Haniu kochana masz racje ale co raz większe problemy chciałbym chociaż z ogrodem sobie poradzić ale mi nie wychodzi po prostu potrzebuje pomocy żeby chociaż z ogrodem jak nie daje rady życiem sobie dać rady ale kogo się pytam albo brak odpowiedzi albo mówią że nie takie życie jak nie deszcze a teraz susza
A dlaczego odejść??? A Twoje hi,hi?
Macham najserdeczniej jak potrafię
Jak już kiedyś pisałam, znam bardzo mało chłopaków,którzy kochają ogród tak jak Ty Jestem pełna podziwu i szacunku dla Was A to, że nie mamy czasami czasu na pielęgnację, nowe pomysły to normalne. Ja po tygodniu urlopu i tygodniu w pracy, gdzie wracam po 19.00 do domu, teraz zaczynam walkę z chwastami, surfinie wymagają ostrej regeneracji, trawa zabiedzona jak nigdy
Czasami trzeba sobie odpuścić, przystopować...
Będzie dobrze Kondziu, musi być dobrze
Dzięki za otuchę u mnie z czasem nawet nie ma problemu raczej z fachowcami którzy by mieli na tyle sprytu i polotu i byli z Krakowa i nie chcieli mi ogrodu do góry nogami obracać bo na to nie mam niestety pieniędzy a ogród zaczął mi się podobać potrzebuje uporządkowania i pewnych zmian a ja tego nie umiem i tu jest haczyk i dodatkowo problemy inne mam nadzieję że będzie lepiej musi bo sie całkiem załamię
może i masz racje tylko tak na odległość trudno doradzać i tyle wątków tu jest ja szukałem kogoś na miejscu ale nie znam nikogo w Krakowie jak mi się podobają projekty wykonane to nie z Krakowa
Konrad, a co Ty chcesz zmieniać w ogrodzie? Przecież masz pięknie!
Pokaż może te miejsca które chciałbyś zmienić, a na pewno będzie odzew, bo wszyscy Cię tu lubią i dobrze życzą.
Kondziulek widzisz ile osób do ciebie przychodzi i chce pomagać choć by nawet wirtualniegłowa do góry i daj fotki ze zmianami rabat jak Joanna napisała wespół zespół damy radęhihi