Basiu ja również się cieszę z naszego spotkania. Szkoda, że nie pogadałyśmy więcej, ale już doczytałam, że chowałaś się w cieniu. Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze w jakimś pięknym ogrodzie. O nasionkach dla ciebie pamiętam, ale nie wiem komu jeszcze obiecałam - za dużo wrażeń.
Gosiu, pozwolę sobie wstawić u Ciebie naszą pamiątkową fotkę z Wojsławic. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu. Towarzyszy nam Ewa (Nallar).
Buziaczki.
Hejeczka Gosiu.
Prawda że ogród w Wojsławicach jest piękny?
Cieszę się że mogłam tam być i poznać Ciebie Gosiu. Dzięki naszej Basiu mamy nawet wspólna fotkę.
Pozdrowionka zostawiam.
Widzę, że masz wypielone rabatki. Podziwiam bez obwódek mnie by wścieklizna wzięła. Musi to pięknie wyglądać jak z trawy widać rabaty z roślinami już zaaklimatyzowanymi i pięknie kwitnącymi.
Też ostatnio kupowałam tawuły arendsa, jeszcze dokupię bo nie było innych kolorów tylko biały i czerwony są jeszcze różowe.
Jeżeli chodzi o pluskwicę mam ją od zeszłego roku ale białą. 4 szt i wszystkie 4 kwitły zobaczymy czy w tym roku będą one trochę później zaczynają więc trzeba czekać. Przywieźli mi obornik może je podsypię obornikiem.
Gosiu byłaś na wycieczce jest fotka napisz kto jest kto. Dobrze wiedzieć w razie czego. Nigdzie nie jeżdżę może bym i jeździła ale eM nie do zwiedzania ogrodów, mówi ze mojego ma już dosyć.
Wpadnę znowu zobaczyć. Zawsze wszystkim odpisuję jak do mnie zaglądają bo ja to nie na dażam aby wszystkich obskoczyć. Zaglądam ale się nie wpisuje bo widzisz jak się wpisuję.
super dziewczyny .Widze wyjazd udany. A piękne ogrody i w pamięci i w głowie i fajnie,ze na zdjęciach zostały.
Cos mogę w ten sposób i ja zobaczyć .
pozdrawiam
Basiu, Wacku i Ewo w Wojsławicach było super. Zostaną wspomnienia i zdjęcia.
Ewo do ciebie zajrzę potem, bo do twojego ogrodu nie trafiłam do tej pory.
Piotrze mogę działać tylko w soboty, więc wykorzystuję je na maxa. Co prawda pogoda nie zawsze współpracuje, ale do tego można się przyzwyczaić.
Ula tam każdy znalazłby coś dla siebie.
Na przykład taki czosnek (akurat za tabliczką trawa go przerosła) lub taka trawka.
Elu właśnie liczę na taki efekt zatopienia w trawach, a co z tego wyjdzie zobaczymy. Moja pluskwica biała posadzona w tamtym roku nie kwitła, ale teraz całkiem ładny krzaczek się z niej zrobił i jest nadzieja.
Fotkę Sylwia podpisała.