Jestem na początku drogi, walczę o poprawę warunków glebowych, poprzedni właściciel wszędzie miał dwie warstwy włókniny i tony białego gresu. Pewnie w trosce, żeby NIC nie urosło Testuje rośliny, także mam na razie niezły misz -masz bo pozwalam rosnąć wolno obserwując, jakie rośliny się najlepiej czują na tej działce. Odwdzięczają mi się tworząc rzeczki i robiąc różne niespodzianki a to lubię
Witaj Grażynko, dziękuję za miłe słowa drzewa urosną, ale rzeczywiście stwarzają specyficzny klimat. Sosny gubią mnóstwo igieł, ale ja się tym nie przejmuje i traktuje je jako ściółkę dla kwasolubów. U mnie w ogrodzie nie musi być idealnie, ale naturalnie, takie sobie przyjęłam założenia
Masz niezłą kocią gromadkę wymiziałam Krysię i Karlosa od Ciebie
padam ….….. jutro poodpowiadam dalej ,bo dziś leniłam się i dużo fotek nacykałam -takich w stylu same ładne kadry ...ładna pogoda sprzyjała foceniu
dobrej nocki
Nowy nabytek.
Na etykiecie wyraźnie wydrukowane Dereń kousa 'Snowboy', ale uważam, że to inna odmiana. Moim zdaniem to 'Milky Way'.
Może ktoś rozpozna.
Gosiu już dawno powiększony ,ale jakoś nie było chęci na działania
przede wszystkim brakowało ogrodzenia z przodu ….teraz w końcu jest ,to i mobilizacja się znalazła -pies ma raj …..tylko roboty przybyło
na skalniaku już busz jest
a berberysy w końcu znalazły odpowiednią miejscówkę -tam teraz je lubię
wiśnie też dostały swój zakątek -2 prawie korzeni nie miały ,więc nie wiem ,czy będą żyć ….