Na kamasje zapraszam, szkoda, że Twoje zginęły. Niestety, nie pamiętam nazwy powojnika, to jeden z najstarszych powojników zabrany ze starego ogrodu ( ukorzeniona młoda sadzonka), czyli ma ponad 20 lat.
Groszkami zaraziłam się na forum, też ich nie znałam. Podobno zimują bez problemu, potrafią wysiewać się. Oczywiście wieloletnie.
Takie cudeńko zostawiam, uwielbiam je
Na forum panują różne choróbska to moja ostatnia, epimedia Znalazłam wreszcie białe, ale miniaturki, fotka słaba, ale dobrze widać wielkość listków
Zacznę od tego, że masz obłędny widok! A trawnik świetny
Fajnie, że magnolia wreszcie Ci puściła kwiatucha, tym bardziej po przesadzaniu - przecież one za tym nie przepadają, a tu mimo wszystko się pięknie odwdzięczyła. Nowa magnolia pięknie rokuje, ładny ma już pokrój.
Zazdroszczę wisterii - to taka moja niespełnione chciejstwo. No pnącze w opcji konkret, a ja nie mam gdzie jej posadzić
A ja mam prośbę.. nie chciałabyś wstawić sobie jakiegoś avka?
Damianie, życzę Ci, aby judaszowiec pięknie rósł
Donice dziękują. Łuk obok szklarni został wykuty przez syna dla róży Eden Rose. Jest w porządku, znaczy się łukTulipanki ze zdjęcia maja może ok. 8 cm. To one, kupione gdzieś, kiedyś. Rosną przy hostach.
stopowiec
narcyzy Recurvus, bardzo je lubię, niestety, nie wszystkie kępy kwitną, za młode
to też pachnąca pomyłka, ale podobają mi się
Mnie też się to podoba, a maj jeszcze przed nami, wtedy ogrody to dopiero rozkwitają...ja nie chcę stracić chwili z prezentaji tych barw...byliny też widać puściły się w górę