Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:02, 15 gru 2014

Do góry
ell napisał(a)

Dobre.... ...... jedynie pół ogrodu.... muszę to zobaczyć.

Dwa dni mi to zajęło A jesienią znów robiłem poprawki... Czekam na wiosnę by znowu coś poprzerzucać z prawej flanki na lewą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:53, 15 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Swietnie to wszystko zrobiłes wianki wymiatają ..... z graba mój namber łan

Grabowy to również namber łan Mamy Chyba go nie będę rozbierać tylko go zostawię, taki uniwersalny się wydaje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:51, 15 gru 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Same cudowności ! wejście mnie oczarowało te trzy wianki są genialne !

Lubieżnie nieskromnie stwierdzam, że również ki się podobają
Wilcza Góra 00:00, 15 gru 2014

Do góry
Enya73 napisał(a)

Dziękuję Sebek. Tak kończą absolwenci Akademii Ekonomicznej w Katowicach

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:56, 14 gru 2014

Do góry
Ja bym chyba rozpakował, zobaczył co tam jest i znowu spakowałbym, żeby nic nie było widać Mnie skręca jak prezenty trafią rano w Wigilię pod choinkę i cały dzień koło nich krążę...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:12, 14 gru 2014

Do góry
Kochani, dziękuję za tyle miłych wpisów - na wszystkie postaram się odpowiedzieć jutro, bo dziś już jestem totalnie nie czasowy. Właśnie skończyłem zadanie z urbanistyki, a jeszcze dalej muszę ryć mikroekonomię, bo jutro mamy kolokwium zaliczeniowe.... Serdecznie Was pozdrawiam i lecę
Ogród niby nowoczesny ale... 19:53, 14 gru 2014

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Magda masz bardzo ładny ogród, teki elegancki. Jestem u Ciebie pierwszy raz, ale z pewnością będę zaglądać. Pozdrawiam.

Dziękuję bardzo za mile slowa i zapraszam częściej

Sebek napisał(a)
OMG jaka choinka!!! Aż wstyd pokazać tradycyjną przy Twojej Genialna!

Sebek...nie przeginaj z tym wstydem. Tradycyjna choinka też musi być

baraga1904 napisał(a)
...fajna ta choinka
...mam nadzieje ze w NL juz się powoli do wiosny szykują; )! Bo na ich buksusy wiosną będę polować

A wiesz Aguś...znając NL to już pewnie się szykują

stychaz napisał(a)
Piękna choinka Madziu możesz powiedzieć na pv, gdzie kupiłaś tą malutka choinkę z patyczków, chyba że sama ją robiłaś?

Buźka

Pewnie , że mogę powiedzieć
Sama nie robilam....kupiłam w listopadzie w NL
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:42, 14 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek z jodły kaukaskiej, zdjęcia nie oddadzą jego uroku

Noramlnie Twoje wianki wymiatają Jak udało Ci się zrobić takie zgrabniutkie? Na jakim podkładzie robiłeś? Słomianym? Czym mocowałeś gałązki? Mini szpikulcami metalowymi czy drutem owijałeś? Prześliczny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:39, 14 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Jeszcze małe co nieco Jabłka z bombkami - mam nadzieję, że ptaszki je odróżnią

U mnie opędzlowały z wianka styropianowe jabłuszka w plastikowej osłonce,do złudzenia przypominały prawdziwe rajskie jabłuszka.Biedne ptaszorki ale o dziwo miały stołówkę zapełnioną włącznie z przemrożonymi jabłkami na haczykach
Wilcza Góra 15:57, 14 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek cudny, taki glamour - Anita jednak jest stworzona do ich robienia Na choinkę czekam

Dziękuję Sebek. Tak kończą absolwenci Akademii Ekonomicznej w Katowicach
Ogródek Iwony 13:12, 14 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Te święta będą u Ciebie magiczne, prześliczne dekoracje Ja też intensywnie nad nimi działam, ale na razie chwila dla ogrodowiska

Sebek, dziękuję za aprobatę Twoje dekoracje (śliczne) oglądałam wczoraj

Jestem trochę niekonsekwentna. Uparłam się na srebro i biel, ale synek koniecznie chce trochę czerwieni, jak to dziecko. Do tego jeszcze zielone ściany w salonie. Nic, tylko szkocką kratkę dać ( dopiero latem przemalowanie w odcieniach szarości - 7 metrów w salonie w najwyższym punkcie i akrobacje na schodach).
Tak więc nie do końca będzie tak, jakbym chciała, ale małymi kroczkami ... trzeba czekać na zmiany i swoje robić dalej.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:24, 14 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek wiankowanie dopiero pod koniec tygodnia, teraz tylko jakieś erzatze wiszą. Ale ja w tym roku idę w naturalnosć w wiankach... Na stół będzie cis z ze świecami oszroniony sztucznym śniegiem... Przygotuję na dzień przed Wigilią aby nie usechl. Na drzwiach bez kokard i bombek - tylko liście ostrokrzewu ze sztucznymi czerwonymi owocami ale to dopiero next weekend.
Na gabionie wisi wianek świerkowy z czerowną kokarda.... I nic absolutńie nic więcej w tym roku nie bedzie. W tym roku dekoruję dom papierowymi ozdobami - gwiazdy, gwiazdki, honeycomb, też next weekend i choinka też za tydzień...

Noo tak .. U Madzenki to wszytsko idealnie rozplanowane .. Ucz się gierczuś ucz

Ale w sumie się cieszę , że koncepcja sie zmieniła na bombkową , bo baardzo lubię bombki

Buziole
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:22, 14 gru 2014

Do góry
Wianek z jodły kaukaskiej, zdjęcia nie oddadzą jego uroku

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:21, 14 gru 2014

Do góry
Jeszcze małe co nieco Jabłka z bombkami - mam nadzieję, że ptaszki je odróżnią

Wianki na bramie

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:56, 14 gru 2014

Do góry
Witaj Sebek
Dekoracje świąteczne super, chyba nie obrazisz się jak ukradnie od Ciebie pomysł na wianki na drzwi. Pozdrawiam
Ogródek na chabrowym wzgórzu :) 11:44, 14 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
To naprawdę fotki z grudniowego ogrodu? Trawnik masz w idealnym stanie Nie licząc dziur po krecie, na pewno kiedyś się wyniesie

Trawnik jak trawnik..... nigdy u mnie nie był tak idealny jak u ciebie o Ani nie wspominając, bo u niej to dywan... . U nas na razie jest ciepło, więc i koloru nie stracił.
A kret niech się jak najszybciej wynosi, bo nie wiem co zostanie z moich krokusów, a już na nie czekam.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:18, 14 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Elu - pisma obrazkowego jest dość trochę, ale u mnie chyba zbyt dużo się nie wydarzyło... Jedynie pół ogrodu w jeden dzień przekopałem, ale ogólnie było spokojnie w tym roku

Dobre.... ...... jedynie pół ogrodu.... muszę to zobaczyć.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:52, 14 gru 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Piękności wyczarowałeś

Sebek, do świecącego użyłeś lampek przeznaczonych na zewnątrz? To jest ciepły biały?

To są lampki ledowe z Janiny - do użycia wewnętrznego. Jednak w zeszłym roku też je miałem na zewnątrz i zdały egzamin I zgadłaś - kolor ciepły biały
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:50, 14 gru 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Świecące wianki na drzwiach obłędne, piękne zaproszenie do domu

Fajnie, że Ci się spodobały Co najlepsze miało być całkiem inaczej, ale lubię improwizować
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:27, 14 gru 2014

Do góry
Piękności wyczarowałeś

Sebek, do świecącego użyłeś lampek przeznaczonych na zewnątrz? To jest ciepły biały?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies