Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 13:04, 07 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie zapomnij no kwietnikach z opon przy podjeździe

Jak ma być tak współcześnie z krasnalami, wiatrakami, bocianami czy też kwietnikami zaprojektowanymi ze starych opon, to nie należy również zapominać o hiciorze ostatnich lat jaki pojawił się wśród małej architektury ogrodowej. Mam tu oczywiście na myśli stare puszki po piwie zawieszone na podrdzewiałych metalowych prętach, coby krety nie sprawdzały zbyt często jakości trawnika.
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 13:02, 07 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Kurcze, jak dobrze że życzliwi ludzie podpowiedzą No zapomnialabym! http://ogrodeczek.uchwycone-chwile.pl/files/2013/08/IMAG2283.jpg
Ketmia - Hibiscus zimujące w gruncie i domowe 12:12, 07 lut 2015

Do góry
Tej z flizeliny nie wywalaj, bo pewnym czasie sama się rozłoży w podłożu. Jeśli temu hibiskusowi będzsie ciasno i zaczną wychodzić korzenie z dna doniczki to wtedy przesadź
Ketmia - Hibiscus zimujące w gruncie i domowe 12:11, 07 lut 2015

Do góry
Pokaż jego zdjęcie....W tym roku wiele roślin szybciej żółknie....
Ketmia - Hibiscus zimujące w gruncie i domowe 12:04, 07 lut 2015

Do góry
Piękny okaz Aniu
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 11:41, 07 lut 2015

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Oświećcie mnie, co kombinujecie? Gdzie brakuje tego czegoś?

Danusiu, Jazzy wymieniła trendy jakę będą chyba w tym roku na ogrodowisku, a sama chce robić coś całkiem innego, wiec podsuwamy jej pomysły

To planowanie przypomniało mi sytuację, gdy byliśmy na CHFS w 2012 i nasze ogrodniczki Ci Krasnale postawili w ogrodzie, na trawniku zasiali mlecze - pamiętasz?

Tess - bynajmniej nie o takie cuda mi chodziło Tylko stare opony wypełnione ziemią, a w nich aksamitki Swoją drogą takiego krokodyla przed bramą mógłbym postawić
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 11:21, 07 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Takie?
https://www.google.pl/search?q=ozdoby+z+opon&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=y-bVVKyRB8PgywPJ7oGYCQ&ved=0CB8QsAQ

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 11:06, 07 lut 2015

Do góry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:25, 07 lut 2015

Do góry
Sebek mam dobra wiadomosc zaraz po tej udanej sesji bedzie kolejna rzecz jasna jeszcze bardziej udana

Buziolki zostawiam i odpocznij troche

I impreze nadrobic nalezy czytam o o 4 latkach na O

To jest dopiero sukces
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:20, 07 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Danusia juz napisała Za kilka miesięcy ogrodowisko będzie mieć 5 lat

Mi tej kameralnych też brakuje, kiedyś jeszcze ogarnąłem całe forum, teraz musiałbym wziąć chyba urlop dziekanski by nadrobić zaległości... Ale tyle pięknych ogrodów przybyło do oglądania, że z drugiej strony ta ekspansja ogrodowiska cieszy i to bardzo

Sebek... nawet urlop nie pomoże w ogarnięciu. Nie ma takiej opcji.
I gratki z okazji 4 latek zapomniałam zostawić.
Trzymam kciuki za sesję, ale wiem że i tak dasz radę, bo jak nie Ty to kto??
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 00:04, 07 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak ja bym tak chciał zrobić... Ale sąsiedzi mają na mnie taki widok, że wiedzą nawet co jem na śniadanie...I jak żyć?

A ta rabata mi się podoba - jednak ogród zimą trudno jest dobrze przedstawić na zdjęciach... Ja wierzę Ci na słowo i poprzez własny empirzym

Całe szczęście nie muszę się martwić o podgląd sąsiadów
Sebek, u mnie dodatkowo trzeba fotografując ominąć zaciek na ścianie, wiadro z chwastami, chwasty nie wyrwane jeszcze...
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:41, 06 lut 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
ja czasem ściągam wszystko z okien żeby móc patrzeć na ogród swobodnie.
Piękna rabata

Jak ja bym tak chciał zrobić... Ale sąsiedzi mają na mnie taki widok, że wiedzą nawet co jem na śniadanie...I jak żyć?

A ta rabata mi się podoba - jednak ogród zimą trudno jest dobrze przedstawić na zdjęciach... Ja wierzę Ci na słowo i poprzez własny empirzym
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:25, 06 lut 2015

Do góry
Ja nie urodzinowo, dopiero za 5 dni przyjdę...A jak nie przyjdę to znaczy, że matma mi nie poszła i zamknąłem się w sobie

Instagram to tak coś rodzaju fb tylko pisać nie trzeba Cykasz zdjęcie, przepuszczasz przez filtry i puszczasz w obieg pośród kilku milionów zdjęć udostępnianych tam co dnia Użytkowników ponad 300 milionów, a Facebook kupił sobie ten serwis za jedynie miliard dolarów
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:03, 06 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
I dobrze, że jest zima.... Bo ja mam takie zaległosci po urlopie, że nieczasowa jestem... Jutro miałam ciać graby... Ale zamiast przenosić sie w czwartek jutro odbieram pomieszczenia i przenosimy sie.... A caly nastepny tydzien to w pracy masakra piłą teksańską. Wiec przyznam sie, ze nie wiem jaka pogoda na zewnątrz i się nad tym nie zastanawiam, nie lubię tylko jeździć po oblodzonych drogach....

Zakupów ogrodniczych poczyniłam sporo, jeszcze nic nie przyszlo... Sklep na alle z ciemiernikami nic sie nie odzywa...nawet potwierdzenia zamówienia nie wyslał... No cóż czekam....trzeba sie uzbroić w cierpliwosć i czekać na wiosnę... Nic nie wskazuje na tom aby miała nadejść wczesniej niż w marcu... Moze to i lepiej jeszcze bardziej zatęsknimy za ogrodem
Chyba wiosne rozpoczniemy wizytą na Gardeni w dniu 28 lutego

Im więcej bezczynnosci ogrodowej tym więcej planów chodzi mi po głowie.....

Znów przeprowadzka? O rany... Dla mnie następny tydzień to też masakra... W Blumag muszę zainwestować, bo wykituję

I mam nadzieję, że zobaczymy się na Gardenii - z koncertu Katy Perry zrezygnowałem to może choć Poznań uda mi się odwiedzić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:43, 06 lut 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)
Byłam, kameralne uściski pozostawiam Sebciu!

Sebuśkam
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 16:47, 06 lut 2015

Do góry

AgnieszkaW - witaj w gronie zimorodków
Własnie rozmawiałam z dostawcą poidełka, mają jeszcze takie być w późniejszym terminie. Da mi znać

Mala_Mi - Nawet nie sądziłam że tyle lutowych i aż 3 z 13 lutego

Paniprzyrodo- ja mam kupione nasionka właśnie tej niskiej,ale Sebek mnie straszy że ona taka nie będzie

Urszulla - właśnie to sobie kupiłam Mają jeszcze być,dam znać.

dorotka_z- zapraszam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:48, 06 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Przyszłam pomachać tylko bom padnięta .... A sesji nie mam.... Tylko rutynowa praca

Domyśliłem się po ruchu na wątku, że ostro pracujesz.... Mam nadzieję, że Twój plan pięcioletni objął mniejszy wymiar godzin pracy Tez macham - trzymam kciuki również za K. i łączę się w bólu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:46, 06 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Hahaha! Dobre! Lepiej już idź spać, Panie Studencie

Dzień dobry
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:27, 05 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Ale za to jaki to wzorowy pamiętnik! Wszystko zaliczasz śpiewająco. Dobrze, że w sezonie ogród będzie daleko, bo chyba by wygrał z nauką...?

Aż boję się napisać Więc pozostawiam odpowiedź Twojej wyobraźni

A na razie dobrej nocy życzę Jutro kolejny dzień z matematyką, więc chociaż Wam życzę miłego dnia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:18, 05 lut 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Ech... nadrobić po dłuższej nieobecności nie jest łatwo... Skaczę tu i tam, ale wiesz, że wolę dokładnie poczytać, więc mam konflikt interesów. Lektura Waszych wątków, czy przegląd własnych fotek? Póki co wygrywa czytanie bo zimowymi fotkami Was przytłoczyłam

Przytłocz nas jeszcze

U mnie nie ma co czytać - teraz mój wątek przybrał funkcję pamiętnika studenta

Byle do wiosny!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies