Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Donia72 12:51, 05 sty 2015

Ale wygoda jest jak dzieci mają już prawko Mój syn zdawał w tamtym roku i chciałby mnie cały czas wozić
Luki 12:53, 05 sty 2015

Teraz ja się wyłamie z moimi FC na piaszczystej glebie, które rosły znakomicie z nawadnianiem 'ręcznym' nie miałem z nimi żadnego problemu. Zobaczymy czy przeżyją tą zime.
Gratulacje dla C zdania prawka kolejny kierowca do dyspozycji w domu
Pamiętam jak miałem egzamin po całonocnej śnieżycy, na dodatek sporo dróg było zablokowanych, a osiedlowe ronda była całkowicie niewidoczne, ale tak jak piszesz można było jechać baardzo powoli i spokojnie
Kindzia 12:59, 05 sty 2015

FC...żeby jeszcze takie sterczące były, jak Carex buchananii...byłyby idealne dla mnie...

Gratulacje dla córci! W taką pogodę...dzielna dziewczynka!!!
Sebek 13:04, 05 sty 2015

Pogratuluj Klaudii - teraz zaczyna się nowy rozdział w jej życiu Ja sobie już nie wyobrażam życia bez własnego auta Wam też życzę udanego zakupu
Ciekawe czy miała eco driving? Bo znów jakieś cuda wymyślili...

Doczytałem, że gabiony masz oświetlone? Fotki nie było... A wiesz, że my ciekawi som jak wyszło
ana_art 13:12, 05 sty 2015

Luki napisał(a)
Teraz ja się wyłamie z moimi FC na piaszczystej glebie, które rosły znakomicie z nawadnianiem 'ręcznym' nie miałem z nimi żadnego problemu. Zobaczymy czy przeżyją tą zime.
Gratulacje dla C zdania prawka kolejny kierowca do dyspozycji w domu
Pamiętam jak miałem egzamin po całonocnej śnieżycy, na dodatek sporo dróg było zablokowanych, a osiedlowe ronda była całkowicie niewidoczne, ale tak jak piszesz można było jechać baardzo powoli i spokojnie
hmmm no właśnie nie wiem dlaczego ale w pierwszym sezonie były ładne w drugim średnie niestety i nie żeby były przysuszone jak dziewczyny piszą one po wyczesaniu i ścięciu juz tak nie urosły jak w pierwszym sezonie...
Mala_Mi 15:34, 05 sty 2015

Doktorat z FC przeczytałam. U mnie rosną dobrze, nawet bardzo dobrze, tylko co kilka lat je trafia z powodu jakiegoś grzyba (i FC i inne trawy).
Gratulacje dla C. teraz szybko drugie auto, bo będziesz chodzić na piechotę
Kondzio 15:39, 05 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)

Moje bambusy w donicach cierpią.... Za malo wody, za mało skladników pokarmowych, albo odwrotnie zalane korzenie . Jeśli dwie szt, ktore byly zalane woda i chorowaly przeżyja na zewnątrz to wiosną znajdę dla nich miejscówkę w gruncie
wrazie czego jest miejsce u mnie hi hi hi
Madzenka 15:54, 05 sty 2015

Sebek napisał(a)
Pogratuluj Klaudii - teraz zaczyna się nowy rozdział w jej życiu Ja sobie już nie wyobrażam życia bez własnego auta Wam też życzę udanego zakupu
Ciekawe czy miała eco driving? Bo znów jakieś cuda wymyślili...

Doczytałem, że gabiony masz oświetlone? Fotki nie było... A wiesz, że my ciekawi som jak wyszło

Nie ma co pokazywać bo z 80 m ledów za 100 zł po ostatniej wichurze zostalo 6 m... A mialy być cale gabiony oplecione w kolo....
Pieniądze na samochod C zbiera od Bożego Narodzenia, duzego budżetu nie przewidujemy na pierwsze auto, niech spokojnie obciera boki
Madzenka 15:56, 05 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Doktorat z FC przeczytałam. U mnie rosną dobrze, nawet bardzo dobrze, tylko co kilka lat je trafia z powodu jakiegoś grzyba (i FC i inne trawy).
Gratulacje dla C. teraz szybko drugie auto, bo będziesz chodzić na piechotę

To moze jest przyczyna marnego wzrostu FC u Any?
Mojego auta nie dostanie, bo slużbowe, M teź czas kupić malutkie auto na wlasność
ewa004 16:30, 05 sty 2015

No to teraz nie tylko służbowy samochód będziesz miała ale i szofera
Gratulacje dla C ,dzisiaj wcale łatwo nie jest zdać prawko .