Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:33, 07 sty 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Całki nie takie złe.. są gorsze matematyczne rzeczy....

Dziś się dowiedziałem, że jednak są... Grrr
Ogród z perspektywą na przyszłość 06:26, 07 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Uwielbiam Twoje zdjęcia Wyczarowujesz nimi niepowtarzalny w innych wątkach klimat

Twoje słowa i kawka o świcie to idealne ropzoczęcie dobrego dnia Dzięki Sebku
Ogród z perspektywą na przyszłość 23:48, 06 sty 2015

Do góry
Uwielbiam Twoje zdjęcia Wyczarowujesz nimi niepowtarzalny w innych wątkach klimat
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:43, 06 sty 2015

Do góry
A ja lecę ze sprostowaniem, bo ja wszędzie mam Amazon Mist One różnią się na początku tym, że stoją do góry, a FC od razu leżą - potem różnią się tylko długością włosów - AM nie staje się długowłosą miotłą tylko jest zwarty cały czas
Ogród tworzony z pasją 18:04, 06 sty 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Sebek też chyba zaczynał w Twoim wieku, teraz to już doświadczony ogrodnik o wielkiej wiedzy, a Ty jesteś dokładnie w wieku mojej wnusi , bardzo bym chciala żeby kiedyś poznała takiego chłopaka jak Ty czy Sebek. Może się uda kiedys??

uda się, uda
a wnusia też lubi prace ogrodowe?
Ogród tworzony z pasją 18:03, 06 sty 2015

Do góry
Sebek też chyba zaczynał w Twoim wieku, teraz to już doświadczony ogrodnik o wielkiej wiedzy, a Ty jesteś dokładnie w wieku mojej wnusi , bardzo bym chciala żeby kiedyś poznała takiego chłopaka jak Ty czy Sebek. Może się uda kiedys??
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:55, 06 sty 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Zima piękna wróciła, ja dzisiaj zamiast na Śnieżnicę, to w ogrodzie spędziłam, cumownie słońce dzisiaj dopisało...będą aktualne fotki z ogrodu?

Mojego ogrodu? Na pewno nie W Katowicach już jestem... Po za tym śnieg ma większość z nas, to po co mam go na wątku pokazywać?

Idę ryć całki... Więcej pisać chyba nie muszę?
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 12:01, 06 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Choinka wygląda przepięknie, w przyszłym roku muszę chyba ozdoby wymienić, bo zbyt od Was odstaję

A Twój awatarek... Zacząłem sobie śpiewać to pod melodię, a tam na końcu niespodzianka Świetny jest!

Dzięki Seba
Ja nieustannie podziwiam Twój gust
Pozdrawiam i życzę Happy New Year!
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:54, 05 sty 2015

Do góry
Ewkakonewka - w konewce też można w kosmos Przecież w snach nas nic nie ogranicza

Bogdzia - ja jak budzi dudzi ukradnę tę bombkę Gabrysi

Kondzio - szkoda, ale ja nie wyrabiam u siebie i tylko na jednym forum... poza tym jestem wierna, na Ogrodowisko się załąpałam, tu mam przyjaciół i wrażeń nie będę szukać gdzie indziej Tu mi dobrze

Sebek - rura była w zębach

Aneta - fotka będzie. jak tylko się wyprawię w ten kosmos Przecież fotografuję już wszytko Wielkiego Brata nie trzeba.. sama siebie szpieguję i upubliczniam

Eda - jestem niekulturalna, bo nawet herbatki nie podałam Ale był zapitol z tymi fotami

Tesiu - zmiany nie takie wielkie, były większe Ale już placu na rewolucje brak

Ewa Agent 007 - troszkę mnie poniosło

I storczyki, lubię tego różowego o pstrokatych liściach , kwitnie co chwila, kwiatki ma malutkie, ale kwitnie bardzo obficie.. i często

Widać jakie ma małe kwiatki do zwykłych felków. Ale kawtostan wcale nie mniejszy.. czyli ten badyl z kwiatami

Moja codzienność - ogród Oli 20:23, 05 sty 2015

Do góry
beata_m napisał(a)
hihihih Sebek nigdy nie próżnuje Oluś a co Ty będziesz zmieniać?!
dziewczyny łopaty nie ma co chować, można używać jako przyrząd do ćwiczeń coby formę na wiosnę mieć o razu

sporo tego jeszcze jest tyły ogrodu, podjazdowa, może coś pozmieniać, podosadzać do zeszłorocznych nasadzeń, ogrodzenie do zmiany itp itd
Moja codzienność - ogród Oli 20:15, 05 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

To zakończyłyście sezon? Ja nawet łopat nie schowałem, bo przed świętami mi była potrzebna Ale skoro teraz sypie to może narzędzia do wiosny przygotuję?

ależ skąd łopata stoi przy drewutni i czeka, nawet nie wyczyszczona
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:54, 05 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Pogratuluj Klaudii - teraz zaczyna się nowy rozdział w jej życiu Ja sobie już nie wyobrażam życia bez własnego auta Wam też życzę udanego zakupu
Ciekawe czy miała eco driving? Bo znów jakieś cuda wymyślili...

Doczytałem, że gabiony masz oświetlone? Fotki nie było... A wiesz, że my ciekawi som jak wyszło

Nie ma co pokazywać bo z 80 m ledów za 100 zł po ostatniej wichurze zostalo 6 m... A mialy być cale gabiony oplecione w kolo....
Pieniądze na samochod C zbiera od Bożego Narodzenia, duzego budżetu nie przewidujemy na pierwsze auto, niech spokojnie obciera boki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:31, 05 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Błagam nie trzymaj nas w niepewności!!! A co jak mnie tramwaj potrąci i nie zobaczę tego cuda? Chciałabyś tego????

Po za tym zapomnimy do przyszłego roku

PS - możecie teraz poszukać lampek, bo wyprzedaże na pewno jakieś będą Tylko na zewnątrz musi być gruby kabel - droższe są, ale bardziej trwałe Choć ja mam na cienkim już chyba 5 rok z rzędu i świecą

Przy takiej argumentacji Kokoszka musi sie poddać

Małgoś a co będzie jak zawału dostane?
Ogród w skali mikro cz.II 13:45, 05 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Pffff - bratka to ja sobie za miesiąc kupię jak dobrze będzie - morze i pach poprosimy - i drinka z palemką

A gdzie w ogóle jesteście? Seszele egen?

Nooo jakie Seszele ? toż to zwykła Turcja ale jak chcesz to na Twoje specjalne życzenie morze i drink z palemką piasku nie ma bo tu żwir

Ogród w skali mikro cz.II 13:31, 05 sty 2015

Do góry
Pffff - bratka to ja sobie za miesiąc kupię jak dobrze będzie - morze i pach poprosimy - i drinka z palemką

A gdzie w ogóle jesteście? Seszele egen?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:28, 05 sty 2015

Do góry
Błagam nie trzymaj nas w niepewności!!! A co jak mnie tramwaj potrąci i nie zobaczę tego cuda? Chciałabyś tego????

Po za tym zapomnimy do przyszłego roku

PS - możecie teraz poszukać lampek, bo wyprzedaże na pewno jakieś będą Tylko na zewnątrz musi być gruby kabel - droższe są, ale bardziej trwałe Choć ja mam na cienkim już chyba 5 rok z rzędu i świecą
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:18, 05 sty 2015

Do góry
Przetestowałem przez lata wszystkie kolory lampek - żółte, pomarańczowe, niebieskie, zielone, czerwone, różowe, kolorowe - teraz tylko kupuję białe i dają najlepszy efekt - tylko jakoś mnie nie porywają te z zimnym białym światłem...Może dlatego, że wytrzymały u mnie dwa tygodnie... Choć podobają mi się świecące tym ciepłym światłem, a między nimi migające zimnym - ale trudno dostać takie lampki Do Twojego domu i ogrodu bardziej te pierwsze pasują - Madżen je posiada, ale również Mała Mi, Domi i Zeta - musisz odszukać ich oświetlenie w czeluściach stron z zeszłego roku, bo w tym nas niestety nie uraczyły fotkami

Choć powiem Ci, że ostatnio jak wieczorem jechałem z Katowic to na Śląsku ludzie w większości dbają o oświetlenie domu - może zrób sobie wycieczkę po okolicy? I sama wybierzesz co by Ci pasowało

Zostawiam jeszcze porównanie Ciepłe i zimne
http://pl.pinterest.com/pin/325948091755325442/
http://pl.pinterest.com/pin/42010208998062485/
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:04, 05 sty 2015

Do góry
Pogratuluj Klaudii - teraz zaczyna się nowy rozdział w jej życiu Ja sobie już nie wyobrażam życia bez własnego auta Wam też życzę udanego zakupu
Ciekawe czy miała eco driving? Bo znów jakieś cuda wymyślili...

Doczytałem, że gabiony masz oświetlone? Fotki nie było... A wiesz, że my ciekawi som jak wyszło
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:44, 05 sty 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Oczywiście fotki śniegu poprosimy jak będziesz mieć chwilkę Jednak przesyłka doszła, tylko przez ten długi weekend szła tak długo

Moje carexy FC rosną w miejscu po lawendzie, że wsypałem piach na pół metra, potem częściowo wymieniłem tę ziemię, ale i tak mają ciężko - i dają radę One chyba urosną wszędzie Tylko kusi mnie wiosną by je przyciąć przy samej ziemi, bo w sezonie trzeba je znów wyczesać by były ładne, a tak byłyby tylko młode źdźbła. Tak zrobiłem w kilkoma młodymi sadzonkami i wyglądały o wiele lepiej niż te lekko przycięte.

Ciekawi mnie co będzie z moją stipą, miałem ją okryć, ale przecież nie będę grzebać pod śniegiem? Macham!

Fotki bedą , tylko niech przestanie sypac
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:51, 05 sty 2015

Do góry
Oczywiście fotki śniegu poprosimy jak będziesz mieć chwilkę Jednak przesyłka doszła, tylko przez ten długi weekend szła tak długo

Moje carexy FC rosną w miejscu po lawendzie, że wsypałem piach na pół metra, potem częściowo wymieniłem tę ziemię, ale i tak mają ciężko - i dają radę One chyba urosną wszędzie Tylko kusi mnie wiosną by je przyciąć przy samej ziemi, bo w sezonie trzeba je znów wyczesać by były ładne, a tak byłyby tylko młode źdźbła. Tak zrobiłem w kilkoma młodymi sadzonkami i wyglądały o wiele lepiej niż te lekko przycięte.

Ciekawi mnie co będzie z moją stipą, miałem ją okryć, ale przecież nie będę grzebać pod śniegiem? Macham!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies