wyslesz na konto a odbiór sobie jakoś zorganizujesz bo ty byś chciała kilka sztuk przecież wiec paczka byłaby na pewno kłopotliwa....
Margarete 23:16, 09 cze 2015

I miałam już nic nie kupować............bo miejsca nie mam do sadzenia........ale ta jedna śliczna, nowa hosta to sie na pewno zmieści...jest NN ale śliczna, takie ma jakby maźniecia pedzlem po lisciach i do tego ten niebieskawy odcien, na fptkach nie widać jej uroku......miodzio....
Margarete 23:20, 09 cze 2015

I na koniec Leonardo raz jeszcze ale tym razem tylko po to żeby pokazać jak wygląda tragicznie mój trawnik obok rabaty, podlewam go ale to jest patelnia, południowa strona, wąski pasek terenu a z boku nagrzana ściana szczytowa domu wiec dodatkowo nagrzewa sie i działa jak kaloryfer.........jak tak dalej nie popada to kich cały mój trawnik zestepowieje....pod lasem jest jeszcze nieźle, w środku ogrodu jako tako ale tu tragedia i susza....

agatanowa 23:21, 09 cze 2015

zmiesci się, faktycznie ciekawa
Margarete 23:24, 09 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Poddaję się.. 5 stron w tył i finito.
Mebelki i parasol czerwony luks... podoba mi się

Pytasz u Anity o Queen of Sweden i Louis O. Jedna i druga piękna.
Q of S. nie pokłada się, nie wymaga podpór, zdrowa ... wszytko chorowało, a ona nie. Jednak kolor... nietypowy.. z różowymi różami nie pasuje. Do ciemnych kolorów możesz dać.. Ja mam ciągle problem z Pastellą i Queen of S... nietypowe kolory ...

Anek - a a miałam dzis wyrzuty sumienia że do wielu wątków zajrzałam a do ciebie nie dałam rady..... Ściągnęłam cie do siebie telepatycznie
Louis O jest chyba jednak dla mnie za wielka jak na to miejsce o którym mysle, idę jednak w kiernku Quenn of Sweden......ciesze sie że piszesz o niej że jest zdrowa, to by mi odpowiadało
Kolor mebelków dobierałam pod kupiony w ub roku parasol i udało sie
agatanowa 23:31, 09 cze 2015

Margarete napisał(a)
...
Kolor mebelków dobierałam pod kupiony w ub roku parasol i udało sie

myslalam, ze kupowałas komplet, tym bardziej gratuluje
Margarete 23:43, 09 cze 2015

agatanowa napisał(a)

myslalam, ze kupowałas komplet, tym bardziej gratuluje

A hosta w realu ładniejsza niż na focie, taka bardziej cieniowana
ren133 23:53, 09 cze 2015

Margarete napisał(a)

No coś ty ?!! my sie tu wszyscy znamy...na Ogrodowisku, w tym tkwi dla mnie fenomen tego forum i tych zgromadzonych tu ludzi których połączyła pasja ogrodowa. A już kto jak kto ale Irenka to wierz mi jest osoba z uśmiechem i otwartym sercem dla wszystkich, dla całego świata....naprawdę. Przecież możesz zpytac czy by ci kupiła, kase wyslesz na konto a odbiór sobie jakoś zorganizujesz bo ty byś chciała kilka sztuk przecież wiec paczka byłaby na pewno kłopotliwa....

No to spróbuję
Dzięki
makkasia 09:17, 10 cze 2015

Zestaw do leniuchowania wypasiony i w pięknym kolorze
Trawnik się odbuduje jak zacznie padać ale wiem jak to Cie wkurza.
Mój Leoś jeszcze nie kwitnie ale ma pąki nie pożarła je bruzdownica jak inne i czekam na jego kwiaty z utęsknieniem.
i jeszcze LO kupuj jest cudowna i bachnie oszałamiająco Queen mam ale to jesienny golas i pożarty wiec nie mam zdania.
Ściskam
O żarłocznej Bruzdownicy odpisałam u siebie.