A ja lecę ze sprostowaniem, bo ja wszędzie mam Amazon Mist One różnią się na początku tym, że stoją do góry, a FC od razu leżą - potem różnią się tylko długością włosów - AM nie staje się długowłosą miotłą tylko jest zwarty cały czas
Sebek też chyba zaczynał w Twoim wieku, teraz to już doświadczony ogrodnik o wielkiej wiedzy, a Ty jesteś dokładnie w wieku mojej wnusi , bardzo bym chciala żeby kiedyś poznała takiego chłopaka jak Ty czy Sebek. Może się uda kiedys??
Ewkakonewka - w konewce też można w kosmos Przecież w snach nas nic nie ogranicza
Bogdzia - ja jak budzi dudzi ukradnę tę bombkę Gabrysi
Kondzio - szkoda, ale ja nie wyrabiam u siebie i tylko na jednym forum... poza tym jestem wierna, na Ogrodowisko się załąpałam, tu mam przyjaciół i wrażeń nie będę szukać gdzie indziej Tu mi dobrze
Sebek - rura była w zębach
Aneta - fotka będzie. jak tylko się wyprawię w ten kosmos Przecież fotografuję już wszytko Wielkiego Brata nie trzeba.. sama siebie szpieguję i upubliczniam
Eda - jestem niekulturalna, bo nawet herbatki nie podałam Ale był zapitol z tymi fotami
Tesiu - zmiany nie takie wielkie, były większe Ale już placu na rewolucje brak
Ewa Agent 007 - troszkę mnie poniosło
I storczyki, lubię tego różowego o pstrokatych liściach , kwitnie co chwila, kwiatki ma malutkie, ale kwitnie bardzo obficie.. i często
Widać jakie ma małe kwiatki do zwykłych felków. Ale kawtostan wcale nie mniejszy.. czyli ten badyl z kwiatami
Nie ma co pokazywać bo z 80 m ledów za 100 zł po ostatniej wichurze zostalo 6 m... A mialy być cale gabiony oplecione w kolo....
Pieniądze na samochod C zbiera od Bożego Narodzenia, duzego budżetu nie przewidujemy na pierwsze auto, niech spokojnie obciera boki
Błagam nie trzymaj nas w niepewności!!! A co jak mnie tramwaj potrąci i nie zobaczę tego cuda? Chciałabyś tego????
Po za tym zapomnimy do przyszłego roku
PS - możecie teraz poszukać lampek, bo wyprzedaże na pewno jakieś będą Tylko na zewnątrz musi być gruby kabel - droższe są, ale bardziej trwałe Choć ja mam na cienkim już chyba 5 rok z rzędu i świecą
Przetestowałem przez lata wszystkie kolory lampek - żółte, pomarańczowe, niebieskie, zielone, czerwone, różowe, kolorowe - teraz tylko kupuję białe i dają najlepszy efekt - tylko jakoś mnie nie porywają te z zimnym białym światłem...Może dlatego, że wytrzymały u mnie dwa tygodnie... Choć podobają mi się świecące tym ciepłym światłem, a między nimi migające zimnym - ale trudno dostać takie lampki Do Twojego domu i ogrodu bardziej te pierwsze pasują - Madżen je posiada, ale również Mała Mi, Domi i Zeta - musisz odszukać ich oświetlenie w czeluściach stron z zeszłego roku, bo w tym nas niestety nie uraczyły fotkami
Choć powiem Ci, że ostatnio jak wieczorem jechałem z Katowic to na Śląsku ludzie w większości dbają o oświetlenie domu - może zrób sobie wycieczkę po okolicy? I sama wybierzesz co by Ci pasowało
Pogratuluj Klaudii - teraz zaczyna się nowy rozdział w jej życiu Ja sobie już nie wyobrażam życia bez własnego auta Wam też życzę udanego zakupu
Ciekawe czy miała eco driving? Bo znów jakieś cuda wymyślili...
Doczytałem, że gabiony masz oświetlone? Fotki nie było... A wiesz, że my ciekawi som jak wyszło
Oczywiście fotki śniegu poprosimy jak będziesz mieć chwilkę Jednak przesyłka doszła, tylko przez ten długi weekend szła tak długo
Moje carexy FC rosną w miejscu po lawendzie, że wsypałem piach na pół metra, potem częściowo wymieniłem tę ziemię, ale i tak mają ciężko - i dają radę One chyba urosną wszędzie Tylko kusi mnie wiosną by je przyciąć przy samej ziemi, bo w sezonie trzeba je znów wyczesać by były ładne, a tak byłyby tylko młode źdźbła. Tak zrobiłem w kilkoma młodymi sadzonkami i wyglądały o wiele lepiej niż te lekko przycięte.
Ciekawi mnie co będzie z moją stipą, miałem ją okryć, ale przecież nie będę grzebać pod śniegiem? Macham!