Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 19:11, 28 cze 2013

nooo nie Izuś, nie bedem pić kawy o 22.oo rano poproszę, po śniadanku
Madzenka 19:15, 28 cze 2013

O cieciu drewna piłą, o patynowaniu donic i parzeniu kawy poczytałam
Konstancja30 19:17, 28 cze 2013

anula_wn napisał(a)
nooo nie Izuś, nie bedem pić kawy o 22.oo rano poproszę, po śniadanku

ehhhh a miałam nadzieję rozgadać siem do rana ... tak jest po śniadanku kawusia idealnie ))
polinka 21:28, 29 cze 2013

Witam serdecznie
Zaznaczam sobie na jutrzejszy spacerek
Konstancja30 20:37, 30 cze 2013

miałam nadzieję rozgadać się do rana ... oj prawie ... nie do rana ale rozgadałyśmy się )))) ... Anuś z tobą można mówić ... mówić ... i ciągle to jakby mało ... nawet nie wiem co robili panowie ... ale pogłos jaki miałyśmy chyba świadczył o tym, że też mówili ... mówili ... już za Wami tęsknię ... nie tęskniłam już zanim wsiedliście do samochodu ... czekam na następny raz ... pozdrawiam
Gardenarium 20:39, 30 cze 2013

Aniu, ja też narzekam na tą piłę spalinową, tnie i tnie, tnie i tnie, po pracy i w soboty
Michał strasznie cięty na niego, bo to z jego strony. Nie chce przyjeżdżać.

Instagram Ogrodowiska
anula_wn 22:23, 30 cze 2013

Iza, jeszcze sie rozgadamy do rana!!! Mam nadzieje nie raz.... z poczuciem radosci wrocilam i jest mi dobrze dziekuje za ten czas , z Wami to magia...
Panowie...maja swoje sprawy, a moj M nie moze wyjsc z podziuwu dla dziel sztuki Adama! Zdolniacha!!!
anula_wn 22:24, 30 cze 2013

Danus, no co zrobic....trzeba wytrzymac, choc wolalabym ptakow spiew....
polinka 22:33, 30 cze 2013

To i ja pozwolę sobie wtrącić trzy grosze bo troszeczkę się zdenerwowałam Ta trajzega to krajzega i proszę sobie wyobrazić, że ja sama również na niej tnę. Co do hałasu to wszystko można uzgodnić...U nas w sobotę przed 9.00 nikt nie odpala piły. Mówicie dziewczyny, że w XXI w. to już tak nie powinno być? Nie wiem, mieszkam na wsi gdzie drewno jest kupowane z lasu a w lesie nie rosną pocięte kawałki idealne do kominka.

Nie piszę tego złośliwie tylko aby ktoś mógł kupić ładne kawałki drewna do kominka, ktoś musi iść do lasu z piłą spalinową, spuścić drzewo, okrzesać gałęzie, porąbać na drewno kominkowe lub pociąć na opał. Proszę mi wierzyć- nie jest to łatwa praca ale dzięki temu wiele ludzi na wsi ma za co żyć

Pozdrawiam z uroczych lasów Doliny Baryczy

Loosiuu 22:54, 30 cze 2013

Z jednej strony się zgodzę z tobą polinko, bo ktoś musi to robić, żeby inni mogli cieszyć się spokojem, ale sama musisz przyznać, że to jest hałas bardzo uciążliwy. Jak z wykaszarkami. Znam takiego typa co po połódniu w niedzielę odpala i kosi! To jest nie do zniesienia, a w Niemczech byłoby nie do pomyślenia...u nas jest zbyt duża samowolka i ludzie nie zważają na to czy innym przeszkadzają. Rozumiem robić wszystko o przyzwoitej porze, ale nie do 22, kiedy każdy chce usiąść i odpocząć w ciszy. Nie masz się co denerwować. Po prostu chodzi nam o wzbudzenie poczucia społecznego

A i racja to jest krajzega