Jak napisałaś - potężny ogród - dobrze by było, aby cały teren był już ogrodem. Wiele miejsc mam jeszcze do zagospodarowania i to pochłania zbyt dużo czasu i energii i finansów, a co dopiero zmiany w tym, co już zostało posadzone W Twoim przypadku dokupienie kawałka łąki - super pomysł, ale zostaw łąkę łąką, nie włączaj jej do ogrodu, bo tylko roboty Ci przybędzie
Szalona to Ty jesteś z tymi trzema hektarami - skrót matematyczny 3 ha 3 hektary jakbym miała, to chyba tylko pola ziemniaków, bo ogrodu sobie nie wyobrażam Lepiej od razu jakieś hara-kiri
Gosiu, ja nie jestem dobrym wzorem do naśladowania - za dużo popełniłam błędów i wciąż popełniam Lepiej wzoruj się na tych z najwyższej półki
o to będziesz miała busz z miskanta-super
sadzonki podkarmię i będzie ok.
o właśnie przypomniałam sobie, że florovit się kończy i chyba kupię jakąś dużą butlę bo idzie jak woda
Spokojnej nocy i do jutra
Jednak się skusiłaś na nieplanowany zakup A jak tam szałwia,ładne sadzonki? A na ciemności to może lampkę czołową sobie spraw i będziesz robić za robaczka świętojańskiego
Wieloszko dzisiaj podczas wyrywania chwaścików myślałam sobie właśnie o tym jak Ty dajesz rade u siebie? Masz potężny ogród i ja np. pozytywnie Ci go zazdraszczam- na moim skrawku nie mam nawet miejsca żeby basen rozstawić i kombinuje jak tu kawałek łąki od sąsiadów kupić
Pozdrawiam serdecznie.
dobrze, że u mnie nie ma chętnych na dary bez konsultacji
idę chować kwiatki w doniczkach, bo burza idzie i po takim upale, to kto tam wie, czy nie z gradem! Kolejnych strat nie chcę!
Ala ja w kwietniu zaczęłam kopać i po pierwszym dniu chciałam już wsadzać roślinki A chętnych do obdarowania mnie miałam wielu. Oj ciężko było im odmówić Ale do końca nie wiedziałam jaki układ będę miała w ogrodzie, projekt w fazie myślenia itd. Ile ja nocy nie przespałam przez ten ogród Ale dzisiaj bardzo się cieszę, że się wtedy nie skusiłam na te dary i wsadzanie na szybko- aby było
Wow! Jest cudownie, soczysta zieleń, bukszpanki, lawenda przepiękna Miły i uroczy ogród do odpoczynku- nie tylko dla ludzi ale i kotkowi przyjemnie na rabatce