Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogródek Iwony 14:10, 13 lut 2015

Do góry
Wszystkiego najlepszego
Ogród niby nowoczesny ale... 13:05, 13 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Wielkie umysły myślą to samo

No ta...nie powinno mnie to dziwić

Juzia napisał(a)

Bo wszyscy już je mają

A ja zawsze w tyle za modą jestem...
Ogród niby nowoczesny ale... 13:02, 13 lut 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

a skąd wiesz, że za tymi się oglądam

Wielkie umysły myślą to samo
Ogród niby nowoczesny ale... 13:00, 13 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Tom Dixon Fajne som i w necie podróby można za dobrą cenę kupić

a skąd wiesz, że za tymi się oglądam
Ogród niby nowoczesny ale... 12:59, 13 lut 2015

Do góry
Tom Dixon Fajne som i w necie podróby można za dobrą cenę kupić
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:56, 13 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Zawsze możesz kupić krokusy w doniczkach i posadzić od razu kwitnące

Nie pomyślałam pomysł dobry .... pożyjemy zobaczymy
Lawendowy zawrót głowy 09:20, 13 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Muszę się wybrać znów do Tychów Tylko jak juz na prawdę będzie wiosna, bo u mnie śnieg do marca chyba będzie topnieć

Może wszyscy się wybierzemy w jednym terminie
Lawendowy zawrót głowy 09:16, 13 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Muszę się wybrać znów do Tychów Tylko jak juz na prawdę będzie wiosna, bo u mnie śnieg do marca chyba będzie topnieć

Sebek male zakupy a potrzeby fiu fiu ale sie ciesze takie sloneczka u mnie tez sniegu jak w gorach . Sloneczko zapowiadaja to stopnieje
Lawendowy zawrót głowy 09:16, 13 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek male zakupy a potrzeby fiu fiu ale sie ciesze takie sloneczka u mnie tez sniegu jak w gorach . Sloneczko zapowiadaja to stopnieje
Lawendowy zawrót głowy 09:01, 13 lut 2015

Do góry
Moja codzienność - ogród Oli 08:10, 13 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ja też zamówiłam.
Ostatecznie zamówiłam hortensję Limelight 5 sztuk (przy ławeczce) i Silver Dolar 3 sztuki na inne miejsce (te do donicy przy tarasie). Sama się muszę przekonać, którą bardziej wolę. Problem w tym, że będą widoczne obie jednocześnie. Czy będą się gryzły odcieniami?
A może domówić Polar Bear do donicy? Zamiast Silver Dolar? Jak te trzy mają się względem siebie z odcieniami?

Iwonko na temat odcieni nie pomogę choć myślę że gryźć się nie powinny
Mam Limelight i dopiero od późnej jesieni Polar Bear. Z tego co czytałam początkowo są również limonkowe ale szybko bieleją i na końcu delikatnie różowieją. Silver Dolar ma Sebek, Jagoda ale nie pamiętam jak dokładnie się wybarwiają.
Ciężkie te wybory hortensjowe
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:23, 12 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Reniu i Aniu chętnie bym kupila ale 200 zł za m2 to rozbój w bialy dzien. Pole w takiej cenie!!!!

Toż to w Totka trzeba by było dwa razy wygrać by sobie to pole kupić

PS. U mnie 25 cm śniegu zostało - ale topnieje
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:20, 12 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Wczoraj Ostatni egzamin... A wyników sądu ostatecznego dowiem się nie wiem kiedy Żyję w niepewności - przynajmniej hiacynty dzisiaj dorwałem

Sebciu to ja zaciskam kciuki!!!!!!!!!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:15, 12 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Sebus kiedy ten wielki dzien Królową Nauk?

Wczoraj Ostatni egzamin... A wyników sądu ostatecznego dowiem się nie wiem kiedy Żyję w niepewności - przynajmniej hiacynty dzisiaj dorwałem
Co z tym ogródeczkiem począć 20:12, 12 lut 2015

Do góry
Stół jest - a krzesła wybrałaś?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:02, 12 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Melduję, że jutro też będę polować na cebulowe w doniczkach - jednak na giełdę nie pojadę, za wcześnie... A może? Chyba wolę odespać sesję

Sebus kiedy ten wielki dzien Królową Nauk?
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 08:35, 12 lut 2015

Do góry
Ustawiam się w kolejce do uścisku
Ogrodnik Mimo Woli cd 01:41, 12 lut 2015

Do góry
Milka - Irenko kochana... jak miło Cię widzieć I nawet własnoręcznie zrobiona kartka Pozwolisz, że ja Tobie złożę życzenia.. ale takie po cichu.. by się spełniły.. bo takie rzekomo lepiej wychodzą..

Sebek - no jak Cię nie kochać???

Dominiko - tyś do mnie z życzeniami, z sercem na dłoni, a ja pojawiłam się u Ciebie i tyle mnie więcej widzieli.. Ale najlepsze życzenia eMusiowi.. niech Wam ogród się stworzy piękny Byście nim jeszcze 100 lat mogli cieszyć oko i serce.

Basiu - ja lampką wiśniówki z Tobą wypiłam ten toast Kolejna piękna róża... dobrze, że je kocham na fotach.. bo inaczej bym musiała mieć je wszystkie..

Madżen - wariata każdy przychodzi pooglądać ALe niech Ci będzie nie ważne jaka popularność.. byle była Takam celebrytka forumowa

Jola - dziękuję za rabatę... a kiedy w realu uskubiesz mi kawałek bodziszka Kupiłam podobnego, ale na pewno nie będzie taki piękny jak Twój

Noemi, Ula, AgnieszkaB, Krysiu, Ala, Bogusia, Ela, Ola, Mariola, Agniezka P. Viola, Dasia, Ewa, Polinka, Grembosia - przyspieszam z podziękowaniami... naprawdę dziękuję nie mniej niż tym co więcej literek wklepałam.. Agnieszka.. oj by się tak mi chciało jak mi się nie chce.. powtarzam to sobie kilka razy dziennie

Kasiu - całuski Tobie i Grzesiowi .. prymulki dziś trzymałam w garści.. i po kilku minutach odłożyłam na miejsce.. jak mam narty to muszę pasa zacisnąć w innym miejscu.. padło na prymulki. A tu proszę są

Dzidko - specjalistko od lilaków.. ależ mi zapachniało.... aż zatęskniłam przez moment za wiosną ..

Grembosiu - zapomniałam dodać, że się uśmiałam z historii zakupowej
A po haśle ukłoń się i podziękuj..to już wogle wymiękłam... dobre było

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:40, 11 lut 2015

Do góry
Melduję, że jutro też będę polować na cebulowe w doniczkach - jednak na giełdę nie pojadę, za wcześnie... A może? Chyba wolę odespać sesję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:27, 11 lut 2015

Do góry
Same uśmiechy Humor mi się poprawił, bo właśnie skończyłem oglądać pokaz Victoria's Secret A jutro mam nadzieję uśmiechać się tak , bo będę polować na wiosnę w doniczkach

Pozdrawiam Was serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies