Bożenko
A czy Percy Wiseman (wiem, że ma kolor różowawy) jest mniejsza od Nowej Zembli? ... i mogę jeszcze teraz sadzić czy już odłożyć zakup do wiosny?
Dziękuję Ci kochana za info
A mój dylemat sam się rozwiązał jak w sobotę dostałam w prezencie kilkanaście sadzonek róży białej Mount Shasta od znajomego ogrodnika. Nie mogłam nie przyjąć już jest na rabacie Tylko taka goła ta róża, bez listków, nie wiem czy będę miała co podziwiać w tym roku ... Znasz tą odmianę?
Reniu
Ja mam jedną aurea nana i też ma takie zasuszone ale nie tak dużo w jednym miejscu tylko na zasadzie to tu to tam mniejsze gałązki. Myślałam, że to dlatego że była przesadzana. Ja wycięłam te wysuszone i czekam... i podlewam
Witaj
Fajnie, że coraz więcej osób z naszych rejonów loguje się na forum
Masz fajny dom i działkę ... jest potencjał ... ale zanim przystąpisz do działań przejrzyj parę wątków, gdzie mogłabyś się zainspirować a wręcz coś skopiować ... chyba, że masz już swoje ulubione?
Świetnie wyszła Ci ta rabata
Bukszpany rozrosną się i będzie pięknie A kiedy planujesz ich cięcie? Moje też już posadzone ... ale muszę dokupić jeszcze z 15 szt... co ile sadziłaś umbry? i co będzie między nimi?