Milka - Irenko kochana... jak miło Cię widzieć

I nawet własnoręcznie zrobiona kartka

Pozwolisz, że ja Tobie złożę życzenia.. ale takie po cichu.. by się spełniły.. bo takie rzekomo lepiej wychodzą..
Sebek - no jak Cię nie kochać???
Dominiko - tyś do mnie z życzeniami, z sercem na dłoni, a ja pojawiłam się u Ciebie i tyle mnie więcej widzieli.. Ale najlepsze życzenia eMusiowi.. niech Wam ogród się stworzy piękny

Byście nim jeszcze 100 lat mogli cieszyć oko i serce.
Basiu - ja lampką wiśniówki z Tobą wypiłam ten toast

Kolejna piękna róża... dobrze, że je kocham na fotach.. bo inaczej bym musiała mieć je wszystkie..
Madżen - wariata każdy przychodzi pooglądać

ALe niech Ci będzie nie ważne jaka popularność.. byle była

Takam celebrytka forumowa
Jola - dziękuję za rabatę... a kiedy w realu uskubiesz mi kawałek bodziszka

Kupiłam podobnego, ale na pewno nie będzie taki piękny jak Twój
Noemi, Ula, AgnieszkaB, Krysiu, Ala, Bogusia, Ela, Ola, Mariola, Agniezka P. Viola, Dasia, Ewa, Polinka, Grembosia - przyspieszam z podziękowaniami... naprawdę dziękuję nie mniej niż tym co więcej literek wklepałam.. Agnieszka.. oj by się tak mi chciało jak mi się nie chce.. powtarzam to sobie kilka razy dziennie
Kasiu - całuski Tobie i Grzesiowi .. prymulki dziś trzymałam w garści.. i po kilku minutach odłożyłam na miejsce.. jak mam narty to muszę pasa zacisnąć w innym miejscu.. padło na prymulki. A tu proszę są
Dzidko - specjalistko od lilaków.. ależ mi zapachniało.... aż zatęskniłam przez moment za wiosną ..
Grembosiu - zapomniałam dodać, że się uśmiałam z historii zakupowej

A po haśle ukłoń się i podziękuj..to już wogle wymiękłam... dobre było