Witam. Dawno mnie tu nie było. W ogrodzie trochę od tej pory się zmieniło. W końcu zdecydowałam się na oczko. Projekt i wykonanie własne. Jak oceniacie?
Pozdrawiam
Danusiu, u mnie to samo, co i u ciebie, uwierz. Też przed chwilą wróciłam, ciut obiad podgotować, nie wiem za co się chwycić, tyle pracy
i mrówki w trawach gniazda robią, walczyłam i pogryzły mnie cholery
bodziszki zaczynają i piwonia, co ci się podobała. No kupiłam 3 dla testu te czosnki, dość drogie były. Bardzo oryginalne
ale mi net muli
Nawet nie wiedziałam, że takie są, jest cudny Sciana z żółtą róża zjawiskowa, u Ciebie nie jest dziko to bardziej u mnie. Wlasnie sobie pzymusowa przerwe zrobiłam bo znowu pada a tak mi się fajnie pracowało w ogrodzie, oj nie idzie tego przerobic a zachwaszczone i tyle cięcia. Pozdrawiam
Dziękuję i cieszę się, że właścicielce tak pięknego ogrodu podoba się u mnie.) Jeśli macie zamiar robić oczko wodne to postarajcie się o więcej miejsca niż u mnie. Moja z założenia miała być kałuża, ale nie przewidziałam, że nawet w cieniu i bez wysokich temperatur woda tak szybko zarośnie glonami. Kałuża jest u mnie wabikiem na dzieci, pierwsze kroki od razu za dom i do kałuży. Ja nie pracuję ze względu na stan zdrowia, jestem więźniem swojego domu i całe szczęście, że mam ogród. Tak kałuża wygląda dziś.
Dobry sposób z prowadzeniem gałązek poziomo. Jeśli zapamiętam to też tak postąpię jesienią.
Niebieściutki kosaciec - piękny. Czy pasowały by Ci intensywnie żółte kosaćce? Albo granatowe? A może prawie czarne? Popatrz u mnie.
Aha, no powiem Ci extraśne są te donice. Choiny i petunio-surfinie...idealny duet. Oj korci korci. PRzeciez ja zbankrutuje! Dobrze, że spora podwyżka w pracy była, będzie więcej na chciejstwa ogrodowe
Nie ma za co, na zdrowie Ławki jeszcze są u tego sprzedawcy Są takie tanie, że nie ma co się zastanawiać tylko kupować
Plany masz zacne, kibicuję!
Mi się marzy jeszcze na drugi taras ten zestaw biały stół z krzesłami od kompletu z ławeczką...