A dlaczego odejść??? A Twoje hi,hi?
Macham najserdeczniej jak potrafię
Jak już kiedyś pisałam, znam bardzo mało chłopaków,którzy kochają ogród tak jak Ty Jestem pełna podziwu i szacunku dla Was A to, że nie mamy czasami czasu na pielęgnację, nowe pomysły to normalne. Ja po tygodniu urlopu i tygodniu w pracy, gdzie wracam po 19.00 do domu, teraz zaczynam walkę z chwastami, surfinie wymagają ostrej regeneracji, trawa zabiedzona jak nigdy
Czasami trzeba sobie odpuścić, przystopować...
Będzie dobrze Kondziu, musi być dobrze
W ferworze tematu wiekowo-dzieciowego nie odpisałam:
Chopiny już mają nowe pączki i przyrosty, chyba zakwitną
Nawóz do róż kupiłam, ale stoi na półce, ale powtarzam "kupiłam". Z tym nawozem u mnie to jak z kremami, kupuję
Ku mojej uciesze i zdumieniu ponownie kwitnie też Dama NN, kupiona tak sobie na święto róż
Tosiu ja jakieś 3 tyg. temu stwierdziłam, że skończyłam zakładanie ogrodu na ten rok. Kilka dni temu poinformowałam mojego M., że trzeba jeden kąt w ogrodzie zmienić, troszkę dokupić, troszkę przesadzić
Stwierdził, że zwariowałam
Witaj Szarlotko i rozgość się w moim skromnym ogródeczku
Dziękuję za miłe słowa. Surfinie troszkę po urlopie zaniedbane ale jeszcze kilka dni i mam nadzieję, że dojdą do formy
A Ty masz tu swój ogród?
Pozdrawiam serdecznie z Doliny Baryczy
A ja czytałam, że kostrzewa im mniej wody tym ładniejsza? Ja swojej od dwóch miesięcy nie podlewam i jest ok. A w następnym roku trzeba ją podzielić?? Jeśli nie to będzie brzydka czy co?
Madżenka inspiracje rewelacyjne, ogrody wręcz dla mnie Im więcej oglądam takich pomysłowych realizacji tym mniej podoba mi się mój kawałek Czekam do września na możliwość sadzenia żywopłotu i w następnym roku rewolucję będę robić Wrzucaj więcej pomysłów to przez zimę będzie czas do namysłu