Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

malgorzata_s... 14:11, 08 lut 2015

Sebek napisał(a)

Jak patrzę na te stare zdjęcia to zastanawiam się jak mogło się mi to podobać??? Bo podobało Ale teraz jest lepiej

Również pozdrawiam

Sebuś wszyscy to mamy Ja byłam taka dumna z ogrodu w 2010 a dzisiaj jak patrzę to zgrozaRyj ale nie za bardzo Dasz radęBuziam
Sebek 14:11, 08 lut 2015

martaibartek napisał(a)
Sebastian gratulacje za wszystko co dokonałeś. Piękna przemiana. Fajny chłopak z ciebie

Na kolejne przemiany zapraszam od wiosny - choć na razie będą to tylko drobne korekty - ot tak, dla relaksu
Sebek 14:14, 08 lut 2015

Joku napisał(a)
Pamiętam ciebie od samego początku. I ciągle mam w pamięci jeden z późnych wieczorów gdy "dopadły ciebie" dziewczyny z forum (hmmm... mogłyby być pewnie twoimi matkami ) a ty im dzielnie dawałeś odpór. Owe gazony też pamiętam i walkę o ich przetrwanie. Domyślam się że były względnie nowym nabytkiem i żal było się ich pozbyć.
Zawsze lubiłam do ciebie wpadać i podglądać kolejne rewolucje. No i lubię twoją bylinowa rabatę.
40 lat na forum... tyle życia przed sobą nie mam, ale do pogrzebu będę miała co czytać

Ojjj ja też to pamiętam - na szczęście druga strona wygrała. Choć nie do końca, bo gazony nadal są i mają się dobrze Pod ścianą garażu nie denerwują, a dają zieleń, która wcześniej w tym miejscu nie miała racji bytu

Bylinową też lubię - a najbardziej lubię ją rewolucjonizować
Sebek 14:21, 08 lut 2015

waldek727 napisał(a)

Nie wierzę!
A psy na lata się nie gryzą.

Waldek, ten wieczór czy popołudnie było rzeczywiście gorące - pół forum przeciwko mnie i moim biednym betonowym gazonom Danusia mi nawet kilka projektów zrobiła, a ja i tak swoje Na szczęście to już przeszłość Teraz nie wyobrażam sobie frontu bez bukszpanów i cisów Choć jakbym teraz miał wybrać byłyby po trzy stożki w grabów

Sebek 14:28, 08 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Sebuś wszyscy to mamy Ja byłam taka dumna z ogrodu w 2010 a dzisiaj jak patrzę to zgrozaRyj ale nie za bardzo Dasz radęBuziam

Ja jak patrzę na moje stare posty to mam ochotę zapaść się pod ziemię, a przynajmniej je usunąć A tu się nie da... Muszę z tym żyć

Ryć muszę i to bardzo... Bo duuuużej części z tego co ma być nie przerobiliśmy...
Jak napisałem post na grupie co ma być na egzaminie to niezłe zamieszanie się zrobiło...

Idę ryć dalej.... Bo to nie nauka, tylko rycie
Borbetka 17:16, 08 lut 2015

Ale ładnie napisałeś. Aż się wzruszyłam.
noemi 18:04, 08 lut 2015

Tyle wpisów , ciofam i ciofam… smutno mi się zrobiło , że przegapiłam rocznicę Sebka … a to dzisiaj !

najlepszego Seba i powodzenia …

good luck
nicol21 18:59, 08 lut 2015

Sebciu gratuluje kolejnych urodzinek ogrodowiskowych!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
kwiatholandii 21:21, 08 lut 2015

Gratulacje!! Trzymam kciuki za rycie
rozajerycha 21:37, 08 lut 2015

Nie mam czasu przegladać dokładnie wątków Sebciu.
Zostawiam ślad w postaci uścisku i pozdrowień.
martek