Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 11:07, 06 sie 2013

Mirka napisał(a)
Jesteś nareszcie co się z tobą dzieje forum jakoś zwolniło co jest ????pozdrawiamupał dzis u mnie niemożliwy a u ciebie
unas tez jest upał właśnie bede próbował zaraz coś zrobić w ogrodzie ale nie wiem czy sie coś da ale spróbuje
Kondzio 11:17, 06 sie 2013

hanka_andrus napisał(a)
Cholerka, zostawić Ciebie bez nadzoru, to zaraz więdniesz jak hi,hi,hortensja. Nikt nie każe tu zaglądać codziennie. Czas gorący, zbiory, podlewanie,itp.
Ale nie wstawiaj tu głodnych kawałków o odchodzeniu! Kto Ciebie będzie do pionu stawiał?
Uszy do góry! Chłop jak dąb, a nogi "miętkie" jak u pająka. Wstyd!
Ściskam!
Haniu kochana masz racje ale co raz większe problemy chciałbym chociaż z ogrodem sobie poradzić ale mi nie wychodzi po prostu potrzebuje pomocy żeby chociaż z ogrodem jak nie daje rady życiem sobie dać rady ale kogo się pytam albo brak odpowiedzi albo mówią że nie takie życie jak nie deszcze a teraz susza
polinka 11:22, 06 sie 2013

Kondzio napisał(a)
Aniu uwielbiam ciebie bardzo bardzo dziękuje za pamięć próbowałem odejść z ogrodowiska ale jest ciężko odejść od przyjaciół

A dlaczego odejść??? A Twoje hi,hi?
Macham najserdeczniej jak potrafię

Jak już kiedyś pisałam, znam bardzo mało chłopaków,którzy kochają ogród tak jak Ty Jestem pełna podziwu i szacunku dla Was A to, że nie mamy czasami czasu na pielęgnację, nowe pomysły to normalne. Ja po tygodniu urlopu i tygodniu w pracy, gdzie wracam po 19.00 do domu, teraz zaczynam walkę z chwastami, surfinie wymagają ostrej regeneracji, trawa zabiedzona jak nigdy
Czasami trzeba sobie odpuścić, przystopować...
Będzie dobrze Kondziu, musi być dobrze
Mirka 11:28, 06 sie 2013

Konrad bez głównych ogrodników wiesz których mam na myśli to to forum już nie to samo uśmiech przesyłamhihi
zawitka 11:41, 06 sie 2013

Konrad -----głowa do góry sucho u wszystkich będzie dobrze Pozdrawiam
Kondzio 11:42, 06 sie 2013

polinka napisał(a)

A dlaczego odejść??? A Twoje hi,hi?
Macham najserdeczniej jak potrafię

Jak już kiedyś pisałam, znam bardzo mało chłopaków,którzy kochają ogród tak jak Ty Jestem pełna podziwu i szacunku dla Was A to, że nie mamy czasami czasu na pielęgnację, nowe pomysły to normalne. Ja po tygodniu urlopu i tygodniu w pracy, gdzie wracam po 19.00 do domu, teraz zaczynam walkę z chwastami, surfinie wymagają ostrej regeneracji, trawa zabiedzona jak nigdy
Czasami trzeba sobie odpuścić, przystopować...
Będzie dobrze Kondziu, musi być dobrze
Dzięki za otuchę u mnie z czasem nawet nie ma problemu raczej z fachowcami którzy by mieli na tyle sprytu i polotu i byli z Krakowa i nie chcieli mi ogrodu do góry nogami obracać bo na to nie mam niestety pieniędzy a ogród zaczął mi się podobać potrzebuje uporządkowania i pewnych zmian a ja tego nie umiem i tu jest haczyk i dodatkowo problemy inne mam nadzieję że będzie lepiej musi bo sie całkiem załamię
Kondzio 11:43, 06 sie 2013

zawitka napisał(a)
Konrad -----głowa do góry sucho u wszystkich będzie dobrze Pozdrawiam
oby
Kondzio 11:47, 06 sie 2013

Mirka napisał(a)
Konrad bez głównych ogrodników wiesz których mam na myśli to to forum już nie to samo uśmiech przesyłamhihi
może i masz racje tylko tak na odległość trudno doradzać i tyle wątków tu jest ja szukałem kogoś na miejscu ale nie znam nikogo w Krakowie jak mi się podobają projekty wykonane to nie z Krakowa
JoannA 13:55, 06 sie 2013

Konrad, a co Ty chcesz zmieniać w ogrodzie? Przecież masz pięknie!
Pokaż może te miejsca które chciałbyś zmienić, a na pewno będzie odzew, bo wszyscy Cię tu lubią i dobrze życzą.

Mirka 13:59, 06 sie 2013

Kondziulek widzisz ile osób do ciebie przychodzi i chce pomagać choć by nawet wirtualniegłowa do góry i daj fotki ze zmianami rabat jak Joanna napisała wespół zespół damy radęhihi