Hej
a nie myślałaś o drzewach na rogach tarasu np. miłorząb albo chociaż Kalina Eskimo żeby przełamać trochę szpaler? Na bok proponuje dereń biały IVORY HALO
no cos takiego np.
Pierwszy raz przycięłam też bukszpanowy szlaczek
Ciężko zrobić dobre zdjęcie, ale maleńkie bukszpaniki nabierają masy
Chciałam mieć szlaczek i prawie mam
Aniu taki piękny ogród to można oglądzć i oglądać i nigdy się nie nudzi - niesamowite masz dodatki one tworzą ogród i dają mu duszę. Pashmina u Ciebie wygląda niesamowicie .
Na pewno kiedyś do Ciebie do ogrodu dotrę , mam takie marzenie, że kiedyś na kilka kursów zwiedzę ogrody Polski te otwarte dla zwiedzających i te ogrodowiskowe, na razie nie mogę sobie na to pozwolić ale mam nadzieję że kiedyś sie uda .
Lilia już w trakcie rozwijania pąków podzieliła się faktycznie i środek się zapadł ale i tak pięknie kwitła a wczoraj po południu złamała się - nie wiem czy to psiak czy dzieci , włożyłam ją do wiaderka żeby kwiaty jeszcze troche pocieszyły a na jesień przesadzę ją do lepszej i bezpieczniejszej miejscówki .
Edit: Miałam wstawić zdjęcia i zapomniałam :
Z różami dużo pracy jest i już sobie obiecywałam że więcej nie kupię ale są takie cudowne - właśnie sąsiadkom zamawiałam przez neta i skusiłam sie na jeszcze jedną .
Bardzo dziękuję Aniu mam sporo piękności ale to wszystko jeszcze takie chaotyczne i nieuporządkowane jeszcze dużo mnie pracy czeka - u Ciebie juz rabaty są takie dograne - i do tego właśnie dążę .
Jestem na działce pogoda w sam raz podlewać trzeba.
Nie daleko mieszka chyba pilot oblatywacz albo helikopter, dwupłatowiec albo lotnia krąży nad działka. A drony tutaj ustają jak ptaki. nie narzekam bo sama też nieraz puszczam drona.
Raz synowi uciekł musiał flaszkę postawić.