Sebek swiete słowa .... Doła załapałam ale ...trzeba zawsze sie liczyc z takim problemem .....
...ide do Was poogladac co rosnie bo ciemierniki u niektórych piekne
Aniu, na te 50 urodziny (choć ani nie wyglądasz na tyle i pewnie też na tyle się nie czujesz ) wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i planów oraz uśmiechu na twarzy- codziennie
Po... pierwszym podejściu... Zresztą się okaże... Na razie już się nie staram o tym myśleć, na szczęście do poniedziałku wolne ♡♡♡ Dziękuję za trzymanie kciuków
Sebek , jestem .... zbieram siły aby na wiosnę jakoś ogarnąć ten mój zakątek .... Trwam przy swoich wcześniejszych postanowieniach co do nasadzeń przy ścianie wodnej, koncepcja mi się nie zmieniła
Sebek świętuje swoją rocznicę na forum, aż sprawdziłem kiedy ja dołączyłem. I stuknęło mi już 2 lata. I chyba nie było dnia bez wizyty na Ogrodowisku. Ot, taki uzależnienie
Witam nowych gości, czekam na wiosnę wtedy wątek ruszy. Na razie nuda, nic się nie dzieje, śniegu mało. Za to krety ryją w najlepsze...Na 20 m kw jakieś 7 kopców mam.
Dzisiaj kupiłem do domu 6 hiacyntów. Trochę wiosny nie zaszkodzi.
Ja jak patrzę na moje stare posty to mam ochotę zapaść się pod ziemię, a przynajmniej je usunąć A tu się nie da... Muszę z tym żyć
Ryć muszę i to bardzo... Bo duuuużej części z tego co ma być nie przerobiliśmy...
Jak napisałem post na grupie co ma być na egzaminie to niezłe zamieszanie się zrobiło...
Waldek, ten wieczór czy popołudnie było rzeczywiście gorące - pół forum przeciwko mnie i moim biednym betonowym gazonom Danusia mi nawet kilka projektów zrobiła, a ja i tak swoje Na szczęście to już przeszłość Teraz nie wyobrażam sobie frontu bez bukszpanów i cisów Choć jakbym teraz miał wybrać byłyby po trzy stożki w grabów
Ojjj ja też to pamiętam - na szczęście druga strona wygrała. Choć nie do końca, bo gazony nadal są i mają się dobrze Pod ścianą garażu nie denerwują, a dają zieleń, która wcześniej w tym miejscu nie miała racji bytu
Bylinową też lubię - a najbardziej lubię ją rewolucjonizować