Niebieski w każdej ilości Ale powiem, że widziałam takie ogniste rabaty, że każdego przeciwnika by zachwyciły Miałam etap na czerwony, zwłaszcza z czarnym
Są intrygujące i nie nudne
Jeśli chcesz zrobic coś na styl ogrodu japońskiego to przede wszystkim ascetyzm zalecam. To nie ten ogród chyba, bo chcesz mieć wszystko, a tutaj sie nie da.
Ja się nie potrzebuję domyślać sceptycyzmu, potrzebuję jasnej, klarownej wypowiedzi. Portal porad ogrodniczych to nie zgaduj-zgadule ani koleżeńskie gierki, że ktoś się domyśla lub nie. Proszę wypowiadać się jasno i sensownie. Pozdrawiam
Życica wielokwiatowa to trawa pastewna, na której pasie się bydło, jednym słowem kupiłeś jakieś dziadostwo. Zaorać i posiać dobrą mieszankę z uznanej firmy.
Takie trawniki sieje się na skarpach przy autostradach, gdzie liczy się taniość i szybkość wschodów, a tym samym szybka kasa za usługę, ale trawnika to z tego nie będzie.
Tak sobie myślę, jest to możliwe że w jednym worku była wyłącznie ta życica, ona jest jaśniejsza. U mnie obsiewano skwerki miejskie, rośnie jak najęta i wygląda jak zboże na polu.
Dzień dobry,
zamieszczam zdjęcia- trawnik po trzech dniach. trochę lepiej, dzisiaj kosiłam, leję też wodę. momentami trawa się bardzo ładnie zagęściła, aż kosiarce ciężko było kosić mimo, że upał. Widzę światełko w tunelu Czego jeszcze nie zrobiłam to nie wysypałam żyznej ziemi. pozdrawiam