budleja Santana taka śliczna
zobaczcie jakie róże Lupo mają już liście. Chyba nie ma się co na forsycje oglądać, tylko trzeba ciachać. Choć forsycje już tuż tuż tulipany gdzieniegdzie już takie wielkie
a teraz do fizjoterapeuty. Trzymajcie kciuki, żeby dało się biegać, bo wysiedzieć nie sposób .
Witajcie
Bardzo mi miło czytać, że za mną tęskniliście, buzia mi się śmieje dookoła głowy
Bo i mi Was brakowało i to bardzo
Już wczoraj chciałam zacząć odwiedziny, ale zniknął net / znowu wieje / i wrócił dopiero niedawno.
Miałam więc czas zrobić inspekcję ogrodu
Nie mogę się d doczeka aż w końcu wypocznę...
Pytałaś mnie co przytargałam - to zakupy w obisiu i szkółce
Śliwa dziecięca, 2 clematisy, jałowiec, oregano i szałwia, narcyze...
Clematisy niebieskie na SPA
Mary Rose i Polish spirit (nie było tego bajkowego)
Śliwa poszła do donicy a clematisy na frontowe kratki, narcyze do donic
Dziewczynki, poznajcie Przystojniaka Lukasa (graba)
I ustawiony na swojej miejscówce (oczywiście będzie pięknie wypośrodkowany i ładnie przesłoni sąsiedni dom od strony wjazdu).
Miskanty olbrzymy wycięte. Wydaje się, o rany jak pusto, ale człowiek ledwie się obejrzy, a już ta rabata tętni życiem. Te cisy rosną jakby chciały, a nie mogły. Tak mi się przynajmniej wydaje. Straszne męczybuły
choć maluśkie były sadzone. No i lekkiego życia za miskantami nie mają. To jednak szacuneczek ciski .
patrzcie, niby ta sama odmiana brzóz, a różnią się jak czerń i biel. Tylko teraz to już nie wiem co za one . Ta taka, wolno rośnie i fajnie jej kora płatami schodzi.
Danusia doradziła mi co mam zrobić z badylami mojej angielki i mam nadzieję że o to chodziło.
Konstrukcja może nie pierwszych lotów, ale na chwilę obecną musi taka zostać.
jak widzę rośliny to rozsądek idzie spać. Takiego rodusia przytargałam, a gdzie go posadzę?
Kto to wie?
i różyczka Pink Fairy. Ją wiem gdzie posadzę .
dostałam jeszcze elatę od Anitki o odętki