nawet nie wiesz jak ja Ci kibicuję
Zaczerwieniłam sie...za tę pochwałę Poza tym buziam i osobiście uściskam w sobote Pozdrawiam !
Popieram
Utrapienie z tą alergią A zdjęcia nowego nabytku będą?
Ładnie to wszystko podsumowałaś Lubię czytać to co piszesz i jak piszesz A jeśli chodzi o trawnik to ja właśnie zerwałam darń i kończę przekopywać ziemię. Jutro weryfikujemy projekt nawadniania i zamawiamy materiały. Duuużo pracy jeszcze przed nami. Ale w taką pogodę jak dzisiaj praca w ogrodzie jest przyjemnością Pozdrawiam Małgosiu serdecznie
Podoba mi się koncepcja 4 i zestawienie bronzity z żurawką Georgia Peach. A limonkowo (+/-) będziesz miała z drugiej strony.
Penduli nie mam, ale będzie bardziej "rosnący".
Mam szczepionego (taki parasol) i wcale nie przyrasta tak na oko Ciągle taki sam. bezproblemowy.
Reniu, powtórzę za Olii-wgłębnik będzie hitem Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego Pozdrawiam słonecznie
Ja też chce już efekt końcowy.
Tego bocianka zrobił mój już niezyjący Dziadziunio Jan. Bocian ma więcej lat, niż ja , czyli ponad 30
Bedziemy z Monka u Ciebie 8.10
Krysiu, A gdzie mam jutro podjechać i o której?
A chciałabyś Dużo zrobiałaś w ogrodzie, ja od kiedy wróciłam do pracy z niczym nie mogę się wyrobić Pozdrawiam
ale kulki to masz idealnie okrągłe
Teraz ma listki mahoniowo-zielone, nie maja konkretnego koloru sa jak by dwukolorowe, sliczne, natomiast latem jeszcze nie wiem ale podobno caly czas sie przebarwia jak kameleon, jest posadzony z boku garazu okolo 2m.
Ana pokaż te carrexy bowies golden w pełnym rozkwicie, jakie one wysokiesa ? czy wytrzymuja duże nasłonecznienie? szukam czegos do wykończenia krawedzi nowego fragmentu rabty, potrzebuje kontrastowego koloru od strony trawnika, więc tak świeża złota prawie zieleń ładnie by kontrastowała. Napisz cos o tej turzycy prosze
bowles golden
Jak dla mnie Bronzita i Georgia Peach - rewelacja! Fajnie sobie to wszystko przygotowujesz - począwszy od rozmieszczenia kulek, poprzez dobór kolorów i konkretnych roślin uzupełniających kulkowisko Brawo! Czy dobrze pamiętam, że rabata w najszerszym punkcie ma 3m od tujek?