Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Dasia 23:40, 11 lut 2015

Sto lat w zdrowiu, radości i w towarzystwie dobrych i życzliwych ludzi
Mala_Mi 00:07, 12 lut 2015

I CO JA MAM NAPISAĆ BY BYŁO ŁADNIE, GRZECZNIE... I PROPORCJONALNIE DO ILOŚCI SYMPATII KTÓRĄ CZYTAM WE WSZYSTKICH ŻYCZENIACH
grembosia 00:24, 12 lut 2015

Napisz " dziękuję" i się ukłoń
Mala_Mi 00:35, 12 lut 2015

Renia - piękna róża, piękne życzenia i pierwsze, zaraz po północy, przeczytałam przed spaniem i było to miłe na dobranoc W zasadzie za 24 godziny składamy życzenia Tobie

Magdziarzeszow - Tobie pora złożyć życzenia już teraz Sto lat Jesteśmy we trzy po kolei... i jakoś we trzy się trzymamy na tym Podkarpaciu

Iwonadm - sto lat i w zdrowiu..bo to najważniejsze.. ja jadę w sobotę na narty... dlatego gonię w pracy by nadrobić zaległości..warunki zimowe bombowe Będzie sie działo...czego i Tobie życzę

Mirka - dziękuję za życzenia i kwiatka, co na pewno wyrósł z byle jakiego patyczka.. jesteś mistrzynią w ukorzenianiu i rozmnażaniu

Karol - za ileśdzisiąt lat mam nadzieję, że też nie będziesz przerażony tym półwiekiem jak ja ...

Madżen - 200 lat ot przesada.. kto ze mną tyle wytrzyma

Haniu -
Jestem cyborg wirtualny
A na co dzień człek jest marny
Lecz Hanusię naśladuję
I w humor zło zawsze przekuję
Nawet wierszem coś zrymuję
BO..... Hanusię naśladuję.
I tak może do seteczki..w zdrowiu będziemy dmuchać kolejne świeczki
Za jeżówkę Ci dziękuję...bo do tych kwatków sentyment wielki czuję

Ala - za 100 lat dziękuję, ale do 120 się szykuję .... Bo 200 to przesada......

Napia - za romantyczne i pachnice kwiatki bardzo dziękuję.. aż mi zapachniało przez ekran. I gdyby nie te narty to za wisoną bym zatęskniła.

Gocha - i kolejny piękny bukiet... gdybym miała wybierać w bukietach.. to chyba zawsze wybrałabym ten .. z naszych kwiatów.. chabry rumianki... to piękne kwiaty..

Mira - jestem za i nawet nie przeciw.. zima w lutym, a potem wiosna Moja psychika jest nastawiona, że zima do końca lutego, potem śnieg w górach (marzec)... a u nas krokusowe łąki...
Mala_Mi 00:50, 12 lut 2015

Bogdzia -

Zdrówka , miłości i marzeń spełnienia,
Muminek niech troski w uśmiechy zamienia.
Niech życie wśród kwiatów szczęśliwie Ci płynie
w dostatniej i pięknej rzeszowskiej krainie.
I choc urodziłas sie w zimowy czas
my kochamy Ciebie a Ty kochaj nas.

Ja Was kocham... dlatego każdą wolną chwilę tkwię przed komputerem... a za piękne życzenia dziękuję.. i odwzajemniam.

Kosolka - też odwzajemniam życzenia... i niech Tobie ten ogród też rośnie i sprawia tyle radości co mi

Leon - Ola .. Tobie też.... zasługujesz na to co najlepsze .

Makkasia - Tobie Utra odwzajemnione życzenia, bo nie wiadomo czy u Ciebie też się taka impreza (bez gospodyni) zrobi I niech ta Twoja rabata różan olśniewa urodą by tego rozczochrańca nie trzeba było żałować .

Mariusz - siedzę już w tej drugiej połówce i jak na razie jest podobnie Oby tak dalej

Agnieszko - za bzyczka z Twoimi najwspanialszymi żagwinami dziękuję..

Mira - masz rację ... w 200% Dziękuję za kolejną królową. Dlaczego ja je lubię najbardziej na foto i u innych??

Jola lojalna - - mówisz , że ta połowa będzie lepsza??? Super.. a przynajmniej niech nie będzie gorsza Zmiana awatarka.. moja skleroza nie wyrabia z tymi zmianami..

Siakowa - dzięki że zajrzałaś Twego humoru mi brakuje

Rozark - oby się spełniło I Tobie i mi

Kasya - 120 wystarczy... dla zdrowia psychicznego rodziny

Dorocia - oj dawno my się nie odwiedzałyśmy.. tym bardziej dziekuje za życzenia

I kolejnym gościom podziękuje tym na co wszyscy czekają.. ale to od marca

Mala_Mi 01:02, 12 lut 2015

Aneta - wybieramy się.. tylko bez Alinki.. ona będzie się ukulturalniać w inny sposób
Ta górka będzie nasza.. 1600 metrów różnicy wysokości do zjazdu na raz ... tak można jeździć

Foto ze strony Chopoku Moja ulubiona górka

Mala_Mi 01:20, 12 lut 2015

Aniu MOnte - dziękuję za różyczki... piękne.. czy to Pastella?? Chyba jednak nie ona.

Magnolia - to chochliki to siedzą i dokuczają wszystkim w koło

Agata - ja Cie uduszę.. nie kuś.. w spodnie znów po zimie nie weszłam i musiałam kupić nowe.. w cuda już nie wierzę.. te lata to idą u mnie głównie w kilogramy.. w desperacji kupiłam linea memo czy jakoś tam.. schudnę bo po zakupie specyfiku brakuje na zakup jedzenia

Iwonka - róża piękna, ale życzenia... nic dodać do nich już nie trzeba.. jest w nich wszytko.... łącznie z człowieczeństwem, którego coraz mniej. Ale my się na forum tu nie dajemy .. nasz świat jest fajny I chyba przenosimy go trochę poza forum.. Twoje słowa przekazuję dalej innym... Kochana jesteś.

Beata, Blebla, Zielona - na krótkie życzenia.. krótkie podziękowanie.. ale to żart.. i pretkest by też szybko i krótko.. bo spać chcę iść

Kindzia - nie ciesz się, żeś podwójna.. depczę Ci po piętach.. malutki prezent urodzinowy babciowy

Jankosia - w twoich fotkach zamknięty jest jakiś czar, magia.. piękne.. czytam pomiędzy "wierszami" . Cudzysłów bo fota nie ma wierszów..

Kacha - różane serducho .. to prawie załatwiamy za jednym zamachem walentynki ... i czekamy wiosny... miejsce mam zarezerwowane.. wiesz gdzie

Kondzio - dziękuję Wam bardzo, bardzo, bardzo Piękny kolor ma ta róża..mama nadzieję, że moja nowa też taki będzie mieć

Ciociu Małgosiu - oj zbieramy te doświadczenia i najśmieszniejsze, żę każdy każdego dnia, godziny i minuty ..zbiera tyle samo .. Jedno z doświadczeń.. to, że lilie są piękne I w ogrodzie muszą być

Aniu - pogoda ducha musi być, bo to tak samo ważne jak zdrowie.. niec hnas nie opuszcza
waldek727 01:27, 12 lut 2015

Dlaczego tak późno?
Ano dlatego żeby moja przesłana buźka była na wierzchu.
A jak dwa wodniki się całują to znaczy, że musi być święto.
Właśnie z okazji tego święta Aneczko życzę Ci samych pogodnych dni, oraz wspaniałych chwil które zapadną Ci na długo w pamięci.
Tyle zdrowia, ile masz w sobie pogody ducha.

Mala_Mi 01:41, 12 lut 2015

Milka - Irenko kochana... jak miło Cię widzieć I nawet własnoręcznie zrobiona kartka Pozwolisz, że ja Tobie złożę życzenia.. ale takie po cichu.. by się spełniły.. bo takie rzekomo lepiej wychodzą..

Sebek - no jak Cię nie kochać???

Dominiko - tyś do mnie z życzeniami, z sercem na dłoni, a ja pojawiłam się u Ciebie i tyle mnie więcej widzieli.. Ale najlepsze życzenia eMusiowi.. niech Wam ogród się stworzy piękny Byście nim jeszcze 100 lat mogli cieszyć oko i serce.

Basiu - ja lampką wiśniówki z Tobą wypiłam ten toast Kolejna piękna róża... dobrze, że je kocham na fotach.. bo inaczej bym musiała mieć je wszystkie..

Madżen - wariata każdy przychodzi pooglądać ALe niech Ci będzie nie ważne jaka popularność.. byle była Takam celebrytka forumowa

Jola - dziękuję za rabatę... a kiedy w realu uskubiesz mi kawałek bodziszka Kupiłam podobnego, ale na pewno nie będzie taki piękny jak Twój

Noemi, Ula, AgnieszkaB, Krysiu, Ala, Bogusia, Ela, Ola, Mariola, Agniezka P. Viola, Dasia, Ewa, Polinka, Grembosia - przyspieszam z podziękowaniami... naprawdę dziękuję nie mniej niż tym co więcej literek wklepałam.. Agnieszka.. oj by się tak mi chciało jak mi się nie chce.. powtarzam to sobie kilka razy dziennie

Kasiu - całuski Tobie i Grzesiowi .. prymulki dziś trzymałam w garści.. i po kilku minutach odłożyłam na miejsce.. jak mam narty to muszę pasa zacisnąć w innym miejscu.. padło na prymulki. A tu proszę są

Dzidko - specjalistko od lilaków.. ależ mi zapachniało.... aż zatęskniłam przez moment za wiosną ..

Grembosiu - zapomniałam dodać, że się uśmiałam z historii zakupowej
A po haśle ukłoń się i podziękuj..to już wogle wymiękłam... dobre było

Mala_Mi 01:44, 12 lut 2015

waldek727 napisał(a)
Dlaczego tak późno?
Ano dlatego żeby moja przesłana buźka była na wierzchu.
A jak dwa wodniki się całują to znaczy, że musi być święto.
Właśnie z okazji tego święta Aneczko życzę Ci samych pogodnych dni, oraz wspaniałych chwil które zapadną Ci na długo w pamięci.
Tyle zdrowia, ile masz w sobie pogody ducha.

Ostatni będą pierwszymi I kolejny wodnik na Forum Chyba wodników jest najwięcej

A teraz skorzystam z rady Grębosi.... zrobię ukłon, podziękuję i idę spać.. za 4 godziny pobudka.. a tego tygryski nie lubią najbardziej.